Detox Ultra Plus Review

Detox Ultra Plus Review en Ervaringen met Detox Cleansing Capsules met Kurcuma

Detoxen is en blijft onverminderd populair. Veel mensen vertrouwen op detox kuren om hun lichaam te zuiveren van afvalstoffen. Daarnaast gebruiken veel mensen detox producten om af te vallen. In dit artikel bespreken we de detox capsules op natuurlijke basis vanDetox Ultra Plus .

Detox Ultra Plus en Afvallen

In deze review neem ik in zowel het begrip Detox als de Detox Capsules van Detox Ultra Plus onder de loep.Detox Ultra Plus is een nieuw supplement op de Nederlandse markt en het maakt gebruik maakt van twee ingrediënten: curcuma  en ortosiphon folium, dat in het Nederlands ook bekend is onder de naam kattensnor. Om een gedegen review te kunnen geven kijken we niet alleen naar onze eigen ervaringen  met de detox capsules vanDetox Ultra Plus , we kijken ook naar wat de wetenschap zegt over de actieve ingrediënten vanDetox Ultra Plus.

Detox Ultra Plus Testpanel

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. De afgelopen twee maanden hebben in totaal 100 personen deelgenomen aan deze test. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten. Wil je zelf starten met Detox Ultra Plus? Vul dan je gegeven in op deze pagina.

 

Detox Ultra Plus Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detox Ultra Plus ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 19 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detox Ultra Plus graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is een DetoxUltra+ detoxultra verpakking

Een detox is in het kort een manier om gifstoffen uit het lichaam te laten verwijderen. Je kunt op twee manieren een detox ondergaan. Een is door middel van fysiologische processen. Het bekendste voorbeeld hiervan is een sauna. Doordat je je lichaam blootstelt aan hoge temperaturen verlies je veel vocht. Tijdens dit proces zweet je ook allerlei afvalstoffen uit. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die vaak een sauna nemen minder vaak verkouden zijn dan mensen die nooit of slechts af en toe een sauna nemen. Naast het nemen van een sauna zijn er nog tal van andere manieren om je lichaam te detoxen door fysiologische processen, zoals floaten in epsom zout of detoxes door middel van kleine elektrische stroompjes.

Zijn Detox Capsules Gevaarlijk?

Veel populairder zijn medicinale detoxes, omdat deze minder moeite kosten. Bij een medicinale detox neem je een supplement of een medicijn dat ervoor zorgt dat afvalstoffen afgevoerd worden uit je lichaam. Er zijn talloze verschillende ingrediënten waaraan een ontgiftende werking wordt toegeschreven. Medicinale detoxes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Zo is er detoxthee verkrijgbaar, zijn er detox capsules op de markt en zijn er poeders te koop die kunt oplossen in water en vervolgens op kunt lossen. Omdat detox capsules een basis van natuurlijke bestanddelen hebben zijn ze niet gevaarlijk.

De term detox wordt overigens ook vaak gebruikt in combinatie met een dieet. Tijdens een detox dieet haal je bepaalde stoffen die niet gezond (zouden) zijn uit je dieet. Populaire detox diëten zijn erop gericht om geen e-nummers te eten of door geen bewerkte voedingsproducten te eten. Ook medicinale detoxes in verband gebracht met gewichtsverlies, omdat je lichaam beter gaat functioneren doordat er minder afvalstoffen aanwezig zijn.

Bijwerkingen van Detox Ultra Plus

Een medicinale detox komt soms met bijwerkingen. Een van de belangrijkste bijwerkingen is vermoeidheid. Dit wordt veroorzaakt doordat je lichaam ineens harder gaat werken om de gifstoffen uit je lichaam te verdrijven. Dit kan er toe leiden dat je, met name tijdens de eerste dagen van een detoxkuur erg vermoeid bent.

Andere bijwerkingen die vaak gemeld worden zijn problemen met het maag-darmkanaal. Veel mensen krijgen last van diarree. Soms wordt dit veroorzaakt door ingrediënten met een laxerende werking, maar in andere gevallen is dit een bijwerking. In sommige gevallen zijn deze bijwerkingen zo sterk dat je beter kunt stoppen met detoxen, omdat je anders teveel ongemak ondervindt en uitgedroogd kunt raken. Dit probleem speelt met name als je een detoxkuur gebruikt op basis van vochtafdrijvende middelen. Ook als je geen diarree hebt kan dit leiden tot hoofdpijn als je gedurende de dag niet genoeg water drinkt.

