Dr. Detoxbox

Een sapkuur is een populaire manier om af te vallen en te ontgiften. Het probleem is alleen dat het veel tijd kost om al deze sapjes te maken. Dr. Detoxbox heeft hier wat op bedacht en biedt pakketten aan met verschillende sapjes voor een sapkuur. In deze boxen vind je allerlei verschillende gezonde sapjes. Wij hebben deze sapjes voor je getest.

dr detox box review
dr detox box review

 

Wat is Dr. Detoxbox?

Dr. Detoxbox heeft een groot aantal pakketten voor sapkuren in de aanbieding. In deze pakketten krijg je allerlei sapjes voor een kuur van een of meerdere dagen. Gemiddeld bevat een dagdosering van een sapkuur minder dan 500 calorieën. Voordeel aan een sapkuur is dat je wel heel veel vitaminen, mineralen en andere plantaardige voedingsstoffen, zoals vezels en antioxidanten, binnen krijgt.

In sommige pakketten vind je niet alleen sapjes, maar ook shots. Dit zijn extra drankjes met daarin gezonde plantenextracten. Zo zijn er shots met kurkuma, gember en granaatappel.

Naast de pakketten voor langdurige sapkuren, kun je ook losse verpakkingen met sapjes bestellen. Je bestelt dan een doos met 6 flesjes van dezelfde soort.

De sappen van Dr. Detoxbox zijn geproduceerd met een speciale techniek waarbij een koude persing wordt toegepast. De sapjes zijn drie weken houdbaar, maar je kunt de sappen tot drie maanden bewaren als je ze invriest.

Dr. Detoxbox is opgericht door Jamahl Schoonhoven. Deze Amsterdamse ondernemer heeft meerdere bedrijven in de gezondheidsbranche. Zo heeft hij eerder een paar andere bedrijven gehad met gezondheidsproducten.

dr detox box duur
dr detox box duur

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Dr. Detoxbox Dr. Detoxbox Meer informatie

Voor wie is Dr. Detoxbox geschikt?

Niet iedereen kan een sapkuur uitvoeren. Het is niet verstandig om dit te doen als je zwanger bent, borstvoeding geeft of als je last hebt van een stofwisselingsziekte zoals diabetes. In dat laatste geval kun je het beste eerst een arts raadplegen voordat je gaat detoxen.

dr detox box ervaringen
dr detox box ervaringen

Hoe effectief is Dr. Detoxbox?

Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van ontgiftende producten. Er zijn zeker planten die helpen om gifstoffen af te voeren, zoals koriander en nori, maar deze vind je niet in de sappen van Dr. Detoxbox (bron). Kurkuma en gember helpen wel om te ontgiften (bron).

Als je langdurig een sapkuur volgt, is de kans groot dat je in een crashdieet terecht komt. Daar staat tegenover dat een kuur wel heel goed te combineren is met intermittent fasting, bijvoorbeeld in de 5:2 schedule (bron).

Een van de grootste problemen met de sappen van Dr. Detoxbox is het feit dat je de producten moet bewaren. Uit onderzoek blijkt dat het lang bewaren van de sappen, zelfs in de koelkast, ten koste gaat van de kwaliteit (bron).

Wat kost Dr. Detoxbox?

Reken per dag op een investering van tussen de €35 en €45 euro. Een traytje met zes flesjes sap kost ongeveer €25 euro, dus iets meer dan €4 per flesje.

Voordelen

We hebben het nog niet over de smaak gehad, maar de sappen smaken fantastisch. Je merkt dat er ingrediënten van goede kwaliteit zijn gebruikt. De pakketten zijn wat ons betreft iets te duur voor langdurig gebruik, maar ze zijn perfect geschikt om af en toe eens een korte detox te houden.

Nadelen

Het is niet mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Als jij een bepaald sapje niet lust, dan heb je wat dat betreft een probleem.

Conclusie

De sappen van Dr. Detoxbox zijn van matige kwaliteit. De sappen worden koudgeperst en er wordt gebruik gemaakt van goede ingrediënten. Voor de meeste mensen is de sapkuur te duur. Als je een week gaat detoxen ben je al snel €250 kwijt.

Bovendien is het niet heel verstandig om langdurig een sapdieet te volgen. De sappen zijn wat ons betreft uitstekend geschikt als je af en toe eens een sapkuur wilt volgen om te ontgiften.

 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMalezo Afslankband voor onderkin
Eenvoudig AfvallenFoodspring Shapeshake 2.0
dr-detoxboxDe sappen van Dr. Detoxbox zijn van matige kwaliteit. De sappen worden koudgeperst en er wordt gebruik gemaakt van goede ingrediënten. Voor de meeste mensen is de sapkuur te duur. Als je een week gaat detoxen ben je al snel €250 kwijt. Bovendien is het niet heel verstandig om langdurig een sapdieet te volgen. De sappen zijn wat ons betreft uitstekend geschikt als je af en toe eens een sapkuur wilt volgen om te ontgiften.

86 Reacties

 1. Ik meld me hierbij aan voor het testen van een Dr Blend Detox Box. Ik wil graag in een paar dagen wat afvallen en meer energie krijgen. Ik ben man, 61 jaar, 1,80 m en 81 kilo zwaar.

 2. Ik zou graag eens alles over een andere boeg gooien, ik eet redelijk ongezond omdat ik heel afwisselende uren heb met mijn job, dit is ook de reden dat ik helaas niet ontbijt, graag zou ik eens de kans krijgen om deze sappen te testen, niet enkel omdat ze er lekker uitzien maar ook kan ik deze perfect meenemen en zo hopelijk terug wat evenwicht te krijgen in mijn voedingspatroon.

