Dikke Buik Man Afvallen voor Mannen

HEB JIJ ALS MAN LAST VAN EEN TE DIKKE BUIK?

Dikke buik, ook als man kun je er wat aan doen!

Eet jij je hele leven al brood, een grote pizza of hamburger en drink je regelmatig een biertje of colaatje of je hebt een zittende baan? Je bleef altijd goed op gewicht? Ineens komen de zwembandjes en de dikke buik van de man tevoorschijn, eerder had je er nooit last van? Jij wilt een eenvoudig eetschema met tips en snel afvallen? Afvallen voor mannen hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

Al van alles geprobeerd?

Heb je al van alles geprobeerd en ben je vaak teleurgesteld door het resultaat? Dan kan onze BIO HCG Original kuur uitkomst voor je bieden. Overigens is onze Bio HCG Original kuur geschikt voor afvallen voor mannen en afvallen voor vrouwen. Bio HCG druppels van Mardanti een verschil in kwaliteit!

Lui? Of gewoon te druk om over je lijn na te denken?

Teveel aan je hoofd? Vooral wanneer je als man de leeftijd van veertig (40) bereikt wordt afvallen niet makkelijker en komt vaak een d Dikke buik man Dikke Buik Man | Afvallen voor Mannen Dikke buik man ikke buik voor. Hoe kom ik van mijn buikje af? Bij de meeste mannen blijven die extra pondjes vooral rond hun borsten en middel zitten. Biertjes, wijntjes, maar ook die heerlijke pizza’s en grote broodtrommels vol met brood zijn hier meestal de boosdoeners. Afvallen voor mannen is eigenlijk iets dat te weinig aandacht krijgt. Ook mannen voelen steeds meer druk om gezond en fit te zijn en om enigszins te voldoen aan een schoonheidsideaal, een man met een dikke buik of een man met een strakke buik?

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Dikke buik man Dikke Buik Man | Afvallen voor Mannen Meer informatie

Help, ik ben te ver gegaan!

Is het toch iets te uitbundig geweest qua hapjes en drankjes? Geen zorgen: als je niet vaker dan één keer per twee weken de touwtjes iets laat vieren omdat je een feestje of etentje hebt, zal dit weinig tot geen effect hebben op je gewichtsverlies. Je kunt er ook voor kiezen om de dag erna een balansdag te houden. Een keertje uit de bocht springen is geen ramp als je er geen vast ritueel van maakt. Want dan ligt een dikke buik van de man op de loer!

Kun je het afvallen niet volhouden?

Ga dan bij jezelf na welke diepe emotionele redenen jij hebt om af te vallen. Hoe meer je bij je gevoel komt hoe beter en hoe groter de kans dat je een serieuze methode kiest. Misschien wil je later een sportieve, fitte vader of moeder zijn voor je kinderen, of wil je met je kleinkinderen kunnen spelen. Misschien wil je op je werk het beste van jezelf laten zien of een leuke nieuwe partner vinden. Ik heb al honderden goede motivaties voorbij zien komen en ik weet dat het helpt je doel te bereiken. Ga daarom op zoek naar jouw ECHTE REDEN waarom je wilt afvallen. ​Als het afvallen niet meer lukt en je als man je dikke buik niet kwijtraakt, dan kan het zijn dat je de verkeerde voeding eet. Eet je echt gezond?

Welke diepe emotionele redenen heb jij om af te vallen?

Heb jij last van overgewicht of ben jij de laatste tijd een aantal kilo’s aangekomen en wil jij die kilo’s er graag zo snel mogelijk weer af hebben? Dankzij onze Bio HCG Original kuur zullen ook mannen niet langer last hebben van extra kilo’s. Bio HCG werkt op de probleemzones. Een dikke buik van de man wordt gericht aangepakt. En dankzij onze supersnelle levering kun je direct beginnen met afvallen met ons op maat geschreven boekwerk “Beter in Balans”.

Zeggen dat je wilt afvallen, maar er vervolgens niets aan doen?

