dr Jian Chinese Groene Afslank Thee

De Chinese dr Jian Thee is een nieuwe manier om te vermageren. We kennen de CLA Groene Thee en er is zelfs afslankkoffie te koop, maar wat maar dr Jian Thee nu zo dr Jian Chinese Groene Afslank Thee dr Jian Chinese Groene Afslank Thee Dr jian bijzonder? De  Chinese thee van Dr. Jian bestaat volgens de importeur uit een aantal geheime oosterse kruiden die garant staan voor gewichtverlies. ‘Door het drinken van twee kopjes Dr. Jian thee per dag voel je jezelf energieker en zul je vermageren’ Aldus de commercial die we regelmatig op  RTL5, RTL7, SBS6 en NET5 voorbij zien komen. dr Jian

Vitamines en Mineralen

Specifiek het vet rond de billen, benen en taille zou aangepakt worden door het geheime thee extract. De thee heeft een natuurlijk basis en helpt bij de opname van calcium voor sterke botten.

Het immuunsysteem wordt versterkt met antioxidanten, vitamines en mineralen. Dit helpt bij de zowel het aanmaken van cellen als bij de  spijsvertering en je lichaamszuivering.

Ingrediënten dr Jian Afslank Thee

Een mooi verhaal, maar wat zit er eigenlijk in een kopje dr Jian Afslank Thee ? We hebben het voor je uitgezocht een theezakje dr Jian Groene Afslank Thee bevat de volgende ingrediënten:

  • 30% Groene thee
  • 27% Heermoes uit Equisetum arvense luchtdeeltjes
  • 17% Bruinwier uit de Fucus vesiculosus stam
  • 13% Senna uit Cassia angustifolia blaadjes
  • 13% Mentha uit Mentha poperita blaadjes

Wat kost de afslankthee van dr Jian ?

Een pakket van 60 theezakjes en een boekje met tips en de gebruiksaanwijzing kost 39,95 euro. Bestel je twee doosjes dan betaal je voor het tweede doosje 29,95 euro. Bestellen kan via deze link. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de ervaringen met dr Jian Afslankthee. Heb jij ervaring met deze groene thee? Laat dan hier een reactie achter. Lees hier alle reacties van andere bezoekers.

 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSlimAdvance Afslankpoeder
Eenvoudig AfvallenSnelle stofwisseling met veel eiwit
dr-jian-groene-afslank-theeDe Chinese dr Jian Thee is een nieuwe manier om te vermageren. We kennen de CLA Groene Thee en er is zelfs afslankkoffie te koop, maar wat maar dr Jian Thee nu zo bijzonder? De  Chinese thee van Dr. Jian bestaat volgens de importeur...

5 Reacties

  1. Ik vind deze thee wel duur hoor. In Feiyan thee zitten ongeveer dezelfde ingrediënten en betaal je €10 per doosje. Ik ben net zelf mbv Feiyan thee ruim 20 kilo kwijtgeraakt, naast natuurlijk het aanhouden van een gezondere levensstijl.

  2. Hi gebruik de Thee al bijna 2 maanden en kan niet zonder werkt echt goed en ontspannend, kunt via deze link gemakkelijk bestellen , nu is er een Actie gaande!
    Veel succes!

  3. Het tweede doosje zou 29,95 kosten, daar zie je niets van terug als je gaat bestellen via de link die hier aangegeven wordt. dan betaal je gewoon 2 x 39,95.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in