Een andere veel voorkomende bijwerking is de verandering van de huid. Het kan gebeuren dat je huid even erg veel kleur krijgt omdat de doorbloeding van de huid plots verandert. Deze kleur verdwijnt meestal weer na een paar dagen. Omdat een detox tijdelijk kan leiden tot een stressreactie in je lichaam kan het gebeuren dat je in het begin wat prikkelbaarder bent. Ook deze bijwerking verdwijnt na een paar dagen, maar ontspanning kan helpen om deze prikkelbaarheid te verminderen. Yoga of andere ontspannende activiteiten, zoals het maken van een ommetje, helpen om de ergste prikkelbaarheid te verminderen.

Wat is Detox Ultra Plus

Detox Ultra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg curcuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen. Een potje Detox Ultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen. Een verpakking is ruim voldoende voor dertig dagdoseringenDetox Ultra Plus. Een verpakking Detox Ultra Plus kost slechts €59,95 en is uitsluitend online te bestellen.

Er wordt aanbevolen om Detox Ultra Plus te combineren met Garcinia75

detox ultra plus etiket
detox ultra plus etiket

Detox Ultra Plus belooft te helpen bij het reinigen van je spijsverteringsstelsel. Daarnaast helpt het om je energielevel te verhogen. We onderzochten deze claims door te kijken naar de wetenschap en door te kijken naar onze eigen ervaringen.

Wat zegt de wetenschap over Curcumine?

Curcamine of Kurcuma is een van de meest gebruikte middelen om te detoxen. Curcuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel en deze plant wordt veel gebruikt in de Indische keuken. De stof curcumine is de werkzame stof vanCurcuma en is ook de stof die zorgt voor de kenmerkende goudachtige kleur van veel Indische gerechten. Traditioneel wordt Curcuma niet alleen gebruikt in het eten, het wordt ook al duizenden jaren gebruikt als een medicijn in de Ayurvedische leer. Detox Ultra Plus heeft als een van de weinige detox supplementen van dit moment hoogwaardige curcamine als hoofdbestanddeel.

Er is uitgebreid bewijs dat Curcuma de werking van de lever stimuleert. De taak van de lever is om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. Curcuma werkt door de aanmaak van gal in de galblaas te stimuleren. Gal zorgt ervoor dat gifstoffen afgebroken worden, maar het heeft nog een belangrijke taak; zorgen dat je levercellen zich vernieuwen.

Doordat er veel gifstoffen afgebroken worden, gaan je nieren ook harder werken. Dit zorgt ervoor dat curcuma een lichte vochtafdrijvende werking heeft. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat het gebruik van curcuma, zoals aanwezig in de detox capsules van Detox Ultra Plus, dat je bloeddruk lager wordt.

In sommige gevallen kan curcuma wel tot problemen leiden. Als je galstenen hebt, kan curcuma juist leiden tot problemen, omdat de galstenen de stimulerende werking op de galblaas juist in de weg zitten. Daarnaast kan een overschot aan curcuma leiden tot nierstenen. Er zijn ook positieve bijwerkingen. Zo heeft curcuma een ontstekingsremmende werking en leidt het tot een verbeterde aanmaak van bepaalde neurotransmitters.

Wat zegt de wetenschap over Ortosiphon Folium?

Naast curcuma bevatten de detox capsules van Detox Ultra Plus ook ortosiphon folium. Dit kruid wordt in Indonesië, waar de plant van nature voorkomt, veel gebruikt voor het behandelen van problemen aan de nieren. Uit onderzoek is gebleken dat ortosiphon folium de nierfunctie ondersteunt en helpt om calcium oxylaat, een belangrijk bestanddeel van nierstenen onschadelijk te maken.

Ortosiphon folium heeft op deze manier een dubbele werking. Enerzijds stimuleert het kruid de nieren om meer vocht af te scheiden. Hierdoor worden gifstoffen makkelijker uitgescheiden en blijven deze niet in je bloedbaan achter. Anderzijds voorkomt ortosiphon folium een van de bijwerkingen van curcuma, het ontstaan van nierstenen.

Ortosiphon Folium heeft ook op andere manieren een positief effect op je lichaam. Een positieve bijwerking van Ortosiphon Folium is dat het helpt tegen bacteriën. Er is onderzoek gaande om het kruid te gebruiken als medicijn tegen resistente vormen van stafylokokken, een bacteriesoort die gevaarlijke infecties veroorzaakt. Daarnaast is uit onderzoek aan een Maleisische universiteit gebleken dat ortosiphon folium de opname van glucose door de spieren verbetert. Dit leidt tot meer energie en kan helpen om de kans op diabetes te verkleinen.

Wat zijn onze eigen ervaringen?