Dikke buik man Dikke Buik Man | Afvallen voor Mannen Dikke buik man verhelpen Bij Mardanti vinden we het belangrijk dat onze programma’s niet alleen efficiënt lichaamsvet verbranden en volledig wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar dat ze ook nog eens ontzettend makkelijk te volgen zijn. Want als een programma gemakkelijk te volgen is, dan is het veel makkelijker vol te houden en dat is de sleutel tot succesvol afvallen. Wel nu, je wilt op een verantwoorde manier afvallen (anders was je hier niet).

Ook na je 40e kun je prima afvallen!

Kijk rustig eens rond op de website om te zien of onze aanpak bij je past. Dit werkt ook prima voor mannen die weinig tijd hebben, al flink hebben gejojo’t in het verleden en voor mannen die de 30, 40, 50 of 60 jaar al gepasseerd zijn. Er zijn veel factoren die van invloed zijn bij het afvallen. De snelheid waarmee je gewicht verliest hangt af van je lengte, je vetpercentage, je huidige voedingspatroon, etc.

Oestrogeen 

Omdat mannen minder oestrogeen hebben en andere vrouwelijke hormonen wordt het vet over het algemeen rond de middel geplant en dan met name bij het buikvet, vandaar ook dat de man sneller last heeft van een dikke buik en dat vrouwen sneller last hebben van een peerfiguur. Bij vrouwen wordt vet over het algemeen bij de billen en benen afgezet en daarna pas bij de buik. Bio HCG Original pakt dat bierbuikje van jou effectief aan!

Een zittende baan? Kom in beweging!

Afvallen en tegelijkertijd spiermassa opbouwen is een goede tactiek, maar het kan verwarrend werken als je het goed doet. Dit komt doordat spieren zwaarder zijn dan vet. Hierdoor kan het best zijn dat je vet verliest, maar dat je dat niet direct ziet op de weegschaal. Laat dus altijd je vetpercentage meten om het verschil goed in kaart te brengen. Voeding en lichaamsbeweging zijn erg belangrijk voor het behalen van dit doel. Ga daarom na wat je eet en verander zo nodig je eetpatroon. Het eten van eiwitten, groente, fruit en gezonde vetten is belangrijk om je spieren gezond op te bouwen. Daarnaast kun je krachttraining, cardiotraining en het stretchen van de spieren goed combineren voor het krijgen van een platte buik. Weg met de bierbuik met Bio HCG Original!

Je gaat pas buikvet verbranden als je dingen anders gaat doen

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Zorg daarom voor voldoende slaap. Een tip: probeer voor het slapen niet op de computer te gaan of op je telefoon te kijken. Door het felle licht duurt het langer voordat de melatonine, het stofje dat ervoor zorgt dat we in slaap vallen, vrijkomt. Het is beter om een boek te lezen voordat je gaat slapen. Slapen lijkt het meest passieve proces te zijn dat er is. Maar niets is minder waar. Tijdens de slaap vinden er diverse processen plaats die erg belangrijk zijn voor ons welzijn en functioneren. Zo zorgt een goede nachtrust bijvoorbeeld onder andere voor:

  • Een betere hersenfunctie en concentratie
  • Een sterker immuunsysteem
  • Minder stress
  • Herstel van fysieke inspanning

Teveel koolhydraten

Verder eten mannen ook vaak teveel koolhydraten. Om af te vallen en om als man een dikke buik te voorkomen, is het belangrijk te gaan letten op wat je precies eet. Dat gaat het beste als je alles zelf klaarmaakt, zodat je pure onbewerkte voedingsmiddelen eet. Mannen hebben vaak meer vet rond hun middel, ook wel bekend als visceraal vet. Dit vet bevindt zich rondom belangrijke organen. Wanneer mensen visceraal vet verliezen, versnelt hun stofwisseling, waardoor ze nog meer calorieën gaan verbranden. Omdat mannen over het algemeen meer visceraal vet hebben, verliezen ze dus sneller gewicht en raken ze het buikvet snel kwijt. Dat buikvet zeer gevaarlijk kan zijn lees je hier.

Hoe beginnen met afvallen?

