Diplan

Het Diplanconcept omvat een specifieke en blijvende aanpak voor succesvolle gewichtsvermindering voor volwassenen en kinderen met overgewicht. Op behoedzame wijze en door professionele begeleiding worden normale gewichtcategorieën bereikt en behouden. Met Diplan bereikt je een blijvende gewichtsvermindering in afgemeten stappen zonder terugval, jojo-effecten en zonder aanhoudende motivatieproblemen.

Diplan Boek ‘Maak je niet Dik’

Chef-Kok Jos Ouwerkerk is 65 kilo afgevallen dankzij Diplan en heeft er een boek over geschreven met de titel: Maak je niet dik!

Levenskwaliteit

Daarbij bereik je niet alleen een verbeterde levenskwaliteit en gezondheid, maar gaandeweg versterkt u ook je zelfbewustzijn. Voor volwassenen en kinderen staan de Diplanstudio’s en andere professionele centra die met Diplan werken geheel ter beschikking. In geheel discrete atmosfeer en omgeving kun je jezelf volledig op uw persoonlijke doel concentreren. Je wordt hierin bijgestaan door een ´persoonlijke trainer´ die je begeleidt, adviseert en professionele ondersteuning geeft.

Persoonlijk overleg en de op maat afgestemde training is hier een belangrijk onderdeel van. Elke ´persoonlijke trainer´ is hiervoor toegerust en opgeleid volgens de Diplan trainingen. Diplan ondersteund ook mensen met Diabetes II type ondergewicht en topsporters.

Wat is jouw ervaring met Diplan? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

9 Reacties

 1. Bestaat DIPLAN nog wel?? Ik heb 2 weken geleden de cursus betaald maar nog helemaal niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Wie heeft een goed advies?
  Niet echt vertrouwenwekkend helaas.

 2. Voor het eerste in 10 jaar val ik regelmatig af: 4 kilo in 7 weken, het gaat langzaam maar het werkt, zonder hongergevoel en ik krijg hierdoor veel meer energie. Ik heb een lange weg te gaan, zeker 20 kilo moeten er nog af, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

 3. Hoi
  Ik ben nu 9 weken bezig en ben al 20 kilo kwijt het is heel makkelijk vol te houden en ik zelf vind het ook echt leuk om alles af te wegen en te zien hoe snel je lichaam verandert.
  Ik zie het ook niet als een dieet maar als een levensstijl verandering.
  Groetjes cindy.

  • Hoi Cindy heb jij Diplan alleen gedaan of onder begeleiding, ik zou graag willen weten hoe een en ander gaat, en waar ik het boek kan kopen.

 4. Hoi
  Ik heb net de eerst tien weken diplan erop zitten. Ik ben 11 kilo lichter. Mijn conditie is veel beter, ik heb geen behoefte aan snaaien of graaien. De recepten zijn makkelijk, snel en. Goed te eten. Ik begin nu aan de tweede keer want ik wil er nog 8 kilo afhebben. Ik ben met ditdieet echt puurvet kwijtgeraakt. Geen vocht of spiermassa. Wat zo goed is aan dit dieet is dat het helemaal wordt afgestemd op je eigen energie behoefte. Je bepaalt zelf hoeveel je wil gaan sporten en wat je levensstijl is en het dieet wordt daarop gemaakt. Als je doet wat je hebt afgesproken en eet wat er op je blaadje staat, dan val je af, gegarandeerd, kan niet anders.

  • Dag Caro,

   Ik ben ook erg geïnteresseerd in het Diplan programma. Weet je wat de kosten zijn ongeveer?

   Groet Astrid

 5. In september 2011 ben ik begonnen met de Eiwit variatie van Diplan.
  De eerste weken met 3 maaltijdvervangers per dag. In 10 weken tijd werd dit afgebouwd naar 2, 1 en zonder maaltijdvervangers om weer langzaam aan het ‘normale’ eetpatroon te wennen.
  Ik heb 2x een serie van 10 weken gedaan, omdat ik flink wat kilo’s kwijt wil. Ik voel me er fantastisch bij en ben nu in totaal 13 kilo kwijt. Binnenkort start ik met mijn 3e sessie van 10 weken, omdat ik voor de zomer toch nog een kilo of 10 kwijt wil. Ik zou het iedereen kunnen aanraden, want je eet gewoon heel gezonde en ‘normale’dingen. Ook kun je de menu’s aanpassen naar je smaak, dat vind ik ideaal omdat ik niet alles lust.

 6. Ik heb in september 2006 diplan gevolgd en met succes. Ik was in 10 weken tijd 8 kilo kwijt geraakt. Heerlijk voelde ik mij. En nu zitten we alweer in 2008 en ik ben in totaal 3 kilo aangekomen, maar ook dat komt omdat ik het zo druk heb met mn werk, dat ik mij niet meer kan houden aan de 2,5 uur tussen het eten. Daarbij red ik het ook niet meer om 3 keer in de week in de sportschool te staan. Maar goed, 3 kilo in 1,5 jaar tijd, vind ik een mijlpaal. Als je eenmaal weer bezig bent, dan red ik het wel

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in