Enthousiast geworden door de bevindingen van de heren en dames wetenschappers hebben wij de detox capsules van Detox Ultra Plus geprobeerd. We (drie vrouwen, twee mannen) hebben een maand lang iedere dag volgens de gebruiksaanwijzing de detox capsules ingekomen.

De Detox Ultra Plus capsules hebben een erg prettige werking. Sommige detox capsules hebben stevige bijwerkingen omdat ze veel verschillende ingrediënten bevatten. Doordat de detox capsules van Detox Ultra Plus twee ingrediënten bevatten zonder veel bijwerkingen, hebben we eigenlijk nauwelijks bijwerkingen ervaren. Alleen tijdens de eerste dagen hebben we een beetje last gehad van wat winderigheid. Twee van de proefpersonen voelden zich tijdens de eerste dagen wat moe.

De Voordelen van Curcumine

De detox capsules zorgden er wel voor dat onze vochthuishouding versneld werd. Als gevolg van de ortosiphon folium moesten we vaak plassen en was het dus ook nodig om extra water te drinken. Het is aan te raden zeker een halve liter meer te drinken dan normaal als je de detox capsules gebruikt.

Zoals eerder vermeld hebben de ingrediënten ook andere bijwerkingen. Deze bijwerkingen hebben we wel gemerkt. Met name de vrouwen voelden zich energieker na een paar weken. Dat kan kloppen, omdat een vrouwenlichaam beter in staat is om curcuma te verwerken dan een mannenlichaam. Qua gewichtsverlies hebben we niet al te veel gemerkt. We waren wel wat gewicht kwijt (in totaal 6 kilo), maar het zou best kunnen zijn dat dit puur komt door de vochtafdrijvende werking van de ortosiphon folium.

Waar is Detox Ultra Plus te koop?

Detox Ultra Plus onderscheidt zich duidelijk van goedkope imitatieproducten. Dit is ook de reden dat er meerdere webwinkels hebben besloten om dit product op te nemen in hun assortiment.

Detox Ultra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg kurkuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen.

Een potjeDetox Ultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen. Een verpakking is ruim voldoende voor dertig dagdoseringenDetox Ultra Plus.

Conclusie

De detox capsules van Detox Ultra Plus doen wat ze moeten doen. De detox capsules bevatten twee ingrediënten zonder al te grote bijwerkingen. Dit merken wij ook als we de capsules gebruiken. Onze proefpersonen voelen zich beter en hebben wat gewicht verloren, al ligt dit waarschijnlijk aan de vocht afdrijvende werking van de bestanddelen.

Al met al zorgen de detox capsules voor een ontgiftende werking die niet heftig is en daardoor makkelijk vol te houden is. Alleen tijdens de eerste dagen merkten we wat lichte bijwerkingen en nu een maand onderweg voelen met name de vrouwen in ons testpanel zich een stuk energieker.

Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPremium Brain Booster Formula Review en Ervaringen
Volgend artikelActive Liver Review en Ervaringen

57 Reacties

 1. Hallo
  Het lukt me echt niet om kilo’s af te vallen..
  Ik heb reeds verschillende diëten geprobeerd in combinatie met sporten.
  Ik let op m’n voeding en doe aan sport , heel frustrerend om telkens het gewicht op je weegschaal te zien staan. Ik wil dit product met veel plezier testen en hopelijk eens met positief resultaat en wat kilo’s kwijt te raken

 2. Ik ben een voorstander van op een natuurlijke manier wat af te vallen
  en daarbij ook het lichaam te detoxen voor meer energie en een gezond
  gevoel. Ik zou graag deze detox-kuur willen uitproberen en ben positief
  voor een goed resultaat!

 3. Hai,

  Ik ben sinds een jaar of 8 in de overgang(erg vroeg al, was 40) ik krijg de kilo’s er niet meer af en heb al van alles geprobeerd maar het gaat zo ontzettend langzaam. Dan na een keer een weekend iets meer eten en een wijntje zit het er weer aan. Erg demotiverend! Ik zou dit product graag willen uitproberen ook omdat mijn bloeddruk door mijn gewicht verhoogd is en deze erg graag weer normaal wil krijgen.
  Ik hoop op een positieve reactie.
  Gr Mischa

 4. Hallo, ik wil dit graag testen omdat ik behoorlijk ben aangekomen door de overgang. Als dit werkt zoals in bovenstaand artikel is beschreven wil ik er voor gaan en met behulp van Detox Ultra Plus die kilo’s weer kwijt te raken. Tevens wil ik mijn ervaring met jullie delen dmv het evaluatieformulier in te vullen.
  Ik wacht een reactie af :)

