Home Dieet en Afvallen Dieet Categorie DetoxOriginal Review en Ervaringen

DetoxOriginal Review en Ervaringen

Er zijn vele tientallen middelen op de markt die je helpen bij het ontgiften. Een van de nieuwste middelen op dit gebied is Detox Original. Dit product is over komen waaien uit Engeland, waar het al langer verkocht wordt. Is DetoxOriginal een verrijking voor de Nederlandse markt of voegt het weinig toe aan de bestaande producten op de markt?

Wat is DetoxOriginal?

Detox Original is een detoxcapsule met in totaal veertien verschillende ingrediënten. Belangrijkste ingrediënten in termen van hoeveelheid zijn cranberry, aloë vera en psylliumschil. Andere belangrijke ingrediënten zijn glucomannan, inuline, duindoorn en zoethoutwortelextract. Ook bevat DetoxOriginal probiotische bacteriën.

Detox Original komt in relatief grote en zware capsules. Dagelijks neem je drie van deze capsules in bij de maaltijd. Aangeraden wordt om de capsules te combineren met een dieet en voldoende lichaamsbeweging.

Voor wie is DetoxOriginal geschikt?

DetoxOriginal Review
DetoxOriginal Review

Detox Original is niet geschikt voor mensen die een medische aandoening hebben. Wil je het middel toch gebruiken, dan moet je contact opnemen met een arts. Ook als je last hebt van misselijkheid of slapeloosheid kun je beter stoppen met het gebruik van de capsules. Als laatste kunnen er sporen in de capsules zitten van verschillende allergenen.

Is DetoxOriginal Effectief?

We hebben Detox Original aan een uitgebreide wetenschappelijke analyse onderworpen om te kijken of het effectief kan zijn. Hieronder lees je de bevindingen voor de belangrijkste ingrediënten.

Cranberry-extract: De enige wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van cranberries laten zien dat ze helpen tegen blaasontsteking (bron). Handig, maar niet echt de werking waar je op hoopt bij een detox middel.

Aloë vera: Een van de best onderzochte traditionele medicijnen ter wereld. In een uitgebreide studie is alleen bewijs gevonden dat aloë vera een laxerende werking heeft (bron). Hier kleven bovendien gezondheidsrisico’s aan vanwege een stof die ook aanwezig is in de aloë vera. Wel zijn er aanwijzingen dat er een licht positief effect is op bloedsuikerwaarden.

Psylliumschil: psyllium zit boordevol met voedingsvezels (bron). Ook psyllium kan een goede uitwerking hebben op de bloedsuikerwaarden, maar heeft niet echt een ontgiftende werking.

Glucomannan: Wordt veel gebruikt om gewichtsverlies te stimuleren, maar werkt in de praktijk niet (bron).

Lactobacillus acidophilus: Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem (bron).

Gekeken naar de werking van de belangrijkste ingrediënten in de capsules, is duidelijk dat het geen ‘echt’ detoxmiddel is. De belangrijkste ingrediënten zijn zonder uitzondering goed voor je, maar hebben niet hetzelfde effect als een echte detox.

Wat kost DetoxOriginal

Een verpakking met 60 capsules kost €59,95. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 3 capsules per dag. Met een verpakking doe je dus zo’n drie weken. De totale prijs per dag is ongeveer €3.

Ingrediënten

De onderstaande afbeelding laat de ingrediënten van de capsules zien.

detoxoriginal-ingredienten
detoxoriginal-ingredienten

Voordelen

Detox Original heeft een breed palet aan ingrediënten die een positieve uitwerking hebben op je lichaam. Met name psyllium en lactobacillus acidophilus hebben een goede uitwerking op je gesteldheid.

Nadelen

De capsules van zijn vrij groot waardoor ze niet voor iedereen even makkelijk in te slikken zijn.

Omdat er veel verschillende stoffen in Detox Original zitten is de kans vrij groot dat er één of twee bij zitten die je niet zo goed kunt verdragen.

Het product is vrij duur in vergelijking met andere detoxproducten. Met een prijs van €3 per dag is een langdurig gebruik vrij kostbaar.

Conclusie over

Met een prijs van €3 per dag (bij gebruik volgens de verpakking) verwacht je meer. Er zitten geen ingrediënten in Detox Original die echt een ontgiftende werking hebben, zoals bijvoorbeeld kurkuma dat wel heeft. De ingrediënten van Detox Original zijn stuk voor stuk gezond, maar je bent waarschijnlijk beter af als je gericht een of twee andere supplementen neemt.

Groeten,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleSlaapproblemen Oplossen
Next articleRationeel Emotieve Therapie
detoxoriginalMet een prijs van €3 per dag (bij gebruik volgens de verpakking) verwacht je meer. Er zitten geen ingrediënten in Detox Original die echt een ontgiftende werking hebben, zoals bijvoorbeeld kurkuma dat wel heeft. De ingrediënten van Detox Original zijn stuk voor stuk gezond, maar je bent waarschijnlijk beter af als je gericht een of twee andere supplementen neemt.

