Digitale Dieetboeken voor je E-Reader

Digitaal afvallen met een dieet via internet kan al jaren. Sinds kort kun je ook afvallen met je E-Reader, maar wat is een E-Reader eigenlijk?

Wat is een E-Reader?

Met een E-Reader is het mogelijk om elektronische boeken, e-books genaamd, op een comfortabele manier te lezen. Maar ook het lezen van een krant of tijdschrift is mogelijk met een e-reader. Door zijn compacte vorm is hij makkelijk mee te nemen, waardoor je nu letterlijk met honderden boeken op vakantie kunt of mee kunt nemen in de trein of de bus.

E-Reader Actie

Digitale Dieetboeken voor je E-Reader Ebundel banner Om goedkoop kennis te maken met digitaal lezen krijg je bij bol.com 75 euro korting op een bundel van een Sony Reader en 10 digitale bestsellers. Klik hier om de actiebundel te bekijken of bestellen.

Waar kan ik een E-Book voor mij E-Reader kopen?

Er komen steeds meer bestaande titels die gedigitaliseerd in E-Book vorm te koop zijn. Daarnaast zijn er veel gratis E-Books te downloaden, onderaan deze pagina kun je een overzicht enkele gratis E-Books vinden. De E-Books voor je E-Reader zijn vooralsnog alleen te downloaden op internet, en niet te koop in de boekwinkel. Nadat je een E-Book hebt gekocht kun je het E-Book meteen downloaden en op je E-Reader zetten om te lezen. Er zijn veel dieetboeken op de markt, we hebben de Dieet-E-Books voor je opgezocht.

Dieet E-Books voor je E-Reader

Eet wat bij je past
Eet wat bij je past
C. Tobback

* korte omschrijving: Er is nog maar weinig bekend over de invloed van voeding op pijn en vermoeidheid. Diëtiste Christine Tobback bestudeert al jaren het verband tussen chronische aandoeningen en onze moderne kook- en voedingsgewoonten. Ze ontdekte dat veel mensen last hebben van voedselintoleranties en dat chronische aandoeningen kunnen ontstaan en verergeren door voeding.

Slank zijn zit tussen je oren

Slank zijn zit tussen je oren
Slank zijn zit tussen je oren
Y. Rougier

* korte omschrijving: Je bent niet zelf verantwoordelijk voor die overtollige kilo’s, je karakter heeft er niets mee te maken!Wie is dan wel de schuldige? Je brein! In vijftig jaar tijd is onze voeding meer veranderd dan in vijftig eeuwen: we eten te veel, te vlug en vooral zeer slecht (veel te veel suiker, veel te veel zout, veel te veel geraffineerde voeding…) Het resultaat: een sterk ontregeld metabolisme dat je brein aanzet om steeds meer voedsel te eisen, meer dan je echt nodig hebt.

SLIM Datamethode

De SLIM-datamethode in 120 recepten
De SLIM-datamethode in 120 recepten
Marie Borrel

korte omschrijving: 120 heerlijke recepten die aantonen dat slank zijn tussen je oren zit.

Bestel deze E-Readers bij bol·com

Digitale Dieetboeken voor je E-Reader Ereader roze Digitale Dieetboeken voor je E-Reader Ereader grijs Digitale Dieetboeken voor je E-Reader Ereader blauw

Sony Reader Pocket Edition – roze, zilver of blauw

Gratis E-Books voor je E-Reader

Wist je dat er ruim 100 gratis E-Books voor je E-Reader beschikbaar zijn? Je kunt ze stuk voor stuk gratis downloaden en lezen op je E-Reader. Klik hier voor een overzicht.

* bron: bol.com

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in