Detoxic Review en Ervaringen

Detoxic is een middel dat iets aan parasieten probeert te doen. Het gevaar voor besmetting met parasieten loert in een klein hoekje. Je kunt eenvoudig een besmetting oplopen als gevolg van allerlei dagelijkse dingen. Huisdieren en insecten zijn bekende oorzaken van parasietenbesmettingen, maar je kunt deze ook oplopen op andere plaatsen.

Detoxic Detoxic Review en Ervaringen Detox vetvrij liggend

Ook andere toxische stoffen kunnen een negatief effect op je lichaam hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoffen die zitten in groenten of fruit dat niet goed gereinigd is. De gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Je kunt langdurig last hebben van allerlei lichamelijke klachten, zoals moeheid, spierpijn of darmklachten. In sommige gevallen zijn de gevolgen ernstiger en is medische hulp noodzakelijk.

Detoxic Detoxic Review en Ervaringen Detoxic

Detoxic Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detoxic ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detoxic graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

 

Detoxic Detoxic Review en Ervaringen Meer informatie

Wat is Detoxic?

Detoxic Detoxic Review en Ervaringen Detoxic review

Detoxic is een nieuw middel dat hier iets aan belooft te doen. Op basis van natuurlijke middelen probeert Detoxic de parasieten de baas te zijn, ongewenste toxische stoffen te verdrijven en de darmflora te herstellen. Dit doet het op basis van een drietal ingred iënten, duizendblad, duizendguldenkruid en kruidnagel.

Detoxic bestaat uit een kuur van 20 capsules. Alle ingrediënten zijn op ecologisch verantwoorde wijze geteeld. Het middel is in te nemen zonder voorschrift van een arts en zou geen negatieve bijwerkingen hebben.

Voor wie is Detoxic geschikt?

Detoxic bevat in principe alleen natuurlijke ingrediënten. Geen van deze ingrediënten is bekend als allergeen. In principe kan iedereen Detoxic dus gebruiken en als het werkt zou het zelfs moeten werken als er geen directe klachten zijn. Duizendblad zou bloedingen kunnen veroorzaken. Heb je daarom problemen met de bloedstolling, dan kan dat een reden zijn om Detoxic niet te gebruiken.

Is Detoxic Effectief?

Detoxic bestaat uit drie hoofdingrediënten. Duizendguldenkruid, duizendblad en kruidnagelextract.

Duizendguldenkruid

Duizendguldenkruid is een plant die van oorsprong ook in Nederland voorkomt. Deze plant wordt van oudsher al gebruikt als geneeskrachtig kruid. De oude Grieken gebruikten dit kruid onder andere om wonden mee te behandelen.

Voor de werking van duizendguldenkruid op het gebied van parasieten en ontgifting is weinig bekend. Het enige onderzoek dat specifiek naar deze werking is gedaan is een onderzoek naar een mengsel van verschillende planten, waar duizendguldenblad er een van is. Uit dit onderzoek blijkt dat dit mengsel helpt bij het verbeteren van de opname van voeding (bron).

Duizendblad

Ook duizendblad is een plant die van oudsher in Europa voorkomt. De plant werd vroeger gebruikt bij het brouwen van bier, voordat de werking van hop ontdekt werd.

Duizendblad heeft een anti-parasitaire werking (bron). Deze werking is echter beperkt tot een aantal parasieten die gevoelig zijn voor één bepaald bestanddeel van duizendblad. Uit een ander onderzoek blijkt dat het ook een positieve invloed heeft op de darmflora (bron). Duizendblad heeft verder een positieve uitwerking op de bloedvaten. De bloeddruk wordt verlaagd en de kans op hart- en vaatziekten wordt verkleind (bron).

Kruidnagel

Het laatste belangrijke ingrediënt van Detoxic is kruidnagel. Dit ingrediënt wordt veel gebruikt in verschillende gerechten en zit natuurlijk ook in bepaalde bakwaren zoals speculaas.

De werking van kruidnagels op het darmstelsel is onderzocht bij ratten. Hieruit bleek dat er dat er een positieve werking uitgaat van kruidnagels (bron). De stof helpt tegen maagzweren en heeft ook een werking in het legen van de darmen.

Het gebruik door proefpersonen Detoxic Detoxic Review en Ervaringen Detoxic x

Net als altijd hebben we Detoxic ook getest met proefpersonen. Onze 12 proefpersonen (zeven vrouwen, vijf mannen) waren allemaal gezond, maar sommige hadden wel wat lichte klachten. Deze klachten waren verschillend van aard, maar hadden allemaal geen duidelijke medische oorzaak. Alle proefpersonen gebruikten een kuur.

De meeste van de proefpersonen merkten weinig van het gebruik van Detoxic. Een aantal van de proefpersonen die wat last hadden van darmklachten merkten wel een lichte verbetering. Hun stoelgang werd wat normaler. Alle deelnemers hadden het gevoel dat ze iets meer energie hadden, maar dit gevoel was verreweg het sterkst bij de mensen die een verbetering merkten in hun stoelgang. Andere klachten, zoals gewrichtspijn werden niet beter

Wat kost Detoxic?

