Detox Formule Review, Ervaringen en Klachten

Kun je Afvallen met Detox Formule Ultra Plus? Detoxen of ontgiften is een proces waarbij je je lichaam ontdoet van afvalstoffen. Deze afvalstoffen zitten in ongezonde voeding en andere chemische verzorgingsproducten. Doorgaans is je lichaam zelf in staat de opgeslagen afvalstoffen af te voeren. Echter gebeurt dat in enkele gevallen niet optimaal. Een van deze gevallen is wanneer je vaker ongezonde voeding consumeert. Denk hierbij aan suikerrijke producten, bewerkte DetoxFormule vleeswaren of verzadigde vetzuren. Doordat je lichaam veelvuldig aan deze afvalstoffen wordt blootgesteld moet het harder werken om die af te voeren. Het wordt dus zwaarder om de opgenomen afvalstoffen tijdig uit je lichaam te halen. De gifstoffen blijven dan veel langer in je lichaam opgeslagen en dit leidt tot allerlei klachten waaronder overgewicht. (bron)

In onze zoektocht naar de waarheid over Detox Formule hadden we een aantal echte Detox Formule ervaringen nodig. Daarom hebben we een test uitgevoerd met twintig proefpersonen. Dit waren allemaal gezonde mensen met een BMI van meer dan 25 maar minder dan 30. Het gezelschap bestond uit 13 vrouwen en 7 mannen. Zij gebruikten de Detox Ultra Plus Formule twee maanden lang.

De resultaten van onze test waren verbluffend. Maar vier deelnemers verloren minder dan vijf kilo. Maar liefst 80% van de deelnemers verloor meer dan 5 kilo lichaamsgewicht in de twee maanden dat de proef duurde. Negen van hen verloor zelfs meer dan 10 kilo. Ook merkten alle proefpersonen dat ze meer energie hadden.

Als je op een eenvoudige manier wilt afvallen is een van de beste manieren. Detox komt van het Engelse woord detoxification. Dit betekent ontgifting. Hoewel het ontgiften zelf goed is voor je gezondheid, worden detoxes vooral gebruikt omdat ze zouden helpen bij het verliezen van gewicht. In dit artikel lees je Detox Formule Ervaringen. Detox Formule Ultra + is  het populairste detoxmiddel van de laatste jaren en er werden al tienduizenden potjes met detoxcapsules verkocht. De hoogste tijd dus om te onderzoeken of Detox Ultra Plus Formule de moeite waard is.

We beginnen met een introductie over detox. Wat is detoxen en waarom is het nodig. Vervolgens bespreken we de werking van de verschillende ingrediënten van Detox Ultra+ Formule. Als laatste bespreken we de werking van Detox Ultra Plus Formule.

Ervaring met Detox Formule

Heb je ervaring met Detox Formule of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Detox Formule Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detox Formule zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detox Formule graag wil testen;
 2. We sturen het Detox Formule proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

 

Waarom Detoxen?

Een detox helpt om het lichaam te ontdoen van afval- en gifstoffen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je een zogeheten fysiologische detox doen. In dat geval vindt er een detox plaats door de huid als gevolg van de omgeving waarin je je bevindt. Een bekend voorbeeld hiervan is een sauna, waarbij je door middel van hoge temperaturen gaat zweten. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen uit de huid uit je lichaam verdwijnen. Een ander voorbeeld van een detox is floaten in Epsom zout. Dit magnesiumrijke zout zorgt ervoor dat er veel stoffen in je bloed afgebroken worden, waaronder het stresshormoon cortisol.

De laatste jaren worden detoxmiddelen ook steeds populairder. Dit zijn capsules, theeën of drankjes met middelen die ervoor zorgen dat je lichaam gaat ontgiften. De populaire Detox Formule is een capsule die je iedere dag inneemt bij het ontbijt met een glas water. Het belangrijkste voordeel aan dergelijke capsules is dat je deze iedere dag eenvoudig in kunt nemen. Een saunagang of een floatsessie kost niet alleen veel tijd, maar is ook nog eens erg duur.

Een detoxkuur is overigens iets anders dan een detox-dieet. Bij een detox-dieet zorg je ervoor dat je geen gifstoffen binnen krijgt via de voeding. Bij een detoxkuur accepteer je dat je het niet kunt voorkomen dat je gifstoffen binnen krijgt (deze komen ook binnen via onze huid of via de lucht) en probeer je het afbreken van de gifstoffen te stimuleren.

Wat is Detox Formule Ultra Plus?

