Dikke middevelder op straat gezet

De Ierse profvoetballer Michael Keane is ontslagen door zijn club St Patricks Athletic. Volgens de koploper van de Ierse competitie is de 25-jarige middenvelder te ver verwijderd van het hem door de club opgelegde streefgewicht. Keane weegt 85 kilo voor 1m62. St Patricks stuurde hem eerder dit jaar een brief waarin stond dat hij dringend moest afvallen. Hoeveel kilo’s hij kwijt moest geraken, is niet bekend.

200.000 euro
Keane vecht zijn ontslag aan en stelt dat hij geen enkele training van zijn club heeft gemist. De voetballer verdient bij St Patricks Athletic 3.000 euro per week en wil als compensatie de resterende achttien maanden die hij nog onder contract staat, uitbetaald krijgen. Zo’n 200.000 euro dus. St Patricks Athletic claimt dat het net Keane is die ontractbreuk gepleegd heeft door niet op gewicht te komen.

Romaric
N’Dri Romaric van zijn kant heeft meer geluk. De ex-speler van Beveren, deze zomer getransfereerd van Le Mans naar Sevilla, is al zeven kilo kwijtgeraakt. Romaric meldde zich bij zijn nieuwe club met zo’n tien kilo overgewicht aan. Volgens de Ivoriaan omdat hij door een blessure weinig had kunnen trainen. “Nu Romaric zich heeft onderworpen aan ons voedingsschema is er geen enkel probleem meer”, stelt clubarts Ribas. “Hij is 7,2 kilo afgevallen en heeft nog maar twee of drie kilo nodig om op zijn ideale gewicht te zitten.”

bron: sinfos.nl

1 reactie

  1. Mijn vriendin en ik zijn allebij veeeeel te zwaar voor de BMI! Jullie ding klopt gewoon niet! Ik ben 1,69 en 87 KG en mijn vriendin is 1,67 en 89 KG en onze ouders zeggen dat we gewoon een gezond gewicht hebben! we moeten trouwens ook nog elke dag 3,5 KM naar school fietsen en
    ik eet s’ochtends niks dus wie mij dik noemt….

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in