19 Reacties

 1. Ik dacht probeer het eens wordt ik op dag 4 echt zo ontzettend ziek!
  Diarree, braken, hoofdpijn, rugpijn dus echt een drama uiteindelijk een mailtje gestuurd.

  Beste, Dit is de 4e dag dat ik de pillen gebruik en ik voel mezelf vanaf gisteren niet ok maar vandaag echt heel misselijk, maag/buik kramp en diarree.
  Is het wel verstandig om hiermee door te gaan kan vandaag dus niet werken zo beroerd.
  Graag jullie advies want laten we wel wezen 70,00 voor me beroerd voelen was niet de bedoeling.
  Ik hoop vandaag iets van jullie te horen!!!

  Antwoord dezelfde dag: Goedemiddag mevrouw Timmer, De reactie is niet zoals het hoort. Mogelijk bent u allergisch voor 1 van de ingrediënten? Ik raad u aan om te stoppen en het eventueel over een aantal dagen nog een keer te proberen. Indien u weer de reactie krijgt raad ik u aan om het product verder niet meer te gebruiken.

  Mijn bericht: Beste Tom, Helaas ben ik maandag op nieuw begonnen en na de 2e pil in de middag werd ik weer zo beroerd. En nu? Ben ik mijn 69,00 euro kwijt of komen jullie met een nette oplossing?

  Antwoord van Detox:U bent helaas uw geld kwijt. Dat is het risico van iets kopen. Tom – DetoxOriginal Klantenservice
  Mijn antwoord FUCK YOU!!!! met je kutzooi wat en service pff

  • Tom is een idioot. DHL zegt dat het pakketje in mijn brievenbus is gedaan. Maar dat is die niet. Volgens Irritante Tom zijn ze geen partij meer maar DHL wel.
   Ik heb aangifte gedaan tegen detox want ben niet van plan ook maar 1 cent te betalen.
   Nog nooit zo een slechte service en onbeschofte hufter meegemaakt

 2. Hallo
  Ik had capsules besteld maar vervolgens weer afgezegd en nu is er vandaag door DHL voor de 2e keer het pakje met capsules aangeboden ik heb nu weer tegen de bezorger gezegd dat ik t geweigerd heb dus dit heeft hij t erop gezet .Ik hoop dat ik hierbij voldoende info heb gegeven dat ik ze dus NIET wil ! dus schrap me van de lijst

 3. ik gebruik detox original al een week , eet koolhydraat arm dus alleen groente en vlees en fruit. plus veel water . ik snoep en snaai niks nooit gedaan ook, en toch verlies ik geen kilo`s ben nog hetzelfde als vorige week woensdag pffff , oftwel ik heb me geld weggegooid in iets wat ik hoopte me zou helpen waardeloos dit

 4. werkt dit net zo goed als ketox24 afslankdruppels?
  ik ben 14 kilo afgevallen met de ketox24 / detox booste combinatie
  ik zou ook dit heel graag willen testen
  Paar jaar geleden ben ik 20 kilo afgevallen
  Helaas door prednison weer 10 kilo erbij
  De prednison kuur is allang voorbij maar de 10 kilo blijft eraan
  Op dit moment lukt het niet om kilo’s kwijt te raken
  Dus ik wil het heel graag proberen

  Mvrgrt Liekje Damen

 5. Eerder ben ik al 11 kilo afgevallen met ketox24 en nu wil ik ook dit product graag testen. Omdat ik graag nog meer wil afvallen maar niet lukt, sporten en op mijn voeding letten is niet het probleem maar mijn vreetbuien wel. Ik wil weten of pillen voor mij dan het antwoord is. Ik ben erg onzeker geworden en bekijk liever geen video’s meer terug van mezelf als ik iets te straks aan heb. Help me!

  • hoi
   kan je me aub uitleggen hoeveel je in mag nemen en hoeveel heb vandaag binnen gekregen begin morgen mee spannend

  • Nou ik dus ook ben al 2 weken bezig sporten gezonde leefstijl 2,5 liter water noem
   Maar op

 6. Ik vind zelf Chlorella een prima detox middel.
  Ten eerste is het een Whole food product, dus in principe ook volwaardige voeding.
  Daarbij reinigt het de lever prima, en kan als een van de weinigen zich ook binden aan zware metalen, zodat die verwijderd worden!
  Sommigen krijgen er hoofdpijn van, maar dat is juist het detox effect! Gebruik een tijdje wat minder, totdat je het meeste afval kwijt bent.
  Gebruik wel een goede kwaliteit, nooit uit China (supermarkt favoriet..).
  Liever uit Korea.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987