Dieet Pro Shakes Aanbieding Lisa Lois

Lisa Hordijk (Lisa Lois) is 2015 30 kilo afgevallen door te sporten en met behulp van Dieet Pro. Haar dieetschema ziet er als volgt uit:

  • 09:00 shake
  • 11:00 tussendoortje (kwark, spelt cracker met mager beleg, fruit, matze met biologische pindakaas etc)
  • 13:00 tussendoortje (zie hierboven)
  • 15:00 shake
  • 16:30 tussendoortje
  • 18:00 avondeten
Heb je altijd al graag willen weten hoe Lisa 30 kilo afviel met Dieet Pro?
Of ze er ook bij sport? Hoe zij het weekmenu gebruikt?

Actie pakket: 4 potten DieetPro Extra Korting

Dieet Pro is een eiwitrijke shake van slechts 79 kcal die nagenoeg vrij is van koolhydraten, vet en suiker.

Dieet Pro is de enige dieet shake met een meervoudige werking:

1. Bevat groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt.

dieet pro actie korting vier potten
dieet pro actie korting vier potten

2. Bevat het mineraal chroom dat helpt om de bloedsuikerspiegel in balans te houden.

3. Bevat de stof choline bitartraat waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling.

4. Met vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.

5. Bevat een uniek type eiwit dat spierweefsel helpt te behouden tijdens een dieet.

Hiermee is Dieet Pro niet te vergelijken met andere dieet shakes die meestal het goedkope soja eiwit bevatten en vaak vol zitten met snelle suikers zoals dextrose en maltodextrine. Niet voor niets is Dieet Pro al vijf jaar op rij het best verkochte dieetproduct in drogisterijen en gezondheidswinkels!

Dieet Pro is verkrijgbaar in 10 heerlijke smaken, aardbei, banaan, cappuccino, caramel, chocolade, forest fruit, kers, kokos, mango en vanille. Een pot van 500 gram bevat maar liefst 22 doseringen.

Lisa Lois Dieet Pro Actie Pakket

Nu is het inmiddels 2020 en het gaat nog steeds goed met het gewicht van Lisa. Ze heeft haar gewicht met wat pieken en dalen goed in balans. Vroeger had ze een normaal postuur, maar toen ze eenmaal ging studeren aan de Rockacademie in Tilburg ontdekte ze o.a. Red Bull. Ze vond het best lastig om te zwaar te zijn, was erg onzeker over haar lijf en zat helemaal niet lekker in haar vel. Als ik in de spiegel keek, herkende ze zichzelf niet meer. Daarbij vond ze al die confronterende televisiebeelden ook niet bevorderlijk voor je zelfvertrouwen.

Afvallen en Motivatie

dieet pro lisa
dieet pro lisa

Natuurlijk heeft ze net als vele anderen, veel vaker een poging gedaan om af te vallen, maar steeds viel ze weer terug in m’n oude patroon van ‘s avonds snaaien op de bank en ondertussen nog even liters Red Bull drinken.

Begin januari 2015 had ze een moment van besef. Ik dacht, als ik er nu niets aan doe, dan gebeurt het nooit meer. Maar hoe dit aan te pakken? Ze heeft veel dingen geprobeerd, van eenzijdig eten tot hongerdiëten. Maar niets hielp.

Tenslotte kwam ze bij Dieet Pro. Daar verkochten ze een maaltijdvervangende shake met 79 kcal  per shake (mits je hem met water drinkt). Daarnaast ging ze naar de sportschool, ondanks mijn verschrikkelijke hekel aan sporten. Tijdens het afvallen sportte ik gemiddeld zo’n 3 à 4 keer in de week, minstens 3 kwartier, maar meestal langer.

Koolhydraatarm

Nu vermijd ze zoveel mogelijk koolhydraten en eet dus zelden tot nooit meer aardappelen, pasta, rijst, brood en vooral geen!

Lisa’s Choice compleet pakket

Wil je net als Lisa ook afvallen met Dieet Pro? Bestel dan het Lisa’s Choice pakket. Dit pakket bevat 2 potten DieetPro met groene thee, een sachet DieetPro Mango en een boekje met tips over afvallen, alles in een leuk voordeelpakket.

Bestel haar pakket en maak tijdelijk kans op het winnen van één van de 50 door haar gesigneerde CD’s!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in