Dorivit Review en Ervaringen

Dorivit is een van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van cosmetica en lifestyle. Wat is Dorivit voor bedrijf en wat verkopen ze allemaal? Wij hebben het overzicht voor jou.

Wat is Dorivit?

Dorivit is een Nederlands bedrijf dat producten verkoopt op het gebied van gezondheid, lifestyle en beauty. De producten van Dorivit zijn uitsluitend te koop via hun eigen webwinkel.

Dorivit is gevestigd in Almere. Het bedrijf levert producten aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf is per e-mail en telefoon bereikbaar.

Via de blog op de website deelt Dorivit allerlei informatie over een gezonde levensstijl met de bezoekers. Je vindt er niet alleen lekkere recepten, maar ook tips voor een gezondere leefstijl. Van tijd tot tijd worden er ook tips gegeven over het behandelen van lichamelijke ongemakken, zoals spataderen en een opgezette buik. Onder ‘advies’ kun je op de website ook allerlei tips vinden voor een gezonder leven.

Wat verkoopt Dorivit?

Dorivit verkoopt verschillende producten op het gebied van gezondheid, lifestyle en beauty. In totaal vind je meer dan twintig verschillende producten die ervoor zorgen dat je gezonder, fitter of aantrekkelijker wordt.

De producten die je bij Dorivit besteld, worden binnen 2-3 werkdagen bij je thuisbezorgd. Als je voor meer dan 30€ besteld, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je hebt dertig dagen de tijd om een product terug te sturen als je het toch niet wilt hebben. Hierbij geldt uiteraard wel dat de producten niet aangebroken mogen zijn. Je kunt betalen in de webwinkel met iDeal.

De producten die Dorivit verkoopt vallen uiteen in drie verschillende categorieën, te weten health, lifestyle en beauty. We bespreken de verschillende categorieën en de belangrijkste producten.

Enkele Producten van Dorivit

In de categorie Health vind je verschillende producten die je helpen om te gaan met lichamelijke klachten. De meeste producten helpen tegen veel voorkomende klachten waarvoor niet altijd goede alternatieven voorhanden zijn. We bespreken kort een paar van de belangrijkste producten.

Motion Free

Motion Free is een balsem die je aanbrengt bij overbelaste spieren en gewrichten. De balsem biedt verzachting en warmte in de spieren. Motion Free helpt daarnaast tegen rusteloze benen (restless legs syndrome). Als je minder last hebt van spierpijn of kramp, zorgt dat ervoor dat je prettiger kunt bewegen. Het aanbrengen van de balsem werkt al ontspannend.

Varikosette

Je benen hebben het zwaar op dagen dat je veel moet staan of lopen. De formule van Varikosette, met onder andere aloë vera, limoenschilextract en wilde rozenolie zorgt voor verzachting. Je kunt Varikosette naar behoefte gebruiken, maar bij langdurige klachten ook dagelijks.

Psorilax

Heel veel mensen hebben last van een droge of extreem gevoelige huid. Het is vaak heel moeilijk om de huid weer zacht, strak en soepel te krijgen. Psorilax helpt de gevoelige huid door een combinatie van natuurlijke ingrediënten als shea boter en koolzaadolie. De crème is mild en kent geen ernstige bijwerkingen.

Denta Seal

Niemand gaat graag naar de tandarts. Denta Seal is een tandpasta die je wellicht wat tandartsbezoekjes uitspaart. De tandpasta is namelijk ontwikkeld om klachten als gele tanden en gaatjes en scheurtjes in de tanden te bestrijden. Belangrijkste werkzame ingrediënt in Denta Seal is hydroxyapatiet, een mineraal dat ervoor zorgt dat kleine scheurtjes in de tanden weer gevuld worden.

Lifestyle

Onder lifestyle vind je verschillende producten gericht op het verbeteren van de intimiteit. Ook zijn er twee producten te vinden die je helpen bij het afvallen.

Black Latte

Black Latte is een maaltijdvervanger met een koffiesmaak. Het belangrijkste werkzame ingrediënt is L-carnitine. Dit is een aminozuur dat ook voorkomt in dierlijke producten. Black Latte dankt haar zwarte kleur aan actieve kool. Deze stof zorgt ervoor dat je ingewanden gereinigd worden van verontreinigingen. Ondanks dat black latte er wat raar uitziet, valt de smaak niet tegen.

Eco Slim

De bruistabletten van Eco Slim bevatten een aantal ingrediënten die moeten zorgen voor een snellere vetverbranding, zoals chroom picolinaat. Eenmaal daags een bruistablet moet ervoor zorgen dat je lichaam meer vet verbrandt en dat jij sneller gewicht kwijtraakt.

Titan Gel

Titan Gel is een glijmiddel dat ervoor zorgt dat je bloedcirculatie verbetert. Tegelijkertijd blijft de huid in de intieme zone gehydrateerd. Het resultaat is een verhoging van het ‘comfort’ tijdens de intieme momenten met je partner.

Beauty

Dorivit heeft een aantal producten ontwikkeld die je kunt gebruiken om je huid en je haar goed te verzorgen. Zo heeft Dorivit een complete lijn aan gezichtsverzorgingsproducten ontwikkeld.

Goji Cream

Goji Cream is een van de onderdelen van de gezichtsverzorgingslijn van Dorivit. Zoals de naam verraadt, bevat deze crème gojibes, maar er zitten ook andere vruchten in. De huid wordt bevochtigd door de Jojoba-olie in de crème. De Goji-cream is zowel een dag- als een nachtcrème. Goji-cream is ook een uitstekende basis voor make-up.

Mulberry’s secret

Mulberry’s secret is een gezichtsserum dat een verlichtende werking heeft op donkere vlekjes op de huid. Mulberry’s secret bevordert daarnaast de opheldering van de huidpigmentatie. Mulberry’s secret doet dit dankzij ingrediënten als waterlelie-extract en moerbeiblad. Dit gezichtsserum bevat geen bleekstoffen en is geschikt voor alle huidtypen.

Princess Hair Masker

Veel vrouwen hebben last van dof en beschadigd haar. De Princess Hair Masker is een haarmasker dat het haar en de hoofdhuid voedt. Je brengt dit masker 1 á 2 keer per week aan op schoon en gewassen haar. Door het middel even te laten inwerken, voed je je hoofdhuid met ingrediënten als vitamine A, Vitamine E en extract van de ginsengwortel.

Naast de verschillende losse producten heeft Dorivit ook een aantal pakketten met daarin verschillende producten uit een categorie. Ook zijn er van tijd tot tijd aantrekkelijke aanbiedingen, vooral als je meerdere producten van hetzelfde soort bestelt.

Ervaringen met Dorivit

Zoals bij meer bedrijven het geval is, komen er ook over Dorivit klachten binnen bij organisaties als Klacht.nl en Trustpilot. Doorgaans reageert de klantenservice vrij snel op deze klachten. Als de klachten gegrond blijken te zijn, dan komt Dorivit de melders tegemoet. Daarnaast krijgen de meeste producten een goede beoordeling op de website.

Wat zijn jouw ervaringen met de producten van Dorivit, laat het hieronder weten.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in