Detox Ultra Plus Review

Detox Ultra Plus Review en Ervaringen met Detox Cleansing Capsules met Kurcuma

Detoxen is en blijft onverminderd populair. Veel mensen vertrouwen op detox kuren om hun lichaam te zuiveren van afvalstoffen. Daarnaast gebruiken veel mensen detox producten om af te vallen. In dit artikel bespreken we de detox capsules op natuurlijke basis vanDetox Ultra Plus .

Detox Ultra Plus en Afvallen

In deze review neem ik in zowel het begrip Detox als de Detox Capsules van Detox Ultra Plus onder de loep.Detox Ultra Plus is een nieuw supplement op de Nederlandse markt en het maakt gebruik maakt van twee ingrediënten: curcuma  en ortosiphon folium, dat in het Nederlands ook bekend is onder de naam kattensnor. Om een gedegen review te kunnen geven kijken we niet alleen naar onze eigen ervaringen  met de detox capsules vanDetox Ultra Plus , we kijken ook naar wat de wetenschap zegt over de actieve ingrediënten vanDetox Ultra Plus.

Detox Ultra Plus Testpanel

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. De afgelopen twee maanden hebben in totaal 100 personen deelgenomen aan deze test. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten. Wil je zelf starten met Detox Ultra Plus? Vul dan je gegeven in op deze pagina.

 

Detox Ultra Plus Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detox Ultra Plus ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 19 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detox Ultra Plus graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is een DetoxUltra+ detoxultra verpakking

Een detox is in het kort een manier om gifstoffen uit het lichaam te laten verwijderen. Je kunt op twee manieren een detox ondergaan. Een is door middel van fysiologische processen. Het bekendste voorbeeld hiervan is een sauna. Doordat je je lichaam blootstelt aan hoge temperaturen verlies je veel vocht. Tijdens dit proces zweet je ook allerlei afvalstoffen uit. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die vaak een sauna nemen minder vaak verkouden zijn dan mensen die nooit of slechts af en toe een sauna nemen. Naast het nemen van een sauna zijn er nog tal van andere manieren om je lichaam te detoxen door fysiologische processen, zoals floaten in epsom zout of detoxes door middel van kleine elektrische stroompjes.

Zijn Detox Capsules Gevaarlijk?

Veel populairder zijn medicinale detoxes, omdat deze minder moeite kosten. Bij een medicinale detox neem je een supplement of een medicijn dat ervoor zorgt dat afvalstoffen afgevoerd worden uit je lichaam. Er zijn talloze verschillende ingrediënten waaraan een ontgiftende werking wordt toegeschreven. Medicinale detoxes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Zo is er detoxthee verkrijgbaar, zijn er detox capsules op de markt en zijn er poeders te koop die kunt oplossen in water en vervolgens op kunt lossen. Omdat detox capsules een basis van natuurlijke bestanddelen hebben zijn ze niet gevaarlijk.

De term detox wordt overigens ook vaak gebruikt in combinatie met een dieet. Tijdens een detox dieet haal je bepaalde stoffen die niet gezond (zouden) zijn uit je dieet. Populaire detox diëten zijn erop gericht om geen e-nummers te eten of door geen bewerkte voedingsproducten te eten. Ook medicinale detoxes in verband gebracht met gewichtsverlies, omdat je lichaam beter gaat functioneren doordat er minder afvalstoffen aanwezig zijn.

Bijwerkingen van Detox Ultra Plus

Een medicinale detox komt soms met bijwerkingen. Een van de belangrijkste bijwerkingen is vermoeidheid. Dit wordt veroorzaakt doordat je lichaam ineens harder gaat werken om de gifstoffen uit je lichaam te verdrijven. Dit kan er toe leiden dat je, met name tijdens de eerste dagen van een detoxkuur erg vermoeid bent.

Andere bijwerkingen die vaak gemeld worden zijn problemen met het maag-darmkanaal. Veel mensen krijgen last van diarree. Soms wordt dit veroorzaakt door ingrediënten met een laxerende werking, maar in andere gevallen is dit een bijwerking. In sommige gevallen zijn deze bijwerkingen zo sterk dat je beter kunt stoppen met detoxen, omdat je anders teveel ongemak ondervindt en uitgedroogd kunt raken. Dit probleem speelt met name als je een detoxkuur gebruikt op basis van vochtafdrijvende middelen. Ook als je geen diarree hebt kan dit leiden tot hoofdpijn als je gedurende de dag niet genoeg water drinkt.

Een andere veel voorkomende bijwerking is de verandering van de huid. Het kan gebeuren dat je huid even erg veel kleur krijgt omdat de doorbloeding van de huid plots verandert. Deze kleur verdwijnt meestal weer na een paar dagen. Omdat een detox tijdelijk kan leiden tot een stressreactie in je lichaam kan het gebeuren dat je in het begin wat prikkelbaarder bent. Ook deze bijwerking verdwijnt na een paar dagen, maar ontspanning kan helpen om deze prikkelbaarheid te verminderen. Yoga of andere ontspannende activiteiten, zoals het maken van een ommetje, helpen om de ergste prikkelbaarheid te verminderen.

