Home Dieet en Afvallen Dorivit Olijfblad Extract Review en Ervaringen

Dorivit Olijfblad Extract Review en Ervaringen

Van olijfolie is al jaren bekend dat het een gezonde keuze is voor in de keuken. Maar de olijfboom heeft meer voor ons in petto. De bladeren van de olijfboom staan ook steeds meer in de belangstelling vanwege de voordelen die deze bladeren hebben voor de huid. Een van de meest veelbelovende huidverzorgingsproducten op dit gebied is Dorivit Olijfblad Extract. Uiteraard hebben wij het product uitgebreid getest door met een aantal proefpersonen drie maanden lang iedere dag een capsule te nemen.

Wat is Dorivit Olijfblad Extract?

Dorivit Olijfblad Extract is gemaakt van vers geoogste bladeren van olijfbomen. Om de kwaliteit van het extract te garanderen worden er alleen maar volledige bladeren verwerkt. Tijdens de oogst is hier strenge controle op en bladeren die aangetast zijn (bijvoorbeeld door aanvreting) worden uit de oogst gehaald. In de volgende fase van het productieproces wordt er een extract uit de olijfbladeren getrokken en deze wordt in een capsule verwerkt.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Wat is de belofte

Dorivit Olijfblad Extract belooft het vloeibare goud voor je huid te zijn. Het extract helpt om je huid te beschermen tegen de acne-bacterie. Daarnaast helpen de stoffen uit het olijfblad de beschadigde huid om te herstellen. Vooral als je kleine wondjes hebt heeft dit

dorivit olijfbladextract
dorivit olijfbladextract

grote voordelen. Tot slot zit het olijfbladextract vol met antioxidanten. Deze beschermen je huid tegen zogeheten vrije radicalen, stoffen die bijvoorbeeld belangrijke aminozuren kunnen afbreken.

Dorivit verwerkt het olijfboomblad tot capsules met per capsule 190 mg hoog geconcentreerd olijfboombladextract. De belangrijkste werkzame stof is oleuropeïne. Dagelijks neem je 1 capsule in met water. Dit kun je het beste doen vlak voor of vlak na een maaltijd.

Voor wie is het geschikt?

Dorivit Olijfblad Extract is in principe geschikt voor iedereen die een gezondere en stralendere huid wil. Er zit een hele kleine hoeveelheid melkeiwitten in de capsule. Deze hoeveelheid is dusdanig klein dat de meeste mensen met lactose-intolerantie hier niets van zullen merken. Weet je van jezelf dat je sterk reageert op lactose, dan is het wellicht beter om de capsules niet in te nemen.

Olijfblad is uitgebreid onderzocht in allerlei wetenschappelijke onderzoeken en er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen ontdekt. Je kunt olijfblad en extracten hiervan veilig voor een langere periode gebruiken.

Wat kost Dorivit Olijfblad Extract?

Dorivit Olijfbladextract is eenvoudig online te bestellen. Een maandverpakking met 30 capsules kost normaal gesproken €22,50. Momenteel is er een actie waarbij je voor €45 drie maandverpakkingen kunt proberen. Dit betekent dat je één maandverpakking volledig gratis krijgt. Betalen kan volledig achteraf met behulp van Billink. Daarnaast heb je tot twee weken de tijd om de capsules te retourneren als je niet blij bent met het product.

Is het effectief?

De belangrijkste werkzame stof in Dorivit Olijfblad Extract is oleuropeïne. Oleuropeïne staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling van wetenschappers omdat het een belangrijke antioxidant is. (bron) Oleuropeïne heeft daarnaast een belangrijke antibacteriële werking. Hoewel dit effect voornamelijk merkbaar is binnen het lichaam, profiteert ook de huid mee van deze werking.

Langzaam maar zeker

De proefpersonen waren aanvankelijk teleurgesteld over de werking van de capsules. Na twee weken was er eigenlijk geen resultaat merkbaar. Op dit moment is de kans aanwezig dat je afhaakt omdat je geen resultaat ziet. Gelukkig hadden de proefpersonen beloofd om hoe dan ook tot het eind door te gaan en dit hebben ze dan ook gedaan. Twee weken later (dus na vier weken in totaal) merkten we voor het eerst dat de huid gelijkmatiger werd.

Toen we na drie maanden onze oude selfies terugkeken zagen we pas wat voor verschil het middel had gemaakt. Het middel werkt van binnenuit en dat zorgt ervoor dat het lang duurt voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Dit is volgens ons ook de redenen dat Dorivit gelijk een dosis stuurt voor drie maanden als je een bestelling plaatst.

Voordelen

Dorivit Olijfblad Extract heeft allerlei positieve bijwerkingen die niet te maken hebben met de huid. Eerder noemden we al dat olijfbladextract helpt om ontstekingen tegen te gaan. Maar olijfbladextract wordt ook in verband gebracht met lagere cholesterolwaarden. Daarnaast zou het stofje in bepaalde gevallen kunnen helpen om de ontwikkeling van kanker tegen te gaan of af te remmen. Een mooie bonus! (bron)

Een ander voordeel is dat de inname van een capsule een makkelijk vol te houden ritueel is. Als je andere medicijnen slikt of voedingssupplementen neemt, kun je deze capsules er makkelijk bij innemen. Je kunt, ook als je gaat reizen de capsules makkelijk meenemen.

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je je huid van binnenuit verbeterd wordt zonder dat er kans is op ernstige bijwerkingen. Bij crèmes of andere middelen is het toch vaak maar afwachten of je huid niet ergens naar op reageert. Bij Dorivit Olijfblad Extract is die kans heel klein.

Nadelen

Het duurt vrij lang voordat het olijfbladextract zijn werk doet. Dit kun je natuurlijk uitleggen door te zeggen dat het extract zijn werk doet van binnen uit, maar mensen willen graag snel resultaat zijn. Als je olijfbladextract bestelt, maak dan een foto voor je het middel begint te gebruiken en maak nog een foto als je bijna door de voorraad capsules (voor drie maanden) heen bent. Je zult ineens zijn dat je huid er een stuk beter uitziet.

Er is dus wat geduld vereist bij het gebruiken van het extract. Wil je er beter uit zien omdat je volgende week naar een bruiloft moet? Dan kun je wellicht beter iets anders proberen. Wil je er altijd mooi en stralend uit zien? Dan is het olijfbladextract een goed middel om dit te bereiken, omdat het je huid van binnenuit zuiver houdt.

Conclusie

Dorivit Olijfblad Extract is een mooi middel dat helpt om je huid van binnenuit te verbeteren. De resultaten komen erg geleidelijk tot stand. Dit kan de indruk geven dat het niet werkt, maar niets is minder waar. Drie maanden later zie je een wereld van verschil. Als kers op de taart heb je dan nog allerlei andere gezondheidsvoordelen van oleuropeïne, het actieve bestanddeel, zoals een lagere cholesterolwaarde. Voor slechts €0,50 per dag is er dan ook weinig reden om Dorivit Olijfblad Extract niet eens te proberen.

Groeten,

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987