Het werkt erg motiverend om een einddatum per kuur in zicht te hebben en snel afvallen! Als het dan even tegen zit dan zie je dat je nog maar even hoeft. Door regelmatig te eten, houd je je spijsvertering aan de gang. Vaak denken mensen die willen afvallen, dat het goed is om juist zo weinig mogelijk te eten. Ze ontzeggen zich een tussendoortje of slaan een maaltijd over. Toch is dit niet de beste manier om af te vallen. Het zorgt ervoor dat je spijsvertering niet efficiënt functioneert en werkt in de hand dat je bij de eerstvolgende maaltijd teveel gaat eten.

Berg die weegschaal op!

afvallen man
afvallen man

Als je als man je dikke buik wilt kwijtraken, zonder een goede aanpak, denk je de hele dag aan wat je niet mag eten. Ook sta je waarschijnlijk elke dag op de weegschaal. Dat geeft allemaal veel stress en het zorgt ervoor dat je snel de moed verliest op het moment dat je weer iets aankomt. Het is daarom veel beter de weegschaal op te bergen en je te richten op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl met gezonde gewoontes. Je leert vertrouwen op je eigen lichaam, je ziet in de spiegel hoe je afvalt en je merkt dat je kleding beter past. Het is even lastig maar als je echt goed je dieet wilt volgen, kies dan ook volledig voor gezond eten. Ons dieetschema met Bio HCG recepten zijn op maat geschreven en zeer geschikt voor mannen die willen afvallen!

Ga van ” ik MOET afvallen ” naar ” ik WIL afvallen “

Je moet je bedenken dat je de laatste jaren het lichaam eigenlijk niet goed hebt verzorgd. Ik bedoel daar mee te zeggen dat je niet de juiste aandacht hebt gegeven aan het lichaam. Denk hierbij aan een combinatie van optimale voedingsstoffen, beweging, rust en ontspanning. Dit heeft je lichaam nodig om te herstellen. Ons lichaam is zo ingenieus en zit zo slim in elkaar dat het altijd een reserveplan heeft voor de momenten dat wij iets niet goed doen. Dit houdt in dat ons lichaam steeds meer systemen moet aanspreken om het geheel draaiende te houden. We (ons lichaam) draaien eigenlijk steeds meer overuren. Je wilt graag als man je dikke buik kwijt maar afvallen lukt niet meer? Pak je het wel goed aan?…. bewust of onbewust. Je eet bijvoorbeeld de verkeerde voeding, probeert steeds een crash dieet of eet te weinig en sport teveel.

Het lichaam geeft alarmsignalen af!

Wanneer een bepaald orgaan het niet meer redt, dan wordt een ander orgaan aangesproken om te helpen en extra zijn best te doen. Zo moet het lichaam meerdere ‘ballen’ hoog houden. Tegelijkertijd geeft het lichaam alarmsignalen af. Denk hierbij aan pijn, koorts, hoge bloeddruk, duizelig, grauwe of vale huid en een slechte stoelgang. En je bent vooral erg moe. De energie wordt allemaal verbruikt door dat we veel te veel systemen in actie hebben geroepen. Er blijft niet zoveel over en het lichaam zet alles op een spaarstand. Want we willen immers wel in leven blijven.

Gebruik kleinere borden

Een reeks studies laat zien dat je automatisch minder gaat eten als je je kleine borden gebruikt. Dit komt omdat je de portie op je bord dan op een andere manier bekijkt. Door borden met een diameter van 32 centimeter te vervangen met borden van 24 centimeter diameter eet je gemiddeld al 27% minder. Leg ongezonde snacks eens ergens hoog in de keuken waar je moeilijk bij komt, of ergens achterin de kelder. Je zult er later de vruchten van plukken. Of koop helemaal geen ongezond voedsel… dan kun je niet eens in de verleiding komen.

Je kunt je lichaam weer resetten!