De Detox Formule Ultra Plus is een detoxkuur die je doet door middel van het innemen van capsules met een ontslakkende werking. Iedere ochtend neem je drie capsules in met een glas water. Doordat je de capsules ’s ochtends inneemt, hebben de werkzame ingrediënten meer tijd om hun werk te doen. De belangrijkste werkzame ingrediënten zijn kurkuma en kattensnorkruid (wellicht beter bekend onder de naam orthosiphon folium).

In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over Detox Formule. We gaan in op de werking van de capsules, maar we bespreken ook Detox Formule ervaringen uit onze test. Aan het eind van dit artikel weet je of Detox Plus werkt en hoe dit komt.

Afvallen met Detoxkuren

Het is heel mooi dat een detox kan helpen om vervuilende stoffen uit je lichaam te halen op een natuurlijke manier. Maar de meeste mensen gebruiken detoxkuren omdat ze af willen vallen. Kan dit met behulp van een detoxkuur of niet? curcumine-supplementen-300x200

Gelukkig kunnen we deze vraag met ‘ja’  beantwoorden. Detoxkuren helpen op verschillende manieren om af te vallen. Om de afvalstoffen kwijt te raken moet je lichaam een stuk harder werken dan normaal. Hierbij worden ook allerlei stoffen opgeruimd in het bloed, zoals vetten, die anders elders opgeslagen zouden worden.

Dit alles zorgt ervoor dat je erg energiek voelt. Als gevolg van de extra energie wordt je actiever en ook om die reden verbrand je meer calorieën. Dankzij de drievoudige werking van een detoxkuur is het mogelijk om snel gewicht kwijt te raken.

De ingrediënten van Detox Plus

Detox Plus heeft twee krachtige ingrediënten die zorgen voor de ontgiftende werking, te weten kurkuma en orthosiphon folium.

Kurkuma

Kurkuma is een van de bekendste middelen die stimulerend werkt voor de lever. Uit onderzoek is gebleken dat kurkuma de levercellen helpt om zich te vernieuwen. Ook als de levercellen zijn aangetast als gevolg van sommige ziekten of vanwege de verwerking van schadelijke stoffen (bijvoorbeeld uit luchtvervuiling of alcohol) kan kurkuma hierbij helpen (bron). Overigens worden de levercellen ook vernieuwd bij mensen die verder gezond zijn.

Een groot voordeel boven kurkuma over andere ontgiftende middelen is dat het de stofwisseling kan verbeteren (bron). Dit zorgt voor een extra voordeel bovenop de voordelen van een detox. Tot slot heeft kurkuma nog een aantal belangrijke voordelen. Zo helpt het tegen ontstekingen en zorgt het voor een kalm en opgewekt gevoel. Dit laatste kan helpen als je last hebt van emotie eten. De enige ongewenste bijwerking van kurkuma is dat er een kleine kans is op nierstenen.

Het is dus niet voor niets dat de Indiërs kurkuma al eeuwenlang gebruiken als medicijn tegen allerlei aandoeningen, waaronder leverziekten.

Orthosiphon Folium

Het andere ingrediënt van Detox Formule is ook een plant dat al eeuwenlang gebruikt wordt als medicijn. Dit is Orthosiphon Folium, oftewel kattensnorkruid in goed Nederlands. De belangrijkste werking van het plantje is dat het de werking van de nieren stimuleert. Op deze manier helpt het tegen nierstenen. Hiermee wordt de belangrijkste bijwerking van kurkuma ongedaan gemaakt. Ook is het op deze manier mogelijk om meer gifstoffen af te scheiden (bron).

Wat is Detox?

Detox is een afkorting van het woord detoxificatie. Dit is een moeilijk woord voor ontgiften, oftewel je lichaam ontdoen van gifstoffen. Een bijkomend voordeel aan een dotox is dat je vaak niet alleen de afvalstoffen afvoert, maar dat deze ook helpen bij het afvallen.

lichaam-reinigt-zichzelf-met-lever-1

Er zijn verschillende vormen van detox. Een fysiologische detox is een vorm van ontgiften op basis van de werking van je lichaam. Door jezelf bloot te stellen aan hoge temperaturen wordt je lichaam aan het werk gezet om de lichaamstemperatuur niet te hoog te laten oplopen. Als gevolg hiervan ga je zweten en tijdens dit zweten neem je allerlei afvalstoffen  mee. De voordelen van het nemen van een sauna zijn groot. Zo kan een sauna ervoor zorgen dat je minder vaak last hebt van verkoudheid (bron).