Wat is Detox Ultra Plus

Detox Ultra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg curcuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen. Een potje Detox Ultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen. Een verpakking is ruim voldoende voor dertig dagdoseringenDetox Ultra Plus. Een verpakking Detox Ultra Plus kost slechts €59,95 en is uitsluitend online te bestellen.

Er wordt aanbevolen om Detox Ultra Plus te combineren met Garcinia75

detox ultra plus etiket
detox ultra plus etiket

Detox Ultra Plus belooft te helpen bij het reinigen van je spijsverteringsstelsel. Daarnaast helpt het om je energielevel te verhogen. We onderzochten deze claims door te kijken naar de wetenschap en door te kijken naar onze eigen ervaringen.

Wat zegt de wetenschap over Curcumine?

Curcamine of Kurcuma is een van de meest gebruikte middelen om te detoxen. Curcuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel en deze plant wordt veel gebruikt in de Indische keuken. De stof curcumine is de werkzame stof vanCurcuma en is ook de stof die zorgt voor de kenmerkende goudachtige kleur van veel Indische gerechten. Traditioneel wordt Curcuma niet alleen gebruikt in het eten, het wordt ook al duizenden jaren gebruikt als een medicijn in de Ayurvedische leer. Detox Ultra Plus heeft als een van de weinige detox supplementen van dit moment hoogwaardige curcamine als hoofdbestanddeel.

Er is uitgebreid bewijs dat Curcuma de werking van de lever stimuleert. De taak van de lever is om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. Curcuma werkt door de aanmaak van gal in de galblaas te stimuleren. Gal zorgt ervoor dat gifstoffen afgebroken worden, maar het heeft nog een belangrijke taak; zorgen dat je levercellen zich vernieuwen.

Doordat er veel gifstoffen afgebroken worden, gaan je nieren ook harder werken. Dit zorgt ervoor dat curcuma een lichte vochtafdrijvende werking heeft. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat het gebruik van curcuma, zoals aanwezig in de detox capsules van Detox Ultra Plus, dat je bloeddruk lager wordt.

In sommige gevallen kan curcuma wel tot problemen leiden. Als je galstenen hebt, kan curcuma juist leiden tot problemen, omdat de galstenen de stimulerende werking op de galblaas juist in de weg zitten. Daarnaast kan een overschot aan curcuma leiden tot nierstenen. Er zijn ook positieve bijwerkingen. Zo heeft curcuma een ontstekingsremmende werking en leidt het tot een verbeterde aanmaak van bepaalde neurotransmitters.

Wat zegt de wetenschap over Ortosiphon Folium?

Naast curcuma bevatten de detox capsules van Detox Ultra Plus ook ortosiphon folium. Dit kruid wordt in Indonesië, waar de plant van nature voorkomt, veel gebruikt voor het behandelen van problemen aan de nieren. Uit onderzoek is gebleken dat ortosiphon folium de nierfunctie ondersteunt en helpt om calcium oxylaat, een belangrijk bestanddeel van nierstenen onschadelijk te maken.

Ortosiphon folium heeft op deze manier een dubbele werking. Enerzijds stimuleert het kruid de nieren om meer vocht af te scheiden. Hierdoor worden gifstoffen makkelijker uitgescheiden en blijven deze niet in je bloedbaan achter. Anderzijds voorkomt ortosiphon folium een van de bijwerkingen van curcuma, het ontstaan van nierstenen.

Ortosiphon Folium heeft ook op andere manieren een positief effect op je lichaam. Een positieve bijwerking van Ortosiphon Folium is dat het helpt tegen bacteriën. Er is onderzoek gaande om het kruid te gebruiken als medicijn tegen resistente vormen van stafylokokken, een bacteriesoort die gevaarlijke infecties veroorzaakt. Daarnaast is uit onderzoek aan een Maleisische universiteit gebleken dat ortosiphon folium de opname van glucose door de spieren verbetert. Dit leidt tot meer energie en kan helpen om de kans op diabetes te verkleinen.

Wat zijn onze eigen ervaringen?

Enthousiast geworden door de bevindingen van de heren en dames wetenschappers hebben wij de detox capsules van Detox Ultra Plus geprobeerd. We (drie vrouwen, twee mannen) hebben een maand lang iedere dag volgens de gebruiksaanwijzing de detox capsules ingekomen.

De Detox Ultra Plus capsules hebben een erg prettige werking. Sommige detox capsules hebben stevige bijwerkingen omdat ze veel verschillende ingrediënten bevatten. Doordat de detox capsules van Detox Ultra Plus twee ingrediënten bevatten zonder veel bijwerkingen, hebben we eigenlijk nauwelijks bijwerkingen ervaren. Alleen tijdens de eerste dagen hebben we een beetje last gehad van wat winderigheid. Twee van de proefpersonen voelden zich tijdens de eerste dagen wat moe.