Een stofwisselingskuur duurt minimaal 24 dagen. Volgens verschillende wetenschappers is dit een goede manier om het metabolisme weer een nieuwe start te geven. Door een stofwisselingskuur toe te passen kun je het lichaam weer even resetten en het metabolisme versnellen. Door het programma goed te volgen zul je merken dat je lichaam gaat ontgiften en de verbrandingspunten weer gaat aanboren. De balaststoffen die jarenlang in ons lichaam zijn opgeslagen, worden nu gestimuleerd om in actie te komen. Dit proces kost ons lichaam best veel energie waardoor de verbranding op een hoger niveau getild wordt. De prettigste bijwerking van dit dieet is dat je lichaamsgewicht gaat verliezen. En dat wil je toch als man?

Één van de belangrijkste punten is voeding

Want door alle zakjes, pakjes en kant en klaar maaltijden krijgen we te veel zout, koolhydraten en zoetstoffen binnen. Hierdoor wordt ons lichaam doodmoe. Je organen worden behoorlijk aan het werk gezet om al die bewerkte (slechte) voeding te verwerken. Er zijn zelfs producten waar ons lichaam niet goed mee overweg kan en die worden dan opgeslagen. Het vele zoet en koolhydraten zorgen ervoor dat onze lever en alvleesklier het allemaal niet meer goed kunnen verwerken. Hierdoor raken deze organen uitgeput en kost het bergen met energie die we eigenlijk al tekort hebben. Dit zorgt voor nog meer druk op onze organen die het daardoor minder goed gaan doen.

Genoeg lekkers voor vleeseters!

Een goede stofwisselingskuur bevat niet al die belastende voedingsmiddelen. Zoals eerder gezegd: We gaan het lichaam even resetten. We adviseren voornamelijk veel fruit, groente, vlees, vis, kip, ei en enkele vegetarische producten. Aangezien de meeste mannen vleeseters zijn, is er in ons Bio HCG Original dieet genoeg lekkers te vinden.

Pak dat overtollige vet aan met onze BIO HCG Original kuur!

Overigens zijn onze Bio HCG Original kuur producten geschikt voor mannen en vrouwen. Ook maakt het niet uit of je veel of weinig kilo’s kwijt moet raken, het dieet is geschikt voor iedereen en makkelijk vol te houden. Een man met een buikje? Afvallen zonder spierverlies? Het middel zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen.

De dieetfase en stabilisatiefase

Het dieet bestaat uit twee fases: de dieetfase en stabilisatiefase. Per fases zijn andere gerechten toegestaan. Om jou op weg te helpen met dit dieet leveren wij standaard 24 recepten bij het pakket. Hiermee wordt afvallen een lekkere culinaire ervaring. Als je wilt afvallen moet je absoluut niet stoppen met lekker eten. Is dat geen prachtig nieuws? Eet als je honger hebt en stop met eten als je geen honger meer hebt.

Waarom de BIO HCG druppels in een ampul?

Wij hebben heel bewust gekozen voor druppels uit een ampul aangezien dit puur met de kwaliteit te maken heeft. Bio HCG wordt namelijk geënergetiseerd. We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit. Dit zie je ook terug bij de Bio HCG druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jou juist moeten helpen. De eerste dagen zul je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je dat de kwaliteit achteruit gaat.

Hongergevoel onderdrukken tijdens afvallen

Ook maakt het niet uit of je als man veel of weinig kilo’s kwijt moet raken, je buikje kwijt moet raken, buikvet moet verbranden, het dieet is geschikt voor mannen met een buikje en makkelijk vol te houden. Het middel zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen. Afvallen met een kant en klaar dieetschema en je hongergevoel onderdrukken met onze bio hcg druppels. De snelste manier om af te vallen!

Gemakkelijk vol te houden!

Tijdens de stofwisselingskuur krijg je ondersteuning van de originele BIO HCG druppels van hoogwaardige kwaliteit. Ze helpen te reguleren en het hongergevoel te onderdrukken. Zonder gedoe snel afvallen zonder dat de kilo’s er binnen de kortste keren weer aanzitten? Het is belangrijk om tijdens het BIO HCG Orignal dieet geen maaltijden over te slaan en gevarieerd te eten en is het van belang om veel water te drinken.