 3. Mijn broer en zus hebben beide reeds een langdurige detox gedaan met geweldige resultaten die ik erg graag ook zou ervaren.
  Alleen vind ik de energie maar niet om dit van mezelf te doen en heb ik echt een booster nodig om mij hiertoe aan te zetten.
  Ik ben ervan overtuigd dat deze mij kan helpen met verschillende lichamelijke issues die ik momenteel ervaar zoals onder meer extreme vermoeidheid en gewichtstoename.
  Mag ik bij de gelukkigen zijn om dit uit te testen?
  Ik dank julie alvast bij voorbaat ;-)
  Met vriendelijke groeten,
  Aïda

 4. Ik zou deze box graag testen. In het verleden al eens een box van een ander merk geprobeerd, echter de smaken vielen mij behoorlijk tegen, waardoor ik destijds op de laatste dagen twee drankjes oversloeg. Dat hoop ik nu anders te kunnen doen. Na jaren van onverklaarbare lichamelijke klachten (inmiddels verklaarbaar en aangetoond dat o.a. detoxen tot een verbetering kan leiden) en onvoldoende effect van een gezonde leefstijl waarbij verschillende zaken langdurig geprobeerd wil ik nu mijn doelen (fitter voelen, afvallen, verbetering lichamelijke klachten) proberen te behalen door middel van deze detoxbox.

 5. Ik zou graag meer energie willen verkrijgen, en ben bezig met het goed verzorgen van mijn lijf.
  Bezig met reiki, meditatie en genoeg me time pakken. Deze sap kuur hoort hier mijne inziens helemaal bij. Ik zou graag mee doen.

 6. Graag zou ik een sapkuur willen testen. Graag leer ik wat de werking hiervan is en wat de kwaliteit is vd sapjes.

 7. Dit lijkt me echt super fijn om een keer te proberen!! Ben al een tijdje op zoek naar een Detox, dit heb ik ooit begeleid ( 5 jaar terug) gedaan waar alles voor me werd bereid. Twijfel al een tijd of het wel lekker en goed is als sappen vooraf bereid zijn. Dit zou me over de streep trekken om het toch thuis ook te gaan doen zonder dat ik zelf de sappen moet maken en bedenken.

 8. Heb altijd al een keer willen detoxen, maar nooit de stap durven zetten. Ben benieuwd of de detoxkuur mij op het pad kan zetten naar een gezondere levensstijl. Hoop hierdoor af te vallen en beter in me vel te zitten.

  Reacties klinken erg enthousiast en positief, ben benieuwd of dit ook wat voor mij gaat zijn.

 9. Ik voel me lusteloos en moe en weinig energie. Ik heb t gevoel dat mn darmen wel een juiste boost kunnen gebruiken. Heb ook regelmatig buikpijn nl.
  Ben heel benieuwd of ik met deze sapjes een reboost kan krijgen

 10. Ik begin terug te werken na een lange tijd thuis zijn geweest, weinig beweging dus de kilo”s kwamen er snel bij. Ik wil me weer lekker in mijn vel voelen en gezonder gaan eten. Daarom wil ik mijn lichaam resetten met een Dr Detox sapkuur.

 11. Altijd interesse gehad in detoxbox maar nooit de stap durven zetten. Zou het echt werken? Ben daar eigenlijk wel benieuwd naar, als ik de recenties lees op hun site of het allemaal wel klopt. Wil er 10kg af en ben benieuwd of een detoxkuur mij op juiste pad kan brengen

 12. Ja graag al altijd eens willen proberen maar nog nooit gedurfd . Graag wil ik mijn ervaring delen met de eeuwige twijfelaars wat betreft een sapkuur. Ik ben gewoon van zeer strikt te zijn wat betreft opvolgen van een schema

 13. Ik ben momenteel vol slank op het randje. En zou dit product graag uit willen proberen. En als ik door een eerlijke goede review andere mensen kan helpen zou ik het graag via dit platform doen

 14. Ik sportte heel vaak vroeger en had een heel gezonde levensstijl en wist perfect wat ik moest eten om mijn lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen.
  Door verschillende operaties kon ik niet meer sporten en verloor ik de moed om mijn lichaam te geven wat het nodig had. Via de sapkuur wil ik mijn lichaam resetten om zo weer een nieuwe start te maken.

 15. Ik sportte heel vaak vroeger en had een heel gezonde levensstijl en wist perfect wat ik moest eten om mijn lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen.
  Door verschillende operaties kon ik niet meer sporten en verloor ik de moed om mijn lichaam te geven wat het nodig had. Via de sapkuur wil ik mijn lichaam resetten om zo weer een nieuwe start te maken.

 16. Voor mijn gezondheid. Veel last van winderigheid en opgeblazen gevoel. Benieuwd of iemand die graag eet dit kan volhouden. En het wordt er niet makkelijker op met de jaren.

 17. Ik zou dit heel graag meedoen omdat ik al lang probeer af te vallen maar het me niet zo goed lukt. Dit is iets dat ik al langer wil proberen omdat dit ook gewoon gezond is. Ik hoop dat ik die kans krijg want ik zit in een heel donker patroon momenteel en zou hier graag iets aan veranderen.

 18. Graag zou ik dit proefpakket willen uitproberen, en een klein beetje afvallen en detoxen in 1!!!! Super!!!

 19. Ik zou heel graag het proefpakket willen proberen. Gewoon die paar kilo’s eraf en zuiveren van binnen!! Toch een super combinatie ?. Nog nóóit geprobeerd maar nu zit ik goed in m’n vel en ben er klaar voor!!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in