Dr Vital Glucosamine Testresultaten

Glucosamine is een natuurlijke pijnstiller bij Artrose en zorgt voor soepele gewrichten

Artrose komt voornamelijk voor bij ouderen en mensen met overgewicht en is een aandoening van het kraakbeen. Normaal gesproken wordt er door je lichaam voldoende Glucosamine aangemaakt. Helaas is dit niet altijd het geval met artrose als gevolg. Er wordt veel onderzoek gedaan naar glucosamine. Bij artrose is veranderd je kraakbeen, de oorzaak hiervan is helaas nog onduidelijk. kraakbeen veranderd. Naast ouderdom en overgewicht is ook aangetoond dat erfelijkheid een rol kan spelen.

dr-vital-glucosamine

Na het succes van Vitadis Slanker leven kon een vervolg niet uitblijven. Dr. Vital van Vitadis bestaat uit een lijn van Vitaminen en Mineralen die het natuurlijke proces bevorderen. Glucosamine van Dr Vital is van deze ondersteunende producten.

Ervaringen met Dr Vital Glucosamine

Heb je vragen over Dr Vital Glucosamine of wil je jouw ervaring met dit product delen met onze bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Beschadigd Kraakbeen

Glucosamine kan beschadigd kraakbeen herstellen en stimuleert de productie van glycosaminoglycanen. D-glucosamine wordt gemaakt uit fructose-6-fosfaat waarbij de aminogroep afkomstig is van glutamine (een niet-essentieel aminozuur). Naarmate we ouder worden lijkt de activiteit van het enzym glucosaminesynthetase te verminderen. Een gevolg hiervan is dat de hoeveelheid endogeen geproduceerd glucosamine afneemt met mogelijk artrose als gevolg. Artrose is een aandoening van het kraakbeen. Klachten die veel voorkomen bij artrose zijn:

  • Stijfheid
  • Ontstekingen
  • Pijn van de gewrichten

Deze pijn is het hevigst na een rustperiode (lang stilzitten / liggen) of bij het wakker worden. Als je een tijdje beweegt lijkt in veel gevallen de pijn te verminderen. Artrose komt het meeste voor in de knieën, heupen en handen.

Zo werkt Dr Vital Glucosamine

Glucosamine remt de ontsteking in de gewrichten en verbetert het de kwaliteit van het kraakbeen. De resultaten van recente onderzoeken die zijn gedaan zijn naar het effect van glucosamine bij artrose zijn positief. Verlichting van pijn en een verbetering van de beweeglijkheid van het gewricht behoren tot de mogelijkheden. Omdat glucosamine niet voorkomt in ons voedsel wordt glucosamine niet op een natuurlijke manier aangevuld. Voedingssupplementen zoals Dr Vital Glucosamine kunnen dan een oplossing bieden. Neem 1 keer per dag een Dr. Vital Glucosamine capsule met een glas water. Een verpakking Dr. Vital Glucosamine is goed voor een maand.

Vragen over Dr Vital Glucosamine

Heb je vragen over Dr Vital Glucosamine of wil je jouw ervaring met dit product delen met onze bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Gezonde Groeten,

sanne

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in