Gratis multivitamine bij elke kuur

We leveren daarom ook een gratis multivitamine bij elke kuur. Hierdoor worden de afvalstoffen, die los komen, beter afgevoerd. Je eet gezond, evenwichtig en gevarieerd in deze 24 dagen en je ontvangt het GRATIS receptenboekje! Je ontbijt, lunch, diner of tussendoortje was nog nooit zo gemakkelijk op tafel te zetten! Een dieet met eetschema afvaltips om buikvet te verliezen. jezelf uithongeren om af te vallen werkt NIET!

Kant en klaar dieetschema op maat geschreven 

Probeer aandacht te besteden aan je maaltijden en kies voor luxe, gezonde producten. Probeer bewust te worden van het feit dat gezonder eten écht beter voor je is en dat het je écht gelukkiger zal maken. Eet ook bewust. Voel en proef wat je eet en wees gelukkig met wat je eet. Vaak denken mannen dat ze echt gezond eten, terwijl ze toch allerlei gerechten op tafel zetten, die gemaakt zijn met kant en klaar sauzen, kruidenmixen en bewerkte voedingsmiddelen. Deze zitten vol met suikers en chemische stoffen. Als jij veel bewerkte voedingsmiddelen eet kan dit de reden zijn waarom afvallen niet lukt!

Je tafelgenoten eten gemakkelijk mee!

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

Afslanken en lekker blijven eten!

Het BIO HCG Original dieet is verkrijgbaar voor meerdere dagen en je zult voorstelt staan van de geboekte resultaten. De snelste verantwoorde manier van afslanken en laat alleen overtollig vet verdwijnen (geen ingevallen gezicht) met een blijvend resultaat! Heb jij last van overgewicht of ben jij de laatste tijd een aantal kilo’s aangekomen en wil jij die kilo’s er graag zo snel mogelijk weer af hebben? Buikvet verbranden voor mannen en buikvet verbranden voor vrouwen! Dankzij onze Bio HCG Original kuur zul jij niet langer last hebben van extra kilo’s. En beter nog, dankzij onze supersnelle levering kun je direct beginnen met afvallen en je mag nog steeds lekker blijven eten! Een Bio HCG Original kuur gaat gepaard met een koolhydraatarm dieet.

Stabiliseren voor een blijvend resultaat

Na 3 weken ga je de voedingsmiddelen weer op- en uitbouwen. Dit gebeurt heel geleidelijk zodat de kans op het jojo effect gering zal zijn. Het is de bedoeling dat je door dit nieuwe eetpatroon de effecten snel aan den lijve zult ondervinden. Afvallen met een dieetschema voor mannen! Je merkt dat je afvalt en meer energie hebt waardoor je gemotiveerd raakt om het zo vol te houden. Wanneer je beter in balans bent kan je lichaam veel meer aan. De extra druk gaat van veel systemen af en hersteld zich weer. Sommige klachten zullen zelfs helemaal verdwijnen. We raden aan om zeker 3 weken te gaan stabiliseren. Hierdoor krijg je meer grip op je nieuwe leefstijl.

 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet Ervaring10 Diabetes Symptomen die je niet moet negeren
Eenvoudig AfvallenKastoes Fatburner Review en Ervaringen
dikke-buik-manHet Mardanti BIO HCG Original dieet is verkrijgbaar voor meerdere dagen en je zult voorstelt staan van de geboekte resultaten. De snelste verantwoorde manier van afslanken en laat alleen overtollig vet verdwijnen (geen ingevallen gezicht) met een blijvend resultaat! Heb jij last van overgewicht of ben jij de laatste tijd een aantal kilo’s aangekomen en wil jij die kilo’s er graag zo snel mogelijk weer af hebben? Buikvet verbranden voor mannen en buikvet verbranden voor vrouwen! Dankzij onze Mardanti Bio HCG Original kuur zul jij niet langer last hebben van extra kilo’s. En beter nog, dankzij onze supersnelle levering kun je direct beginnen met afvallen en je mag nog steeds lekker blijven eten! Een Mardanti Bio HCG Original kuur gaat gepaard met een koolhydraatarm dieet.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in