Dr. Frank Dieet Recepten Lunch

Ook tijdens de lunch helpt dr. Frank je om op een verantwoorde manier af te vallen.  Tussen een dr. Frank ontbijt en diner komt natuurlijk een dr. Frank lunch. Op deze pagina kun je een aantal ‘dr. Frank Proof’ recepten vinden. Deze recepten bevatten net zoals iedere dr. Frank recpent weinig tot geen koolhydraten en veel eiwitten. Van eiwitten krijg je een verzadigd gevoel zodat een hongergevoel achterwege blijft. Heb je zelf een lekker dr. Frank ontbijt recept? Deel het dan hier met anderen. Bezoek ook het Dr. Frank forum of het dr. Frank vragen en antwoorden topic.

Meer dr. Frank Dieet Recepten

Op deze pagina kun je een aantal dr. Frank Recepten voor een heerlijk en verantwoord ontbijt vinden. Ben je op zoek naar andere Dr. Frank Recepten, maak dan een keuze uit de onderstaande recepten.

dr. Frank Recepten Lunch

SPITSKOOL RADIJS SALADE

Benodigdheden

 • 100 gram spitskool
 • 5 radijsjes
 • 100 gram fricandeau
 • 1 eetlepel olie
 • 1/2 eetlepel azijn
 • peper, zout

Bereidingswijze

Was de spitskool en schaaf in kleine reepjes of snij in kleine reepjes. Was de radijsjes en snij deze in plakjes. Snij de fricandeau in reepjes.
Meng in een kom de spitskool, radijs en fricandeau. Maak een dressing van de olie, azijn, peper en zout en giet deze dressing over de salade.

GRIEKSE SALADE

Benodigdheden

 • 1/4 komkommer
 • 2 tomaten
 • 125 gram fetakaas
 • 1 kleine rode ui
 • 10 olijven
 • olijfolie, 1 eetlepel

Bereidingswijze

Snij de fetakaas in blokjes. Schil de komkommer en snij de komkommer in blokjes. Was de tomaat en snij de tomaat in 6 partjes. Schil het uitje en snij in ringen.
Meng alles door elkaar, besprenkel het met de olijfolie.

Meer dr. Frank ontbijt recepten: ‘Gezond slank met Dr. Frank’
Bestel nu bij bol.com. vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis.

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

BLEEKSELDERIJSOEP

Benodigdheden

 • 150 – 200 gram bleekselderij
 • 100 gram gehakt
 • peper, paprikapoeder, kerriepoeder
 • 250 ml. bouillon, zelf getrokken of uit pot of van een zakje
 • scheutje sojaroom

Bereidingswijze

Was de stengels bleekselderij en snij ze in reepjes. Bewaar het loof. Meng door het gehakt de peper, paprikapoeder en kerriepoeder en draai kleine balletjes van het gehakt.
Breng de bouillon aan de kook, doe er de gehaktballetjes en de bleekselderijreepjes in en kook het gehakt klaar. Snij het loof in kleine stukjes en doe dit na ongeveer 10 minuten in de soep. Als alles gaar is een scheutje sojaroom erdoor.

Meer dr. Frank Dieet Recepten

Wil je meer dr. Frank Dieet Recepten voor bijvoorbeeld een heerlijke verantwoord ontbijt of diner? Klik dan op een van de onderstaande links.

Bestel “Blijf slank met dr. Frank” bij bol·com

Blijf slank met dr. Frank
Blijf slank met dr. Frank
Frank van Berkum

Jouw dr. Frank Dieet Recept

Heb jij een lekker dr. Frank Proof Lunchrecept? Deel het dan hier met andere dr. Frank lijners. De leukste inzendingen maken kans op een leuke dr. Frank prijs!

Lees meer over dr. Frank in de volgende artikelen

Dr. Frank van Berkum te gast bij Pauw & Witteman (video)
Dr. Frank Dieet, eiwitrijk en koolhydraatarm

Dr. Frank’s grote afvalrace gaat van start

Gratis aanmelden voor het dr. Frank Dieet

Meer Recepten

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van recepten die gebruikt kunnen worden voor het dr. Frank Dieet. Bestel voor meer Recepten het boek “Gezond sank met dr. Frank” en “Blijf slank met dr. Frank“. Bezoek voor meer informatie over dr. Frank de website drfrank.nl

10 Reacties

 1. lekker handig ook voor in de broodtrommel mee naar het werk…

  Ik zoek een koolhydraatarme lunch voor elke dag tijdens de lunchpauze.
  Mijn baas ziet mij al aankomen en zijn keuken gebruiken

 2. Op advies van zijn huisarts is mijn man, samen met mij, boek 1 van dokter Frank gaan volgen.
  Ik houd van koken, dus ik vond het heerlijk al die recepten uit te proberen. Afvallen ging vanzelf. We deden het samen en dat stimuleert! Toen kwam de vraag ook bij ons: hoe nu verder? In boek twee werd die vraag beantwoord. Wij vinden wel, dat we erg veel brood mogen/ moeten eten. We passen dus de hoeveelheid aan onze behoefte aan. Tot nu toe blijven we keurig op gewicht.
  Het fijne van alle recepten is, dat je, met een beetje gezond verstand, zelf wel iets kunt veranderen. Nu weten we, dat er een derde boek is. Of dat nog meer mogelijkheden geeft? Misschien schaffen we dat ook aan.

 3. Ik overweeg aan het dr. Frankdieet te gaan en als ik de recepten zie denk ik van nou… dat ziet er inderdaad goed. uit. Het valt me alleen op dat er bij sommige recepten niet staat aangegeven voor hoeveel personen ze bedoeld zijn. Dus dan loop je alsnog het risico teveel naar binnen te werken. Of heb ik iets gemist ?

  • ik kijk uit naar volgend boek echt super en het werkt echt he al veel dieeten geprobeerd mo da werkt echt bedankt dr dukan

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in