Dr. Frank Academie

Nadat bijna 170.000 Nederlanders met overgewicht zich kosteloos hebben aangemeld voor een slank consult van dr. Frank is het vanaf vandaag ook mogelijk om je voor 4,95 euro per maand in te schrijven bij de dr. Frank Academie. Maar wat is eigenlijk de meerwaarde van de dr. Frank Academie ten opzichte van het gratis dr. Frank Dieet ?

Verschil tussen dr. Frank Dieet en dr. Frank Academie

De dr. Frank Acedemie is speciaal voor de mensen die graag met meer steun het dr. Frank dieet wil volgen. Je krijgt een persoonlijke pagina waar je online je vorderingen kunt volgen. Naar aanleiding van een aantal eettesten en een vragenlijst wordt bepaaald welk type eter je bent. Vervolgens krijg je een persoonsgebonden advies gebaseerd op deze uitslag.

Dan ga je aan de slag. Wekelijks vul je je gewicht in, je BMI, je tailleomvang en de mate waarin je hebt bewogen. Je ziet dan in diverse grafieken direct hoe het gaat. Verder geven we je adviezen en krijg je wekelijks de menu’s gestuurd. Op deze pagina vul je ook je ervaringen in als een persoonlijk eetweekboek, dat het team van dr. Frank kan inzien en je kunt ervaringen uitwisselen met andere deelnemers via een eigen forum of de online chat. Heb je vragen dan kun je ze stellen aan het dr. Frank team.

Een slimme zet van het team van dr. Frank. In een maand tijd zijn 170.000 mensen met overgewicht over de streep getrokken om gratis met dr. Frank in zee te gaan. Er zullen ongetwijfeld veel mensen zijn die bereid zijn om 5 euro per maand te betalen voor wat extra begeleiding. dr. Frank heeft op een slimme manier een gat gevonden in de overvolle afslankindustrie.

Gezond slank met dr. Frank dieetboek uitverkocht

De eerste 30.000 boeken van dr. Frank met de titel ‘Gezond slank met dr. Frank’ vlogen de winkel uit. Binnen een week waren alle planken leeg. Geen nood, de tweede druk is onderweg, vanaf 12 februari is het boek weer leverbaar. Wil je een exemplaar van ‘Gezond slank met dr. Frank’, dan kun je hier alvast een boek reserveren.

Jouw mening over het dr. Frank Dieet

Wat is jouw mening over de dieet methode van dr. Frank? Volg jij zijn dieet, heb je het dr. Frank dieet gevolgd of overweeg je om het te gaan volgen? Geef hier jouw mening. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijk dan hier of bezoek het dr. Frank forum.

Wil je meer weten over de dr. Frank Academie, bezoek dan deze website.

6 Reacties

 1. ook ik heb geld overgemaakt op 14 april en nog niks gehoord van de dr.frank academie. Ook per mail wordt nog steeds niet gereageerd. Erg vaag en heel vervelend!

 2. Goedemiddag
  Heb mij aangemeld op Dr.Frank academie en doe reeds 10 dagen mee aan het dieet bevalt goed.
  Nu heb ik een inlogcode gekregen maar kan niet inloggen. Lees op het forum over een aardige mijnheer van het dr. Frank team die je kunt bellen, maar kan geen telefoonnummer vinden.
  Help
  Groeten Miriam

 3. Overigens is het niet zo dat de dr Frank Academie hetzelfde is als de Afslankacademie en het is al helemaal niet van Menzis. De genoemde site Gezonder afvallen is een onderdeel van Bewust gezonder, een site van Menzis waarin men een kennisomgeving wilde maken over gezondheid. Hier vind je bijv. ook stoppen met roken of stoppen met slaapmiddelen. Deze sites zijn niet meer actief, maar worden dit misschien later wel weer. Klanten van Menzis krijgen korting op de Afslankacademie.

  De afslankacademie is een manier van afvallen. Dat de inhoud overeen kwam met Gezonder afvallen, als het ging om algemene informatie over afslanken en alles wat ermee te maken heeft klopt. Menzis ondersteunt de werkwijze van de afslankacademie en de visie van Ivan Wolffers die ook de inhoud heeft verzorgd voor de gezondheidsites van Menzis. Echter gezonder afvallen is geen programma en de afslankacademie is dit wel.

  Ivan Wolffers is al jaren een van de meest bekende mensen in de gezondheidszorg. Hij schrijft over tal van gezondheidsgerelateerde zaken en is hoogleraar aan de VU in Amsterdam. Boeken over afvallen en gezond eten vind je bij uitgeverij Nieuw Amsterdam.

  De info over verschillende dieten op de Afslankacademie is puur informatief en wetenschappelijk bewezen. Hij vindt dat ieder dieet werkt, zolang je je er maar aan houdt. En daar zit nu net het probleem. Een dieet van Sonja Bakker houd je niet vol. Wat werkt is een lifestyle verandering. Gezond eten en meer bewegen. Als je dit doet ga je vanzelf afvallen. De afslankacademie is geen dieet. Het is een programma waarmee je je lifestyle aanpast.

  Dat je geen begeleiding krijgt is niet waar. Indien men niet afslankt kan met contact opnemen met de diëtisten. Zij volgen de persoonlijke pagina van iemand en geven aanwijzingen en tips. Natuurlijk is dit niet hetzelfde als een face-to-face communicatie bij de dietist. Dat kan ook niet. Dit staat ook duidelijk in het onderdeel begeleiding op de Afslankacademie.

  Als je meer wilt weten over de combinatie van Dr. Frank van Berkum en Ivan Wollfers kijk dan op http://www.derfrankacademie.nl en kijk op het onderdeel over ons. Waarom zou je niet ervaring en kennis samenvoegen.

  De manieren van afslanken vullen elkaar goed aan. Het Dr. Frank dieet zorgt ervoor dat men snel afslankt. Langzaam ga je dan naar een eetwijze met wat meer koolhydraten waarbij er blijvend wat meer eiwitten gegeten worden. Dr. Frank adviseert veel groenten, vis, mager vlees, kortom hetzelfde als de Afslankacademie adviseert.

  En het is bij alles zo je moet het volhouden. Een programma als dat van De Afslankacademie of de Dr. Frankacademie kan je daarbij helpen met nieuwsbrieven, forum, persoonlijke resultaat grafieken, chatbox etc.. Het kan niet voor je afslanken. Dat moet je toch echt zelf doen.

  Het is zeker geen oplichting!

 4. Die Dr. Frank Academie = de afslankacademie van Ivan Wolffers = de website gezonderafvallen.nl = Menzis !!

  Je krijgt geen persoonlijke hulp maar meer van hetzelfde als nu bij eenkiloperweek, algemene info en een opbeurend praatje. Misleiding dus of wat grover gezegd “Oplichting”!!

 5. Inderdaad slimme zet van Dr. Frank. Ik heb altijd al gedacht dat er een ‘adertje onder het gras’ zat. Maar ach, als er mensen zijn die 5 euro per maand willen betalen en het werkt. prima toch?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in