De Voordelen van Curcumine

De detox capsules zorgden er wel voor dat onze vochthuishouding versneld werd. Als gevolg van de ortosiphon folium moesten we vaak plassen en was het dus ook nodig om extra water te drinken. Het is aan te raden zeker een halve liter meer te drinken dan normaal als je de detox capsules gebruikt.

Zoals eerder vermeld hebben de ingrediënten ook andere bijwerkingen. Deze bijwerkingen hebben we wel gemerkt. Met name de vrouwen voelden zich energieker na een paar weken. Dat kan kloppen, omdat een vrouwenlichaam beter in staat is om curcuma te verwerken dan een mannenlichaam. Qua gewichtsverlies hebben we niet al te veel gemerkt. We waren wel wat gewicht kwijt (in totaal 6 kilo), maar het zou best kunnen zijn dat dit puur komt door de vochtafdrijvende werking van de ortosiphon folium.

Waar is Detox Ultra Plus te koop?

Detox Ultra Plus onderscheidt zich duidelijk van goedkope imitatieproducten. Dit is ook de reden dat er meerdere webwinkels hebben besloten om dit product op te nemen in hun assortiment.

Detox Ultra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg kurkuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen.

Een potjeDetox Ultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen. Een verpakking is ruim voldoende voor dertig dagdoseringenDetox Ultra Plus.

Conclusie

De detox capsules van Detox Ultra Plus doen wat ze moeten doen. De detox capsules bevatten twee ingrediënten zonder al te grote bijwerkingen. Dit merken wij ook als we de capsules gebruiken. Onze proefpersonen voelen zich beter en hebben wat gewicht verloren, al ligt dit waarschijnlijk aan de vocht afdrijvende werking van de bestanddelen.

Al met al zorgen de detox capsules voor een ontgiftende werking die niet heftig is en daardoor makkelijk vol te houden is. Alleen tijdens de eerste dagen merkten we wat lichte bijwerkingen en nu een maand onderweg voelen met name de vrouwen in ons testpanel zich een stuk energieker.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPremium Brain Booster Formula Review en Ervaringen
Volgend artikelActive Liver Review en Ervaringen
detoxultraDe detox capsules van DetoXultra+ doen wat ze moeten doen. De detox capsules bevatten twee ingrediënten zonder al te grote bijwerkingen. Dit merken wij ook als we de capsules gebruiken. Onze proefpersonen voelen zich beter en hebben wat gewicht verloren, al ligt dit waarschijnlijk aan de vochtafdrijvende werking van de bestanddelen.

58 Reacties

 1. Ik wil wel graag testen, ben goed bezig met voeding en sporten maar het afvallen stagneert terwijl ik nog niet op mijn streefgewicht zit.

 2. Ik zou de Detox Ultra Plus graag gratis voor u willen testen. Ik heb al maanden een open wond aan mijn been dat maar niet genezen wil. De wond doet erg zeer. Ja, er zaten bacteriën in, en ik vermoed dat ik resistent ben geraakt voor anti antibiotica. Verder heb ik spondylartritis en artrose in de knieën, al bot op bot en ik heb een fibrillerend hart met stents erin. Qua gewicht ben ik 5 kg te zwaar, die mag er ook wel af mag. Graag uw reactie.

 3. Hallo, zou graag een testpersoon willen zijn. Waarom : omdat ik niet meer weet wat ik wel en niet moet geloven wat men adviseerd in producten.
  Als ik via jullie de mogelijkheid krijg om testpersoon te zijn en daarbij af zou vallen. Hoe geweldig zou dat zijn. Dan wordt het geloofwaardig voor mij dat je met dit product afvalt.
  Ik hoop dat ik 1 vd testpersonen mag worden.
  Vriendelijke groet Marion van der Heiden

 4. Door medicatie veronderstel in combinatie met stress heel veel aangekomen
  zou er graag 10 tot 15 kilo afvallen

  In plaats van afvallen komt er eerder bij.

  Dus alle hulp welkom.

 5. Ik ben zeer sceptisch tov van zeer beloftevolle producten zonder dat je ook maar enige inspanning moet leveren. De beste manier om mij te kunnen overtuigen is dat ik dit zelf eerst kan checken of het wel degelijk werkt. Ik zit in de menopauze en daarom heb ik het moeilijk om mijn gewicht onder controle te houden. Zou graag 10 kg willen afvallen.

 6. Goedenavond, ik heb zojuist alle info hierboven goed doorgelezen en als de detoxultra+ doet zoals beschreven zou ik het heel graag uitproberen. Ik ben sinds 1week gestopt met roken en alcohol.De belangrijkste rede hiervoor is, dat ik binnenkort oma hoop te worden, en heel graag me kleinkind wil zien opgroeien. De eerste stap is ontgiften en er mag ook 15 kg af.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in