Een andere populaire manier om te detoxen is door gebruik te maken van scheikundige processen. Een bekend voorbeeld is floaten in Epsom zout. Hierbij lig je in een soort bak met zout water, soms in een ruimte die volledig afgesloten is van de buitenwereld. Epsom zout is een bepaald soort zout met onstabiel magnesium. Dit magnesium wordt opgenomen door de huid en reageert met allerlei stoffen die in je lichaam zitten. Onder andere het stresshormoon cortisol wordt op deze manier afgebroken.

De laatste manier om te detoxen is door middel van het innemen van plantaardige ingrediënten met een ontgiftende werking. Vaak worden deze plantaardige middelen gecombineerd in de vorm van een capsule. Op deze manier kun je ze eenvoudig gebruiken, zonder dat je er bijvoorbeeld eerst thee van hoeft te trekken. Het voordeel aan dergelijke capsules is dat je altijd en overal kunt gebruiken. Daarnaast is het detoxen op deze manier goedkoper dan bijvoorbeeld het nemen van een sauna of het floaten in epsom zout.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Is Detox Forumule Gevaarlijk?

Ondanks dat detox middelen razend populair zijn in de laatste jaren, is er opvallend weinig onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen. De studies die wel gedaan zijn laten positieve resultaten zien.

Een van de belangrijkste studies op dit gebied werden 25 gezonde mensen benaderd om mee te doen aan een test met detox capsules (bron). Zij nemen aan week lang detox capsules in en werden onderworpen aan verschillende tests. In een van de belangrijkste tests die de onderzoekers uitvoerden werd onderzocht of de deelnemers in staat waren om cafeïne sneller af te breken dan andere mensen. Ook andere tests lieten zijn dat de levers van de mensen met een detoxkuur beter functioneerden. De deelnemers merkten hier zelf ook wat van; zo gaven zij aan zich beter te voelen.

De verbeterde functie van de lever biedt onder meer voordelen als het gaat om het omgaan met milieuvervuiling. Als gevolg van milieuvervuiling komen er veel lichaamsvreemde stoffen in ons bloed die door onze lever omgezet moeten worden in stoffen die door ons lichaam afgevoerd kunnen worden. Amerikaanse artsen schrijven detoxkuren dan ook vaak voor aan mensen die in vervuilde omgevingen wonen of werken (bron).

Gewichtsverlies

De belangrijkste reden waarom mensen overgaan tot een detox is omdat dit een effectieve manier is om je gewicht onder controle te krijgen. Door de verbeterde functie van de lever tijdens een detox kuur, wordt ook de vetverbranding gestimuleerd. Dit gebeurt op verschillende manieren.

Als eerste worden er vetzuren en suikers die in je bloed zitten afgebroken door de lever. Dit gebeurt normaal gesproken ook, maar in mindere mate. Het stimuleren van de vetverbranding komt meestal pas na een tijdje op gang omdat er eerst nog veel andere afvalstoffen in het lichaam zijn die moeten worden afgebroken. (bron)

Ook wordt de stofwisseling in het lichaam verbetert. Doordat de gif- en afvalstoffen uit je lichaam worden verwijderd, kan je lichaam efficiënter werken. Dit betekent dat je meer energie zult ervaren (in de eerste paar dagen ben je soms juist vermoeider!). Als derde gebruikt de lever ook energie om harder te werken. Deze energie komt ook vaak uit vet.

Wat is de Detox Formule

We hebben nu gelezen wat de belangrijkste redenen zijn waarom mensen over gaan tot het uitvoeren van een detox. Ook weten we wat de voordelen zijn van de detox kuren. Het is nu tijd om te kijken naar een van de best verkochte detox formules van de laatste jaren, de Detox Formule Ultra Plus. In de rest van dit artikel bespreken we de verschillende ingrediënten van de Detox Formule en laten we zien wat de resultaten zijn van de Detox Formule kuur.

Zoals eerder besproken helpen detoxkuren je op een eenvoudige manier om je lichaam te zuiveren. Verder helpen zij bij het verliezen van gewicht. Het is dan ook geen wonder dat Detox Kuren enorm populair zijn. Een van de meest verkochte detox kuren van dit moment is DetoXultra Plus.

De Detox formule is een afslankmiddel dat middels natuurlijke ingrediënten je lichaam ontdoet van chemische stoffen. In de capsules zitten onder meer kurkuma en orthosiphon folium (in het Nederlands bekend onder de naam kattensnorkruid). Deze ingrediënten zijn ideaal voor het stimuleren van de spijsvertering en het ontgiften van het lichaam.

Voor wie is Detox Formule Ultra Plus geschikt?