Detoxic kost €49 voor een kuur van 20 capsules.

Voordelen

Detoxic zorgt er bij sommige mensen voor dat de stoelgang iets normaler werd. Dit had weer tot gevolg dat de proefpersonen meer energie hadden. Dit is mooi.

Nadelen

De werking van Detoxic is vrij beperkt. Het is mooi dat sommige mensen meer energie hebben, maar andere klachten worden er niet mee ondervangen. Daarnaast is het middel erg prijzig voor een korte kuur met twintig capsules.

Conclusie

Detoxic is erg prijzig met een prijs van bijna €2,50 per capsule. Als je het gevoel hebt dat je last hebt van parasieten kun je voor ditzelfde bedrag een volledige kuur volgen tegen wormen van een apotheek of drogist.

Besluit je wel Detoxic te gebruiken, dan merk je hoogstens wat lichte verbeteringen als je stoelgang wat van slag is. Er is een kleine kans dat je wat meer energie hebt, maar dit is zeker gezien de hoge kosten niet de moeite waard.

Detoxic Detoxic Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringKruidvat Shakes en Maaltijdvervangers
Eenvoudig AfvallenDenta Seal Review en Ervaringen
detoxicBesluit je wel Detoxic te gebruiken, dan merk je hoogstens wat lichte verbeteringen als je stoelgang wat van slag is. Er is een kleine kans dat je wat meer energie hebt, maar dit is zeker gezien de hoge kosten niet de moeite waard.

51 Reacties

 1. Ik Wil graag dit product testen vanwege darmklachten, opgezette darmen, jeukende huid. Ik hoop dat ik het product mag testen. Ik hoop dat het werkt.

 2. Ik heb last van een slechte adem. Op FB las ik over Detoxic en daarom wil het gratis proberen.
  Hoop dan van mijn slechte adem af te komen

 3. Hallo,
  Ik wil graag detoxic gebruiken vanwege veel verstoppingen en buikkrampen.
  Ben ook eerder besmet geweest met parasieten.
  Wil graag een gratis product proberen, om te weten hoe de product werkt.

 4. Hallo ik wil graag detoxic gebruiken omdat ik alle klachten heb die jullie opnoemen en zou het fijn vinden om het uit te proberen. Ik hoop dat ik in aanmerking kom om het product gratis te testen

 5. Ik zou het product graag testen omdat ik vijf jaar in India gewoond heb en het heel goed mogelijk is da ik parasieten heb gezien bepaalde klachten die blijvend zijn ,zelfs 10 jaar na dato. al van alles geprobeerd heb en niks helpt ik ben 10 kilo bij gekomen en wil die ook graag weer kwijt

 6. Helaas heb ik van de meeste punten die jullie opnoemden last van. Het meeste is de vermoeidheid, gewrichtspijn/spierpijn in me lijf en niet te vergeten de hoofdpijn en stoelgang. Dit zijn elke dag terugkerende problemen bij mij. Wil nu eens weten of dit een uitkomst is voor mij. Heb al van alles geprobeerd.

 7. Ik zou graag detoxic willen proberen. Ik heb al tabletten gehaald bij de apotheker tegen wormen en parasieten maar heb niet het gevoel dat deze iets doen. Ik voel mij moe en uitgeput na het minste wat ik doe. Ik heb een zeer moeilijke stoelgang. Ik heb ook steeds een slechte smaak in mijn mond zelfs na het tanden poetsen. Ik heb zoveel klachten dat ik niet meer weet wat te doen. Mijn laatste hoop is Detoxic. Ik wil dit heel graag proberen en mijn ervaringen met detoxic opschrijven en delen als ik de kans krijg het uit te proberen.

 8. Beste, ik zou Detoxic gratis willen proberen omdat ik regelmatig sinusitisch, keelontstekingen en buikkrampen heb. Ook voel ik mij altijd moe en heb ik donkere kringen onder mijn ogen. Ik zou heel dankbaar zijn.

 9. Beste.Ik kom geen gewicht bij.Ik eet heel goed.Ik heb een slechte adem.
  Ik heb regelmatig hoofdpijn.
  Mijn stoelgang is niet zo goed.
  Een keer zag ik kleine lintwormpjes in mijn
  stoelgang.Ik zou graag deze gratis willen uitproberen.Ps Ik ben 16 jaar.

