Dr. Cohen’s eerste persoonlijke dieet

Dr. Cohen stelt een persoonlijk dieet op met als doel om overgewicht kwijt te raken. Het dieet wordt samengesteld mede door een analyse van uw bloed. Dit moet echter niet worden verward met het bloedgroepdieet.

Dr. Cohen’s eerste persoonlijke dieet in het kort

 • Dr. Cohen stelt het persoonlijk eetprogramma samen en begeleidt de klant er in.
 • Het Programma heet een “Snel vet- en gewichtsverliesprogramma!” Het helpt de klant op een snelle, veilige en gezonde manier vet kwijt te raken.
 • Het is geen caloriearm dieet, en u hoeft zich niet uit te hongeren tijdens het programma!
 • Het is een uitgebalanceerd eetprogramma (geen eiwitrijk dieet).
 • U hoeft geen exotische voedingsmiddelen te eten (alleen het eten dat u al in de keuken hebt). U kunt alle soorten voeding eten in het programma (verschillende soorten rood/wit vlees, vis, groeten, fruit , zuivelproducten, zoals kaas en yoghurt enz.).
 • Geen “injecties” of “drankjes” of “pillen” enz…..uw voeding wordt uw “medicijn”, daarom worden de hoeveelheden en combinaties van voeding erg belangrijk!
 • Het hele programma is gebaseerd op uw unieke bloedprofiel dat geanalyseerd wordt via kleine, specifieke bloedtests. Daarom is het eetprogramma dat voor u wordt samengesteld specifiek voor u bestemd (in tegenstelling tot veel andere diëten en gewichtsverliesprogramma’s die iedereen als een kleine “vetfabriek” behandelen!”…). U bent uniek en daarom is uw “behandeling” ook uniek!
 • bron en meer informatie: eerstepersoonlijkedieet.nl

4 Reacties

 1. Ik heb dit dieet eind 2007 gevolgd. Ik ben inderdaad 30 kg afgevallen, maar binnen en paar maanden zaten er weer 25 aan.
  Het is erg duur en intensief (iedere keer naar het ziekenhuis voor bloedprikken, enz). Afvallen kun je het beste op een gezonde manier doen. Desnoods via de Obesitas kliniek.

 2. Jaren geleden heb ik Dr. Cohen’s persoonlijke dieet gevolgd. Het ging zgn niet om de caloriën, maar als je het uitrekende kwam ik maar op 500 kcal. per dag. Uit voorzorg nam ik wel multivitamine en calcium, maar kreeg ernstige haaruitval en gebitsproblemen door het uithongeren. Na 4 maanden was ik 20 kilo afgevallen, maar dat lukt je met elk crashdieet van 500 kcal/dag, hoef je geen € 750,- voor uit te geven.
  Na stabilisatieperiode kwamen de kilo’s er weer in een razend tempo bij, (zoals bij elk crashdieet). Doe dit dus niet! Ik volg nu eiwitdieet, gaat niet heel snel, maar voel me 100% beter, en is een stuk goedkoper.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in