Dr. Frank helpt Rachel Hazes en John van Eerd

Voor een tweede keer in korte tijd stelde Wilma Nanninga van Telegraaf Prive vragen aan dr. Frank. Deze keer was de 53 jarige internist aanwezig op de huishoudbeurs in Amsterdam om zijn dieetboek te promoten. Het dieet is ontstaan door een patiënt van dr. Frank die aan suikerziekte leed. Door het aanpassen van het voedingspatroon hoefde deze patiënt geen insuline meer te gebruiken. Het aanpassen van het voedingspatroon komt neer op het eten van meer eiwitten en minder koolhydraten. Op basis van deze informatie is het Twenteborg ziekenhuis in Hengelo in samenwerking met de universiteit van Groningen en Maastricht een wetenschappelijk onderzoek gestart. De resultaten van dit onderzoek zijn de basis van het dr. Frank dieet.

John van Eerd 12 kilo afgevallen dankzij dr. Frank

Wilma Nanninga wist te vertellen dat John van Eerd voor een nieuwe musical 20 kilo moet afvallen. Dankzij het dr. Frank dieet is John inmiddels al 12 kilo afgevallen.

dr. Frank was ook de dokter van Andre Hazes

Opvallend was ook dat dr. Frank in het verleden de arts van Andre Hazes is geweest. Op de huishoudbeurs liep Rachel de dokter van wijlen Andre Hazas tegen het lijf. Rachel verteld aan Telegraaf: * “André lag in ziekenhuis Twente in Hengelo onder een valse naam In het Veld, die dokter Frank hem had gegeven.” dr. Frank: “Om André daar anoniem te laten verblijven ging hij zelfs als dooie -dus onder een laken- op weg naar de röntgenafdeling. André had het ‘regime’ om per dag 24 blikjes bier te drinken en 55 sigaretten te roken. ‘Je begrijpt wel dat je zo niet oud wordt, André’, zei ik. Hierop antwoordde hij: ‘Echte artiesten worden niet oud dokter.'” dr. Frank besluit: ”Zes maanden later, op 23 september 2004, is hij inderdaad overleden.”

Wil je het complete interview van dr. Frank op de huishoudbeurs bekijken? bezoek dan de site van de telegraaf.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in