Dankzij de natuurlijke ingrediënten is dit middeltje geschikt voor een ieder die een detoxkuur mag doen. Bespreek dit eerst met je arts als je nog twijfels hebt hierover. De Detox Formule capsules bevatten geen enkele stof die bekend is als allergeen.

In verreweg de meeste gevallen kun je Detox Formule gewoon gebruiken. Alleen mensen die medicijnen gebruiken voor de bloeddruk of voor de controle van bloedsuikerwaarden kunnen beter eerst even overleggen met een dokter of apotheker. Er zijn voor zover bekend nog nooit allergische reacties geweest op het gebruik van een van de werkzame ingrediënten van Detox Formule. De capsules bevatten wel het verdikkingsmiddel gelatine en zijn daarom niet geschikt voor vegetariërs.

Detox Formule werkt in principe het beste voor mensen die last hebben van overgewicht, omdat zij het meeste baat hebben bij de stimulerende werking op het afvallen. Desalniettemin kun je het ook gewoon gebruiken als je een gezond gewicht hebt.

Is de Detox formule Effectief?

Zoals eerder al aangegeven is er veel bewijs dat detoxmiddelen erg effectief kunnen zijn, vanwege de de stimulerende werking op de lever. Op deze manier wordt je lichaam gezuiverd van vetstoffen en val je af. Natuurlijk ben je razend benieuwd of dit ook voor de ingrediënten in de Detox Formule Ultra + geldt.

De detox capsules van Detox Formule zijn de laatste jaren ongekend populair. Duizenden mensen hebben de formule gebruikt. Hebben zij hun geld uitgegeven aan iets zinvols of is de kuur niet effectief? In deze Detox Formule recensie lees je alles dat je wilt weten over Detox Formule en lees je de resultaten van onze test met het de capsules.

Is ontgiften effectief?

Voordat we in detail ingaan op de werking van de Detox Formule, bekijken we eerst de algehele effectiviteit van ontgiftingskuren. Hierbij focussen we ons op de ontgiftingsmethoden op basis van een kuur.

Er is weinig onderzoek gedaan naar dergelijke kuren, maar uit een onderzoek met 25 gezonde proefpersonen is gebleken dat de capsules hun erg helpen. Als test kregen zij cafeïne en dit werd bij hen sneller afgebroken dan bij proefpersonen die geen detoxkuur hadden gehad. Dit kwam omdat de lever beter in staat was om vervuilingen te verwerken (bron).

De ingrediënten: Kurkuma

De Detox Formule bevat twee verschillende werkzame ingrediënten. Het belangrijkste werkzame ingrediënt is kurkuma, in het Nederlands ook wel bekend als geelwortel. Kurkuma wordt al eeuwenlang gebruikt in de Indiase keuken en geeft veel gerechten de kenmerkende geelachtige kleur. Werkzame stof in kurkuma is de stof curcumine.

jo-jo-effect-detox-diet-768x510

Kurkuma wordt in India niet alleen gebruikt als specerij in heerlijke curry’s, de plant wordt ook al millennia lang gebruikt als medicijn in de Ayurvedische leer. Kurkuma staat tegenwoordig ook in de belangstelling van de westerse wetenschap omdat het mogelijk een goed medicijn is tegen klachten aan onder andere de lever (bron). Het heeft een heilzame werking op de lever, ook als deze beschadigt is geraakt als gevolg van bijvoorbeeld alcoholgebruik of andere gifstoffen.

Verder wordt er veel onderzoek gedaan naar de effecten van kurkuma op ziekten met de stofwisseling (bron). Ook hierbij kan kurkuma een heilzaam effect hebben. De effecten worden versterkt als de kurkuma op een hoogwaardige wijze is verwerkt, zoals het geval is bij Detox Ultra + Formule.

Ook als je verder gezond bent heeft kurkuma een heilzame werking. De werking van de lever wordt gestimuleerd. Dit komt omdat uiteindelijk doordat kurkuma ervoor zorgt dat er meer gal wordt aangemaakt. Gal zorgt er ook voor dat de levercellen vernieuwd worden, waardoor deze beter kunnen werken. Omdat je lever harder gaat werken heeft kurkuma wel een licht vochtafdrijvende werking. Het is dus van belang om voldoende water te drinken als je DetoXultra + Formule gebruikt, ook omdat er anders nierstenen kunnen ontstaan.

