Dr. Frank Dieet ‘de Grootste Afvalrace ooit’ gaat van start

Vandaag start de grootste afvalrace van dr. Frank. Via een paginagrote advertentie in de Telegraaf daagt dr. Frank  alle Dr. Frank Dieet ‘de Grootste Afvalrace ooit’ gaat van start Dr frank wince Nederlanders met overgewicht uit om mee te doen aan ”de Grootste Afvalrace ooit.” Dat is een race, zo meldt hij  met minstens 100.000 deelnemers die samen 1 miljoen kilo gaan afvallen. aldus dr. Frank. ”Want als je het samen doet, hou je het beter vol.” Bovendien gaat Dokter Frank via internet coaching met tips, aanmoedigingen en recepten. En volgen er dagelijks prijzen ter beschikking gesteld door de 21 sponsors zoals. Het dr. Frank Dieet is een eiwitdieet en aanmelden is gratis. Wel loop je de kans dat dr. Frank met een weegschaal voor je deur staat, je bent dus gewaarschuwd. ” De Grootste Afvalrace start op maandag 4 januari.

Jouw mening over het dr. Frank Dieet

Wat is jouw mening over de dieet methode van dr. Frank? Volg jij zijn dieet, heb je het dr. Frank dieet gevolgd of overweeg je om het te gaan volgen? Geef hier jouw mening. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijk dan hier of bezoek het dr. Frank forum.

Aanmelden bij dr. Frank kan nog tot 31 januari op drfrank.nl. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

12 Reacties

 1. Ik wil me heel graag opgeven voor dit progamma ik heb heel veel geprobeerd om af te vallen maar het lukt mij zelf niet ik heb echt hulp nodig !

 2. hoe hun je dit dieet het makkelijste aan pakken als het gaat om onregelmatige diensten . ik will in hooguit 60 kilo wegen en ik heb geen tijd op te sporten .Kunt u mij hierover advies geven
  mvg s

 3. Mijn collega is door het Dr. Frank Dieet zeer succesvol 23 kilo afgevallen.zonder al te veel problemen. nou was zij zo enthousiast dat ik ook zeer geiteresseerd werd.Heb mij inmiddels ook ingeschreven bij de 1 kilo per week club. Nou heeft zij het anders gedaan, zij is eerst onderzocht en heeft haar bloed ed. laten testen. Daarbij heeft zij een blauw info. boekje gekregen.Dez mocht ik lezen zodat ik wist wat het inhoud dit dieet.
  Nou heeft mijn partner dit boekje bij de oude kranten gedaan niet wetende wat het was en dat het niet van mij was. graag zou ik het haar retouneren maar dat gaat nu niet.

  Hoe kom ik aan het Blauwe Dokter Frank boekje?

  Renah

 4. @Gerry, Om je in te schrijven voor de gratis recepten van dokter Frank volg je de instructies die ik eerder heb geplaatst (zie reactie van 26 maart 2010)

  Succes!

  Sanne

 5. een tijd geleden heb ik me al eens ingeschreven voor het dr.frankdieet maar door een probleem met mijn p.c. ben ik kwijt en ik weet niet meer welk wachtwoord ik had ,nu kan ik niet meedoen,hoe kan ik opnieuw inschrijven?

 6. Ik heb al een paar keer gevraagd weer ingeschreven te kunnen worden, maar hoor niets van U.
  Ik zou in ieder geval graag willen weten hooe lang geen fruit gebruiken eigenlijk gewenst is.
  Kunt U mij dat makilen.

  B.v.d.

  T.de Raaij

 7. Hoe ontvang ik regelmatig de e-mail recepten, krijg ik die wanneer ik ben ingeschreven (reeds gedaan) of??

  Hoor graag

  Bart M. Jansen

 8. Graag wil ik mij aanmelden om af te vallen, maar er zijn wel een paar twijfels. Ben al lang vegetarier maar bij al de recepten ook dr. Atkins bijv. staan maaltijden met lappen vlees vis of gevogelte. Bovendien heb ik diabetes 2 wat kan ik van dit dieet verwachten? Vr. groet.

 9. Hallo Dr.Frank.

  Ik heb de dieeetdagen 13 en 14 nog niet op onze mailbox binnen gekregen
  Is daar misschien een reden voor?

  We wachten af.
  Groetjes,
  Ineke

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in