 5. Ik wil dit product testen omdat ik mijn spier gescheurd heb kon ik niet sporten en dat merk ik goed kom aan. Daar word IK depressief van en reageer het af op mijn man en omgeving dus voor iedereen zou het beter zijn als ik me weer beter in mijn vel voel

 6. Ik wil me graag opgeven als testpersoon. Momenteel let ik op wat ik eet en beweeg ik alle dag minstens 30min maar de kilo’s gaan er niet af. Misschien is het goed om mijn lichaam eens te zuiveren in combinatie met wat ik al doe. Ik heb al zoveel geprobeerd dat ik het niet meer weet voor de moment. Heel frustrerend.

 7. Ik lees steeds meer over de goede werking van curcuma
  en zou graag willen proberen of het echt zo goed werkt
  als beweerd wordt

 8. Hallo
  Het lukt me echt niet om kilo’s af te vallen..
  Ik heb reeds verschillende diëten geprobeerd.
  Ik let op m’n voeding en doe aan sport , heel frustrerend om telkens het gewicht op je weegschaal te zien staan. Ik wil dit product met veel plezier testen en hopelijk eens met positief resultaat.

 9. Hallo, Ik zou graag dit product willen proberen om wat kilo’s kwijt te raken. Ik ben benieuwd of het werkt. Ik ben in de overgang, en voel mij moe en lusteloos en ik zou mij graag weer energieker willen voelen. Ik hoop dat ik het mag testen.

  Mvg, Monique.

 10. Detox Ultra Plus is de eerste detox kuur die goed helpt. Ik ben tevreden over de begeleiding van dianne en het boekje dat gratis bij het potje zit bevat lekkere recepten. De eerste week ging het iets minder maar daarna ging het super snel. Ik at wel al minder koolhydraten.

 11. Al vaak geprobeerd af te vallen maar na heel veel moeite komt het overgewicht steeds heel snel terug. Ik ben een man van 44 jaar oud,1.84 lang en weeg nu 102 kg. Ik zou graag weer rond de 88kg willen wegen dat heb ik al vaker gewogen en toen voelde ik me er goed bij en had ik een goed figuur.
  Ik hoop dat ik het product mag testen. Ik moet zeggen dat ik wel sceptisch ben op dit moment.

  Mvg Richard.

 12. Hallo, ik ben een vrouw van 36 en wil me graag fitter voelen. Ik heb het idee dat mijn lichaam niet in balans is. Ik heb begrepen dat het detoxen hier wel goed voor zou zijn en dat je er een paar kilo bij kunt afvallen zie ik als een plus punt.

 13. hi,
  Graag zou ik dit product willen testen. Ben een gezonde meid van 26. Eet gezond, sport en eet niet buiten proportie, maar raak mijn extra kilo’s niet kwijt!

  Graag zou ik willen kijken of ik hiermee het gewenste resultaat weet te behalen

 14. Hallo,

  Ik wil dit product graag testen, want heb al van alles geprobeerd en verval toch steeds weer in het oude patroon.

 15. Hallo
  Ik zou graag willen proberen
  Ik heb al een maagverkleining gehad maar helaas ben ik weer aangekomen en ik zie een operatie niet meer zitten
  Heb zelf al van alles geprobeerd zoals diëten en sporten
  Toen zag ik jullie product en dacht misschien kan die mij helpen want ik hou ook alweer vocht vast. En dit zal ook vocht afdrijven las ik. Dus ik zal het graag willen testen

 16. Hallo,
  Ik ben een schildklier patiënt. Doordat mijn schildklier traag werkt is het voor mij erg moeilijk om af te vallen. Ik heb al jaren 8 kg overgewicht maar na verschillende dieëten is het me toch niet gelukt af te vallen. Als ik drie kg kwijt ben kom ik na een dieet weer aan. Ik zou graag Detox Ultra Plus willen proberen om te zien of dat ook bij mij werkt. Mischien ook een mooi weetje voor jullie?

 17. Hallo, mijn ervaring met DetoxUltra is niet goed geweest. Ben er zeker niet door afgevallen en het middel heeft niet gebracht waar ik op gehoopt had. Het vreemde is ook dat er bij de kurkuma geen zwarte peper zit. De opname van kurkuma kan hiervan niet plaatsvinden en de werking blijft beperkt tot in de darmen zelf. Kurkuma is van nature geweldig maar als je overgewicht hebt, brengt dit ook ontstekingsstofjes in je lichaam. Kurkuma zou dan kunnen werken, maar komt niet aan. De Ortosiphon Folium helpt inderdaad de detox en het verwerken van de afvalstoffen. Maar helpt niet in een hoger verbranding. Als je echter een insuline resistentie hebt op celniveau en je blijft gedurende de dag vaker koolhydraten eten, zal deze resistentie zich niet oplossen en zul je misschien iets afvallen maar niet voldoende. Het probleem is blijven bestaan. De tips in het boekje heb ik vol verwondering zitten te lezen en zijn mijns inzien slechte voedingsadviezen. Al met al ben ik zeer ontevreden over het product en zal het niemand aanraden.