Overigens gaan er nog veel andere werkingen uit van kurkuma die het gebruik van de Detox Formule de moeite waard maken. Zo wordt er onderzoek gedaan naar kurkuma als middel tegen kanker (bron). Daarnaast gaat er een ontstekingsremmende werking uit van kurkuma en geeft de plant bepaalde neurotransmitters vrij. Deze zorgen ervoor dat je blij wordt en dat kan op zichzelf weer betekenen dat je minder gaat eten.

Orthosiphon folium

Orthosiphon Folium, oftewel kattensnorkruid, is een plant die van oorsprong voorkomt in Maleisië en Indonesië. Dit plantje wordt daar al vele jaren gebruikt voor het behandelen van problemen aan de nieren. Het gebruik van Orthosiphon stimuleert de werking van de nieren (bron).

Op deze manier werkt Orthosiphon folium uitstekend samen met kurkuma. Enerzijds voorkomt het kruid dat er nierstenen ontstaan, omdat de bestanddelen van nierstenen worden afgebroken door het kruid. Anderzijds betekent de betere werking van de nieren dat gifstoffen makkelijker uitgescheiden worden uit het lichaam (bron).

Daarnaast wordt er ook onderzoek gedaan naar de mogelijke invloed van orthosiphon folium op de bloedsuikerspiegel. Ook zou de plant mogelijk kunnen helpen bij het bestrijden van gevaarlijke bacteriën.

Detox Formule Bijwerkingen

De meeste mensen kunnen Detox Formule Ultra Plus gebruiken zonder problemen. Het middel kan inwerken op sommige medicijnen.

Het is wel van groot belang dat je voldoende water drinkt tijdens je detoxkuur, omdat je lichaam veel vocht nodig heeft om de afvalstoffen af te kunnen voeren. Met name tijdens warm weer is het van belang om hier om te denken.

De Detox Formule bevat twee heilzame ingrediënten met veel positieve effecten op de gezondheid. Maar zijn er dan geen detox formule bijwerkingen?

Een van de belangrijkste bijwerkingen van kurkuma is dat het kan leiden tot nierstenen. Deze bijwerkingen wordt voor het grootste deel weer ongedaan gemaakt door orthosiphon folium. Daarnaast kun je dit probleem voor een groot deel voorkomen door voldoende water te drinken. (bron en bron)

Kurkuma en orthosiphon folium hebben invloed op de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel en daarom kun je het beste contact zoeken met je arts als je hier medicatie voor gebruikt.

Detox Formule Afvallen detox-dieet-moeilijk-vol-te-houden

Een van de leukste bijwerkingen van het detoxen is gewichtsafname. Detoxen stelt je lichaam instaat om haar processen op een efficiënte manier te laten verlopen. Een van deze processen is de verbranding. Een detoxkuur heeft zo indirect invloed op je gewicht. De Detox formule helpt je makkelijk van overtollig gewicht afkomen door je lichaam te reinigen van afvalstoffen. Door de leverancier wordt geadviseerd om Detox Formule samen met SlimHCA te gebruiken om op die manier de werking te versterken.

Wat kost de Detox Ultra Plus Formule?

ia de officiële website kun je een verpakking Detox Formule bestellen. Je kunt 30 dagen met een verpakking doen. De verpakking wordt gratis bij je thuisbezorgd.Wil je de voordelen van de Detox formule zelf ervaren? Wil je de Detox Formule kopen? Je kunt de kuur uitsluitend online bestellen.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van Detox Formule is natuurlijk dat het een eenvoudige manier is om veel gewicht te verliezen. Daarnaast is het goed om te weten dat de deelnemers aan onze test meer energie hadden en dit betekende dat zij actiever waren dan voorheen en meer gedaan kregen.

De Detox formule kent nog een aantal andere voordelen, waaronder:

 • Je hebt meer energie door de dag heen.
 • Het reinigt je lichaam van chemische afvalstoffen.
 • Het ondersteunt de werking van de darmen.
 • Het bevat natuurlijke ingrediënten.
 • Het verhoogt de vetverbranding en calorieverbranding.
 • Je kan eenvoudig detoxen middels capsules.

Nadelen

Uit de vele Detox Formule ervaringen die wij tot nu toe hebben gelezen komt maar een nadeel naar voren. Tijdens de eerste dagen is de detox wat zwaar. Dit gevoel verdwijnt naar een paar dagen.

Een ander nadeel is dat de detoxcapsules zo goed werken dat je hierdoor niet zo snel meer let op wat je eet. Dit kan betekenen dat je minder gezond gaat eten, of dat je je dieet niet gezonder maakt, simpelweg omdat het niet hoeft.

