Home Review Recensies Ervaringen Detoxic Review en Ervaringen

Detoxic Review en Ervaringen

Detoxic is een middel dat iets aan parasieten probeert te doen. Het gevaar voor besmetting met parasieten loert in een klein hoekje. Je kunt eenvoudig een besmetting oplopen als gevolg van allerlei dagelijkse dingen. Huisdieren en insecten zijn bekende oorzaken van parasietenbesmettingen, maar je kunt deze ook oplopen op andere plaatsen.

Ook andere toxische stoffen kunnen een negatief effect op je lichaam hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoffen die zitten in groenten of fruit dat niet goed gereinigd is. De gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Je kunt langdurig last hebben van allerlei lichamelijke klachten, zoals moeheid, spierpijn of darmklachten. In sommige gevallen zijn de gevolgen ernstiger en is medische hulp noodzakelijk.

Detoxic Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detoxic ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 21 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detoxic graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

 

Wat is Detoxic?

Detoxic is een nieuw middel dat hier iets aan belooft te doen. Op basis van natuurlijke middelen probeert Detoxic de parasieten de baas te zijn, ongewenste toxische stoffen te verdrijven en de darmflora te herstellen. Dit doet het op basis van een drietal ingred iënten, duizendblad, duizendguldenkruid en kruidnagel.

Detoxic bestaat uit een kuur van 20 capsules. Alle ingrediënten zijn op ecologisch verantwoorde wijze geteeld. Het middel is in te nemen zonder voorschrift van een arts en zou geen negatieve bijwerkingen hebben.

Voor wie is Detoxic geschikt?

Detoxic bevat in principe alleen natuurlijke ingrediënten. Geen van deze ingrediënten is bekend als allergeen. In principe kan iedereen Detoxic dus gebruiken en als het werkt zou het zelfs moeten werken als er geen directe klachten zijn. Duizendblad zou bloedingen kunnen veroorzaken. Heb je daarom problemen met de bloedstolling, dan kan dat een reden zijn om Detoxic niet te gebruiken.

Is Detoxic Effectief?

Detoxic bestaat uit drie hoofdingrediënten. Duizendguldenkruid, duizendblad en kruidnagelextract.

Duizendguldenkruid

Duizendguldenkruid is een plant die van oorsprong ook in Nederland voorkomt. Deze plant wordt van oudsher al gebruikt als geneeskrachtig kruid. De oude Grieken gebruikten dit kruid onder andere om wonden mee te behandelen.

Voor de werking van duizendguldenkruid op het gebied van parasieten en ontgifting is weinig bekend. Het enige onderzoek dat specifiek naar deze werking is gedaan is een onderzoek naar een mengsel van verschillende planten, waar duizendguldenblad er een van is. Uit dit onderzoek blijkt dat dit mengsel helpt bij het verbeteren van de opname van voeding (bron).

Duizendblad

Ook duizendblad is een plant die van oudsher in Europa voorkomt. De plant werd vroeger gebruikt bij het brouwen van bier, voordat de werking van hop ontdekt werd.

Duizendblad heeft een anti-parasitaire werking (bron). Deze werking is echter beperkt tot een aantal parasieten die gevoelig zijn voor één bepaald bestanddeel van duizendblad. Uit een ander onderzoek blijkt dat het ook een positieve invloed heeft op de darmflora (bron). Duizendblad heeft verder een positieve uitwerking op de bloedvaten. De bloeddruk wordt verlaagd en de kans op hart- en vaatziekten wordt verkleind (bron).

Kruidnagel

Het laatste belangrijke ingrediënt van Detoxic is kruidnagel. Dit ingrediënt wordt veel gebruikt in verschillende gerechten en zit natuurlijk ook in bepaalde bakwaren zoals speculaas.

De werking van kruidnagels op het darmstelsel is onderzocht bij ratten. Hieruit bleek dat er dat er een positieve werking uitgaat van kruidnagels (bron). De stof helpt tegen maagzweren en heeft ook een werking in het legen van de darmen.

Het gebruik door proefpersonen

Net als altijd hebben we Detoxic ook getest met proefpersonen. Onze 12 proefpersonen (zeven vrouwen, vijf mannen) waren allemaal gezond, maar sommige hadden wel wat lichte klachten. Deze klachten waren verschillend van aard, maar hadden allemaal geen duidelijke medische oorzaak. Alle proefpersonen gebruikten een kuur.

De meeste van de proefpersonen merkten weinig van het gebruik van Detoxic. Een aantal van de proefpersonen die wat last hadden van darmklachten merkten wel een lichte verbetering. Hun stoelgang werd wat normaler. Alle deelnemers hadden het gevoel dat ze iets meer energie hadden, maar dit gevoel was verreweg het sterkst bij de mensen die een verbetering merkten in hun stoelgang. Andere klachten, zoals gewrichtspijn werden niet beter

Wat kost Detoxic?

Detoxic kost €49 voor een kuur van 20 capsules.

Voordelen

Detoxic zorgt er bij sommige mensen voor dat de stoelgang iets normaler werd. Dit had weer tot gevolg dat de proefpersonen meer energie hadden. Dit is mooi.

Nadelen

De werking van Detoxic is vrij beperkt. Het is mooi dat sommige mensen meer energie hebben, maar andere klachten worden er niet mee ondervangen. Daarnaast is het middel erg prijzig voor een korte kuur met twintig capsules.

Conclusie

Detoxic is erg prijzig met een prijs van bijna €2,50 per capsule. Als je het gevoel hebt dat je last hebt van parasieten kun je voor ditzelfde bedrag een volledige kuur volgen tegen wormen van een apotheek of drogist.

Besluit je wel Detoxic te gebruiken, dan merk je hoogstens wat lichte verbeteringen als je stoelgang wat van slag is. Er is een kleine kans dat je wat meer energie hebt, maar dit is zeker gezien de hoge kosten niet de moeite waard.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleKruidvat Shakes en Maaltijdvervangers
Next articleDenta Seal Review en Ervaringen
detoxicBesluit je wel Detoxic te gebruiken, dan merk je hoogstens wat lichte verbeteringen als je stoelgang wat van slag is. Er is een kleine kans dat je wat meer energie hebt, maar dit is zeker gezien de hoge kosten niet de moeite waard.

51 Reacties

  1. Bij mij is er begin dit naar middels een TFT test vast gesteld dat ik in het bezit ben van de Blastocystis hominis parasiet. Ik heb een streng dieet gevolgd en heb daarnaast een metrodinazol antibiotica kuur gehad. Helaas zonder succes. De parasiet is nog aanwezig. Daarom wil ik het middels de natuurlijke manier proberen. Wellicht gaat Detoxic werken!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987