 10. Beste testpanel. Ik begrijp dat jullie mensen zoeken om jullie middel tegen parasieten te testen. Ik heb helaas last van overgrote deel van jullie lijstje. Ik wil graag meehelpen aan jullie onderzoek. Ik heb nog nooit detox gedaan en ben heel benieuwd wat dat met mijn lichaam doet. Ik ben geïnteresseerd in niks middel omdat ik jullie verhaal prettig vindt en niet een lange detox wil omdat ik dat niet handig vind. Ik wil gewoon kunnen functioneren zonder slap te worden etc. Ik ben 46 jaar. Ik zal serieus de vragenlijsten invullen. Ik hoop dat ik mee mag doen en jullie inzicht in dit middel kan helpen vergroten. Vriendelijke groeten Danielle

 11. Ik zou dit graag willen testen ivm dat ik toch een aantal dingen leest waar ik toch ook last van heb en dat ik dit wil proberen en zeker omdat er toch ook een aantal negatieve reacties zijn en het is niet goedkoop vandaar dat ik toch heel graag Het tegendeel wil bewijzen om met de test mee te kunnen doen

 12. Beste , ik ben een man van 25 jaar en heb al heel lang last vanwormen ! Ik heb al vele dingen geprobeerd (o.a vermox , kruidenpreparaten en niets heeft geholpen. ik wil daarom ook best dit product eens uittesten . zij maken me ziek , moe ik heb geen fut meer aub help me mag ik aub testen ?

 13. ik zou dit willen testen omdat ik regelmatig wormen heb , bijna niet eet en toch steeds bijkom , heel veel last van men maag en darmen , ben bedlegerig en denk dat dit me wel zou helpen

 14. Mijn excuses, dit is de 3e poging. Eerst stuurde ik alleen mijn naam en e-mailadres en daarna werd mijn reactie verstuurd, terwijl ik op het laatst zag dat mijn e-mailadres niet klopte.
  Ik zou het middel dolgraag uittesten.
  Hartelijke groet Victoria

 15. Ik ben jaren geleden besmet door parasieten. Het lijkt of dit DE oplossing is.
  Parasieten verdwijnen zeker las ik.
  Ik heb werkelijk alles al geprobeerd. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar ik zou het dolgraag willen proberen. Wat zou mijn leven anders zijn, als het zou helpen.

 16. Altijd al bekend met wormpjes, gebruik hier al het vaste middel voor van de drogist. Gediagnostiseerd met PrikkelBareDarmsyndroom door de huisarts. Veel winderigheid, buikkrampen, wisselende ontlasting, vermoeidheid en ik droom/slaapwandel veel. Typische klachten als ik het zo lees en zou het daarom graag gebruiken..

 17. Hi, ik wil wel graag testen. Ik heb een rommelige stoelgang en ben vaak moe. Dus ben benieuwd of dit product voor mij positief effect heeft!

 18. Ik zou graag Detoxic eens willen proberen.
  Ik heb een slechte adem zonder oorzaak. Wel ooit een paracytaire besmetting gehad.
  Zou dit de oplossing zijn?

 19. Beste , ik ben een man van 57 jaar en heb al heel lang last van aarsmaden ! Ik heb al vele dingen geprobeerd ( o.a vermox , kruidenpreparaten …etc.) en niets heeft geholpen ! Maar ik geef niet op en wil daarom ook best dit product eens uittesten !!! Mvg johan vollon ( belgie)

 20. Hoi, ik wil graag meedoen aan dit testpannel. Ik worstel al jaren met problemen met mijn darmen, stoelgang en overgewicht. Ben erg benieuwd wat voor effect dit heeft. Juist dit product omdat het biologisch is en eenvoudige ingrediënten heeft. En het lijkt me leuk om mee te doen en mijn ervaringen te delen. Ik hoor graag of dat kan.
  Zonnig groet,
  Nienke

 21. Hoi, ik zou graag meedoen met het testpannel. Ik worstel al lange tijd met mijn darmen, stoelgang en overgewicht. Ik zou graag de detox willen doen om te kijken wat voor effect het heeft. Juist met deze pillen omdat ik het fijn vind dat het een biologisch en eenvoudig voedingssupplement vind. En het lijkt me leuk om mee te werken aan deze test/evaluatie. Ik hoor heel graag of ik mee mag doen.

 22. Ik zou graag Detoxic willen proberen omdat ik veel import producten koop, waaronder diepvries vlees en vis producten. Zelf heb ik reeds een allergenen en allergische test laten doen omdat ik constant onwillekeurige geluidjes vanaf mijn buik/darmen produceer. Ik merk dat ik meer als een symptoom heb en dat heb het gevoel dat ik gezonder kan zijn dan wat ik nu ervaar.

 23. Ik wil graag detoxic gebruiken omdat ik altijd last van mijn darmen heb. Naast verstopping heb ik ook vaak opgeblazen gevoel en pijn. Ik voel me vaak moe en lustoors. Helaas is er medisch niets gevonden. Ik vermoed dat ik een parasitaire infectie
  heb opgelopen. Ik vindt het product prijzig om het uit te proberen, maar als ik de garantie heb dat het mij zal helpen dan zal ik zeker de prijs voor betalen. Ik hoop dat ik in aanmerking kom om het product gratis te testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in