De ingrediënten in de Detox formule zijn natuurlijk en veilig in gebruik. Let wel dat je voldoende water drinkt wanneer je de capsules inneemt. Dit is goed ter stimulering van het detoxen en ook noodzakelijk voor de goede werking van het detoxen. De afvalstoffen moeten immers wel door het lichaam worden afgevoerd.

Een ander nadeel aan detoxen is dat je vooral in de eerste fase last kunt hebben van vermoeidheid. Met name tijdens de eerste paar dagen wordt er erg veel van je lichaam gevraagd. Al na een paar dagen krijg je juist meer energie. Daarnaast kun je de last die je ondervindt van de vermoeidheid zoveel mogelijk verminderen door te beginnen met gebruik van de formule in het weekend. (bron)

Helpt detox formule bij afvallen?

Aangezien veel mensen de detox formule gebruiken om af te vallen, hebben we onderzocht of dit ook echt werkt. Hiervoor hebben we een aantal proefpersonen gedurende een periode van twee maanden de detox formule gebruikt. De resultaten van detox formule afvallen zijn bemoedigend.

detoxformule voor na

Er deden twintig proefpersonen mee aan onze test, 13 vrouwen en zeven mannen, met een BMI van tussen de 25 en de 30. Van de twintig deelnemers verloren er 16 meer dan vijf kilo lichaamsgewicht. Negen van de deelnemers verloren zelfs meer dan tien kilo na twee maanden. Vrijwel alle deelnemers waren het er over eens dat ze na een paar zware dagen in het begin veel meer energie hadden. Sommige van de proefpersonen hadden dusdanig meer energie dat ze het konden opbrengen om vaker te sporten, waardoor ze nog meer gewicht verloren. Een ander belangrijk voordeel is dat het makkelijk is om het gebruik van de Detox Formule vol te houden. (bron)

Ook de vier mensen die minder dan vijf kilo afvielen waren blij met de resultaten van de Detox Formule. Zij verloren allemaal gewicht en voelden zich ook allemaal een stuk energieker.

Ondanks dat wij de Detox Formule uitgebreid getest hebben, zijn wij nog steeds op zoek naar extra ervaringen met dit product!

Onze Detox Formule Ervaringen

De detox formule ervaringen van ons en onze proefpersonen zijn geweldig. De capsules doen wat ze moeten doen en kennen nauwelijks bijwerkingen. De meeste mensen vallen erg makkelijk vijf kilo of meer af binnen twee maanden en als bonus voelen ze zich ook nog eens een stuk energieker. Een fantastisch resultaat!

Zijn jouw Detox formule ervaringen net zo goed als de onze? Deel ze dan hieronder in de comments met onze lezers.

Conclusie

Met de Detox formule werk je niet alleen aan je gewichtsdoelen. Het pakt je gezondheid aan door de opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam af te voeren. De twee ingrediënten van de formule, kurkuma en orthosiphon folium, hebben een bewezen werking als het gaat om het afvoeren van afvalstoffen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat je hierdoor gewicht kunt verliezen. Dit is dan ook gebeurd in onze test met proefpersonen.

Belangrijk om te weten is dat gebruikers van de Detox Formule veel extra energie ervaren, zeker nadat ze de eerste wat zwaardere dagen door zijn. De kuur is makkelijk vol te houden en de ingrediënten bieden naast de ontgiftende werking nog andere gezondheidsvoordelen. Zo word je zelfs blij van het gebruik van kurkuma. (bron en bron)

Wil je meer weten over de Detox Formule of wil je de Detox Formule kopen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Detox Formule.

Jouw Ervaring met Detox Formule

Wat is jouw ervaring met Detox Formule? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product.

Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Mocht je vragen hebben over dit product?? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina. Ik beantwoord je vragen graag!

Groeten,

eline

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSlank door de Overgang van Ria Kamelle
Volgend artikelDetox Plus Capsules Review en Ervaringen
detoxformuleMet de Detox formule werk je niet alleen aan je gewichtsdoelen. Het pakt je gezondheid aan door de opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam af te voeren. Hierdoor kan je lichaam op een efficiënte manier vetten verb

150 Reacties

 1. Hoinik zou graag de detox formule willen testen omsatnik.steeds dikke.word en mn humeur word.er steeds minder door. Heb 2 kinderen die last hebben van mem haar chagarijnige buien.

 2. Ik heb 3 jaar geleden detox gebruikt, in combinatie intensief sporten (cardio), en was 12 kilo kwijt in 2 maanden tijd.. ben weer van plan om het te gaan bestellen, zodra de sportscholen weer open zijn.

