Dieetboeken Top 10

Deze dieetboeken top 10 is samengesteld op basis van populariteit en verkoopcijfers

 

dieetboeken

 

Dieetboeken Top 10

Dieetboeken zijn erg handig als je meer informatie over een bepaald dieet wil lezen. De basis van een dieet is in de meeste gevallen gratis op internet te vinden. In deze dieetlijst staan de meeste populaire diëten beschreven. Ook ervaringen kun je eenvoudig online uitwisselen. Ben je echter op zoek naar uitgebreide informatie, of ben je op zoek naar een specifiek recept? Dan ben je in de meeste gevallen aangewezen op het officiële boek.

Boeken en E-Books

Gelukkig is het door de komst snelle opkomst van internet erg eenvoudig om boeken te bestellen. Een boek dat je vandaag voor 23.00 besteld, heb je in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je een E-reader of tablet? Dan kun je de boeken zelfs meteen downloaden. Heb je nog geen E-Reader? Bekijk dan de actuele E-Reader aanbiedingen.

Populaire Dieetboeken

Wat opvalt in de lijst aan de linkerkant is dat sommige boeken al lang in de top 10 staan. Hieruit kunnen we concluderen dat bepaalde manieren van afvallen erg populair zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koolhydraatarme diëten. Ook receptenboeken zijn erg populair en zien we regelmatig in de top 10 voorbij komen.

Verantwoord Afvallen

Wat verder opvalt is dat de keuze tegenwoordig steeds meer gebaseerd is op een verantwoorde en gezonde manier van afvallen. Waar we eerder voor een ongezond craschdieet kozen, valt de keuze tegenwoordig steeds vaker op een goed onderbouwd en verantwoord dieet zoals bijvoorbeeld de koolhydraat beperkende methode van Yvonne Lemmers.

Win een E-Reader

Wat is jouw favoriete dieetboek? Geef door wat jouw favoriete boek is en maak kans op een gratis e-reader inclusief 5 boeken naar keuze. Deelnemen kan via deze link.

13 Reacties

 1. ‘pure keuken’ van Pascale Naessens bevat lekkere gezonde en slanke recepten. Ook gemakkelijk om klaar te maken met beschikbare voedingsmiddelen. Superhandig, een aanrader!

 2. Mijn favoriete boek is: ‘de Gabriel-methode’ omdat dit boek de oorzaak van je overgewicht aanpakt in plaats van de Symptomen!

  Dankzij deze methode krijg je het ideale lichaam zonder te diëten. Dit is geen dieetaanpak met eindeloos sporten en beperkt eten. Met behulp van het lezen van het boek achterhaal jij jouw eigen knelpunten en leer je hiermee om te gaan. Je kan er zelf voor zorgen dat jouw lichaam niet langer vet opslaat, als jij niet langer vecht tegen jouw eigen lichaam. Eigenlijk is deze gedachte heel logisch en goed uitvoerbaar.

 3. Mijn favoriete boek is Bodieboost, zoals de slogan al zegt ‘het dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt’ komt helemaal tot zijn recht. Het is een gezonde lifestyle die makkelijk vol te houden is en waarvan je nog afvalt ook! Na jaren jo-jo-en is dit voor mij de uitkomst!

 4. Ik ga toch voor het boek: Het geheim van slanke mensen … ik ben er 10 kilo mee afgevallen … en wie wil er nou niet afvallen en toch chocolade kunnen eten :-)

 5. Ik ben nu voor de tweede keer zwanger en in december weer klaar, en daarna wil ik echt gaan afvallen, ik ben er nu al over aan het lezen en informeren, bereik je ideale gewicht voor het hele gezin is mijn favoriet van sonja bakker! ik heb het boek gekregen maar er staan goede handige tips in ik maak graag kans op de ereader die kan ik wel gebruiken de gebroken nachten ,

 6. Ik ben momenteel helemaal into Amber Alberda. Eet jezelf mooi, slank en gelukkig en de opvolgers!!
  Het is flink omschakelen, maar allerlei vage klachten zijn een stuk minder geworden. Dat je dan ook nog afval en er veel beter uit ga zien is mooi meegenomen!!

 7. Ik al jaren Lekker en Licht – er staan lekkere gerechtjes in en er wordt steeds de aantal KCal/persoon bij vermeld
  Zelfs kleine voorgerechtjes of tapas zijn lekker en gemakkelijk te maken
  En ja soms zoek ik nog andere dieetreceptjes op via Email – gewoon voor nog meer afwisseling

 8. Broodbuik is absoluut mijn favoriete boek. Williams introduceert een totaal nieuwe levenswijze die ik direct heb omarmd. Het hele gezin is in ieder geval al overgeschakeld op speltbrood. Zelf stop ik met alle tarwe. Heb maandag direct de bosbessen- banaanmuffins gemaakt… een recept dat hij achter in het boek heeft gezet. En dan weet je direct dat je ongelooflijk lekker kunt eten en snoepen, maar met heel andere ingredienten dan je tot nu toe waarschijnlijk gewend was.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in