Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Doet u mij maar 100 calorieën snoep

Doet u mij maar 100 calorieën snoep

0
Doet u mij maar 100 calorieën snoep

Wat is het belangrijkste bij een dieet? Juist: de porties onder controle houden. Op die manier hoef je nauwelijks iets van het menu te schrappen, als je de porties beperkt of gebruikt als beloning na een extra lange sportsessie.

Dat hebben ook de Amerikaanse snoepproducenten door. Daarom lanceren zij twix’en en m&m’s in porties van 100 calorieën. Gemakkelijk bij het dagtotaal op te tellen en om je aan de portie te houden.

Voorlopig enkel in de VS te krijgen en lijkt het er niet op dat het ook in Europa of ons land gelanceerd wordt. Maar wat niet is, kan nog komen… en wie weet wordt het dé trend in 2008!

Vorig artikel Ladyline
Volgend artikel Lekker mam, rode spruitjes!
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987