 3. Ik gebruik nu ongeveer een week Raspberry Ketones. Ik heb nog geen idee of het helpt met afvallen, maar mijn stofwisseling is meteen verbeterd. Ik heb PDS en intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen en hoewel ik die probeer te vermijden lukt dit nooit helemaal omdat ik niet altijd weet op welke voedingsmiddelen ik ga reageren en ook omdat ik de ene keer veel gevoeliger ben dan de andere keer. Op melk reageer ik bijvoorbeeld altijd slecht, maar bij voedingsmiddelen, waaraan melk is toegevoegd of voedingsmiddelen gemaakt van melk zoals yoghurt en kaas kan ik wel goed reageren. Hoe ik daarop reageer is heel wisselend. Bij het ene product gaat het goed en het andere niet. Ik kan niet tegen appelsap of ingedikt appelsap toegevoegd aan dranken, daar blijf ik voor 100% vanaf. Van snoep ook, want daarvan wordt ik ziek, vooral van gezond snoep met natuurlijke ingrediënten zoals vruchtensuikers of sappen of smaakstoffen. Ik kan wel tegen gewone suiker of rietsuiker. Ik heb desondanks al jaren diarree en ik kan niet echt genezen. De Raspberry Ketones maken mijn spijsvertering rustig en ik voel me beter. De diarree is weg en ook de depressies, die ik krijg als mijn darmen het echt niet meer aankunnen. Ik blijf het voorlopig gebruiken. Over afvallen heb ik geen info.

 4. Heb dit 2 maanden geprobeerd en werkte niet zoals verwacht. max 4 kg kwijt en dit door ook te diëten. Dus ik vind het zijn geld niet waard

 5. Ik ben een vrouw van 71 en heb net zoals veel vrouwen in ons complex behoorlijk last van overgewicht. Het lukt mij niet om mij aan een dieet te houden. Ik heb 2 geopereerde knieën en vandaar dat het belangrijk is af te vallen

 6. heb het 7 maart retour gestuurd en kreeg vandaag en betaling herinnering.Ben benieuwd of het goed komt.Heb niet veel vertrouwen hierin.Heb meerdere mensen dat meegemaakt.

 7. Ik volg een kolydraadarm dieet maar val niet af. Ben 59 jr en al uit de overgang. fitness 3 X per week. BMI 26. Ben heel benieuwd of dit produkt mij helpt afvallen

 8. ik ben ZEER teleurgesteld in het product, doet absolut niet wat het beloofd, begonnen op 86 kg .
  Nu na 11dagen 3 capsules per dag is mijn gewicht 90,5 kg.
  Een toename in plaats van afvallen van 4.5kg !!!!

  Ik voel mij echt op het verkeerde been gezet !!

  Man
  75 jaar
  170cm
  rook niet
  drink 3 glazen wijn per week(om de dag)
  snoep niet
  loop ca 1 km per dag een dag in de week ca 4km
  10 x trap op en neer
  grote tuin
  eten
  smorgens 1 boterham jam, groot glas water
  1 mok kruiden thee geen suiker
  smiddags 1 boterham met ham of kaas, halvarine glas melk, mok thee
  mok thee geen suiker
  banaan en peer of appel
  avond eten ca 100gr vlees of kip of vis,
  groente 200gr, 2 kleine aardappels, om de dag een glas wijn erbij
  1 kop cappucino met zoetstof en 1 koekje.
  misschien is niet eten een optie??

  Ed van der Maaten

 9. Het is misleidend mensen doe daar niet aan mee. Allemaal misleidende reclame. De adressen op z’n websites kloppen niet. Koop niks, het is allemaal oplichterij. Doe gewoon meer aan beweging. Das de beste optie. Ik had ervaringen met dit je kreeg het wel thuis aangekregen maar het was zo fake ze stuurden meerdere pakketten af. Wat nooit gevraagd werd. En waardoor je meer zal moeten betalen. Als je het toch doet laat best dit spul controleren bij een arts.

 10. Graag zou ik dit product proberen. Ik heb al veel geprobeerd en niets lukt op het moment. Ik hoop met dit product en zetje in de goede richting te krijgen. Ik heb nu niet de ideale situatie om te gaan sporten en mbv dit middel hoop ik dat ik toch kan afvallen zonder de mentale inspanning die dieet en kost. Dat heb ik nu niet de energie voor nl.

 11. Ik weet niet of de aanbieding voor gratis testen nog geldig is, maar anders zou ik graag de detox ultra formule willen testen.
  Ben nogal kritisch over zulke dingen, of het wel echt helpt en zo.
  Indien het echt helpt wil ik het best kopen, maar zoals ggezegd vind ik het zonde om te bestellen als her nier werkt.