 18. Ik ben sinds kleins af aan dik en niks helpt heb can alles geprobeerd en hoop dat dit wel mijn redder word en ik niet weet teleurgesteld raak

 19. Hallo
  Ik ga maandag 1 januari starten met detoxultra plus. Ik heb de druppels en het boekje al in huis. Ik heb coach Dianne toegewezen gekregen en ben super gemotiveerd! Wie doet er mee? We kunnen elkaar motiveren om ons streefgewicht te bereiken!

  esther

 20. Help!!!! Ik ben 40 kilo afgevallen, en die laatste tien kilo willen er gewoon niet af. Daarom ben ik op zoek naar iets wat mijn lichaam net even dat Zetje extra geeft!!! Met vriendelijke groet, Debby Henneke

 21. Graag zou ik DetoXultra willen uitproberen vooraleer ik het koop vermits ik al zo veel geld heb weggegooid aan middelen die niet helpen. Uw site lijkt me betrouwbaar maar eerst zien en dan geloven geldt voor mij vanaf nu. Ik probeer de laatste 2 jaar zo gezond mogelijk te eten, geen snoep,zeer weinig suiker en vet en ik krijg er geen kilo af, terwijl ik enkele jaren terug enkel 1 week extra moest opletten en de kilo’s vlogen eraf. Waarschijnlijk de leeftijd. Binnenkort vertrek ik voor een maand met vakantie en hier wordt al eens gezondigd dus zou ik zeker uw product willen uitproberen. Groetjes.

 22. Ik ben een actieve en werkende vrouw van 59 jr en heb last van wat buikvet niet veel maar genoeg om mijzelf niet zo mooi meer te vinden , ik leef mijn hele leven al gezond , beweeg veel, snoep niet , drink ruim 2 ltr per dag etc. etc. daarom is het ZO FRUSTREREND dat ik dit er niet af krijg. Ik hoop dat ik in aanmerking kom om Gardinia75 en Detoxultra uit te proberen en het natuurlijk resultaat heeft zodat jullie mijn review kunnen plaatsen als opkikkertje voor meerdere 50 plussers. En dat dan ook blijk dat er eindelijk iets is wat ook boven de 50 jaar grens werkt.

  Met vriendelijke groet

 23. dit is absoluut de beste en meest zuivere detox van dit moment met hoogwaardige curcamine. veel krachtiger dan goedkope imitatie detox kuren. goedkoop is duurkoop, kies voor kwaliteit!

 24. Hoi! Ik zou deze detox graag willen proberen om wellicht 1 of 2 kilo af te vallen. Tevens heb ik behoefte aan meer energie en ik begrijp dat je uiteindelijk meer energie krijgt! die andere gebruik ik ook maar deze is mijn standaard mail. Alleen als ik hem invul geeft hij aan dat hij ongeldig is. Dus vandaar even in dit berichtje. Groetjes Natascha

 25. Ik zou het willen proberen, maar wil wel graag weten of ik wel normaal kan eten, of dat ik op die pillen alleen moet leven.
  Tevens wil ik van mijn buikje af.

 26. Ik zou graag willen testen omdat ik graag een aantal kilo kwijt wil omdat ik me niet prettig in mijn vel voel en na het afvallen ook minder last van mijn rug heb en meer energie en meer zelfvertrouwen om weer dingen te ondernemen.

 27. Zou graag een paar (20) kilos will en afvallen om zo een fijnere tijd met mijn kinderen te kunne hebben
  Spelen ravotten fietsen en wandelen gaan zo dan super fijn en makkelijk zijn

 28. Graag zou ik deze wel willen testen
  Ik ben Suikerpatient en moet eigenlijk afvallen maar al van alles geprobeerd
  Verschillende diëten gevolgd bij diëtiste gelopen maar wil niet lukken en ik zou en zeker 40 kilo er af willen hebben
  Dit vanwege mijn gezondheid en ik ben erg gemotiveerd
  Sporten lukt mij niet heb last van mijn rug en benen dus wil het dan op deze manier proberen

  Met Vriendelijke Groet

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in