Dr. Marber Supereating Dieet

Ben je regelmatig slap en futloos? Heb je alles al geprobeerd maar blijf je snakken naar meer energie? Sta dan eens stil bij je voeding. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust wat ze dagelijks eten. Eten is een gewoonte waar je niet meer bij stil staat. Doorbreek deze sleur en krijg weer energie door bewustwording van je voedingspatroon. Kom weer in topconditie met Food doctor Ian Marber!

Bestel Supereating bij bol·com

Supereating
Supereating
Ian Marber

voor 19.00 besteld, morgen in huis

In Supereating onthult gerenommeerd voedingsdeskundige Ian Marber een baanbrekende aanpak van dieet en voeding. Hij gaat verder dan de een-stap-benadering ‘Stop meer x in uw dieet om aandoening y te genezen.’ Het boek onderzoekt de wisselwerking tussen voedingsstoffen en laat zien hoe de Supereating-methode kan worden gebruikt om veel gezondheidsproblemen te verhelpen door de juiste voedingsstoffen te combineren.

Ian Marber, voeding consultant, auteur en journalist, is de belangrijkste adviseur bij The Food Doctor Clinic in Londen. Hij studeerde in Londen aan het Instituut voor Optimum Nutrition en heeft al meerdere bestsellers op zijn naam staan.

bron: bol·com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in