  Alvast bedankt.

  Gr. Jos

 12. Hallo
  Waar moet ik het naar toe retour sturen?
  Het bevalt me niet en ben nog binnen de 2 weken proef.
  Graag adres? En ik neem aan dat het dan is afgehandeld en de rekening kan verscheuren.

  Met vriendelijke groet Debora

 13. Heel graag zou ik dit product willen testen. Het gaat mij met name om het verliezen van buikvet. Ben nu de 50 gepasseerd en merk dat het vooral een probleem is wbt mijn buik. Wordt daar onzeker van. Ik eet gezond en beweeg en sport dus de combi lijkt mij wel goed.

 14. Heel erg graag zou ik willen testen. Met name voor mijn buik. Heb niet direct overgewicht en sport en beweeg voldoende maar nu ik de 50 gepasseerd ben blijft het vooral op mijn buik zitten waar ik me best onzeker door ga voelen. Dus in combinatie met gezond eten lijkt me deze kuur echt de moeite waard.

 15. Ik wil graag het product proberen om vooral mijn buik te laten verdwijnen, weeg 10 kg te zwaar dus zou graag het product testen als proefpersoon

 16. Ik wil het heel graag proberen! Ben al tijdje over verschillende detox kuren aan het lezen maar ik heb nog steeds mijn twijfels er bij. Ik zou graag wat kilo’s willen afvallen en zou daarom ook graag het product willen testen om te kijken of het echt werkt!

 17. Ik heb parkinson en gebruik hiervoor medicatie, ik wil ,graag 15 kilo afvallen en heb het geprobeerd met de dietiste en met de weight watchers maar het lukt niet, kan ik dit produkt zomaar gaan gebruiken ?

 18. Ik zou graag mee doen aan de producten ik zou graag toch 20 kg of 25 kg vermageren ik weegnu 94 kg en meet 1,71 heb veel rugpijn geen energie meer heb al van alles geprobeerd ik hoop dat ik gratis de producten kan proberen en af val vriendelijke groeten vermeesch claudine

 19. Graag wil ik als proefpersoon dit product proberen en mee werken aan dit onderzoek. Ik wil graag 5 kl afvallen ik weeg 66 kg. Ik heb het bevriezen al gedaan wat niet werkt. Ook nu wil ik wel een testen of ik toch met dit produkt de 5 kg kan afvallen door 3 tabletten in de ochtend te nemen 1 mnd lang. Dus wel gratis zonder te betalen voor jullie onderzoek gratis test Mvg Irene

 20. Ik ben het dikzijn en energietekort meer dan zat. Ben nu weer aan de lijn. Val nog geen kilo in de maand af. Ik wil heeeeel graag jullie produkt als tester gratis proberen.

 21. Ik ben 15 kilo te zwaar. Maar vooral ook veel moe. Ik slaap heel veel.
  Dus wat meer energie en die kilo’s kwijt spreekt me wel aan.
  Ik zou dus graag proefpersoon zijn

 22. Ik las ergens dat dit de best en sterkste afslank capsules van Nederland EN België zijn!

  Je kunt ze tijdelijk 14 dagen vrijblijvend HIER testen met niet tevreden, geld terug actie!

  Ik ben zelf ook erg tevreden!

 23. Ik zou graag dit pakket proberen omdat ik al lang bezig ben met een dieet en ik niet verdr kom dan 10kg. Ik zou graag willen weten of het werkt

  • Ik las ergens dat dit de best en sterkste afslank capsules van Nederland EN België zijn!

   Je kunt ze tijdelijk 14 dagen vrijblijvend HIER testen met niet tevreden, geld terug actie!

   Ik ben zelf ook erg tevreden!

 24. Hoi, ik zou de detox ultra plus graag willen bestellen. Ik ben al heel lang oververmoeid en ik ben ruim 10 kilo te zwaar. Afvallen zou leuk zijn, maar meer energie zou me nog blijer maken. Het zou fijn zijn om me weer eens wat beter te voelen. Ik heb goede verhalen over detox ultra gehoord van mijn vriendin.

 25. Ik zou graag deel willen nemen aan het testpanel en de pillen willen uitproberen. Ik vind het zelf ook altijd fijn om eerlijke reacties over een bepaald middel of product te lezen en zou hier graag aan bijdragen. Als het middel werkt, zou ik er veel baat bij hebben. Niet alleen vanwege mijn overgewicht, maar ook vanwege een mindere leverfunctie door dit overgewicht.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in