Dreamline Dieet

Dream Line is een organisatie voor gezond en verantwoord afslanken. Zij heet u van harte welkom. Met Dream Line heeft u een prima keuze gedaan, want het afslanken-in-groepsverband met de begeleiding van een ervaren cursusleidster, gewichtsconsulente is bij verschil-  lende onderzoeken een verant­woorde methode gebleken. In november 2008 bracht de universiteit van Wageningen naar buiten, dat afvallen met een goede, regelmatige begeleiding én bewegen de methode is.  Met het uitgebalanceerde menuplan, dat als basis de Nieuwe Schijf van Vijf heeft, zult u uw gezonde gewicht (“stre­ef­gewicht”) op een gezonde en verantwoorde manier bereiken. Omdat dit met alledaagse voedingsmid­delen en dagelijks drie volle maaltijden gebeurt en u geen kilocalorieën hoeft te tellen, wordt afslanken bij Dream Line een aangename ervaring.

Naar minder welvaartsziekten.
Dream Line beseft, dat ze een belangrijke taak kan vervullen bij het voorkomen en genezen van welvaartsziekten. Veranderingen in het consumptiepatroon van de gemiddelde Nederlander – meer verzadigde vetzuren, meer dierlijke eiwitten, minder samengestelde koolhydraten, minder vezelrijk eten en steeds minder groenten en fruit – geven Dream Line een dankbare taak.

Met een goede motivatie lukt het.

Basis voor het afvallen-in-groepsverband en het aanleren van een gezonde eetgewoonte is het unieke Dream Line-menuplan. De cursusleidsters, gewichtsconsulentes staan er 100% achter en als U dat ook doet, moet het afvallen een prettige ervaring worden. Uitstekende resultaten en enthousiaste reacties uit alle bevolkingsgroepen zijn hiervoor een maatstaf. Afvallen zit hem in de eerste plaats tussen de oren, dus als U een goede motivatie en discipline mee brengt, moet het lukken. En natuurlijk is er steeds de ervaren cursusleidster, coach en … de groep!

Het Dream line-menuplan is er voor bijna iedereen.
Het Dream Line-menuplan werkt dus met alledaagse voedingsmiddelen en drie hoofdmaaltijden per dag. Basis hiervoor is de Nieuwe Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Met een aantal voedingsadviezen uit betrouwbare en recente publicaties is het menuplan eigentijds. Het is er voor jong en oud, voor man en vrouw, voor veel en weinig overgewicht en voor gehandicapten. Het menuplan is er ook voor diabetici, vegetariërs, de periode tijdens en na de zwangerschap.

Geen bokkensprongen, de weg van de geleidelijkheid.
Door de hoeveelheden en de samenstelling van de voedingsmiddelen tot ongeveer 1250 kilocalorieën aan te passen, valt men gemiddeld 1 pond à 1 kilo per week af. Deze geleidelijkheid is heel belangrijk. Met die super­snelle, onnatuurlijke diëten met poeders, pillen en drankjes en al die valse beloften valt men weliswaar snel af, maar als men stopt, keert de dagelijkse werkelijkheid weer terug en komen de pondjes er weer vliegensvlug bij.

Afslanken én een gezonde eetgewoonte.

DE ENIGE MANIER om gezond en verantwoord af te vallen is een menuplan te gebruiken, waarin alle nodige voedingsstoffen, vitamines, mineralen en spoorelementen uitgebalanceerd aanwezig zijn. Het TNO heeft het Dream Line-menuplan onderzocht en bevestigt, dat bij gevarieerd eten geen supplementen nodig zijn. Ook is het heel belangrijk, dat U zich bewust bent van hetgeen, waarmee U bezig bent. Als Dream Line bijvoorbeeld dieetmargarine en dieetoliën adviseert, dan moet de cursist ook weten, waarom dit zo is en daarbij ook goed een etiket leren lezen. Alleen deze bewustwording van een gezonde eetgewoonte en een gezonde leefwijze kan het gewenste resultaat hebben: niet alleen afvallen, maar ook op gewicht blijven. Dream Line stimuleert de cursisten tot een gezonde leefwijze. Dit betekent – naast een gezonde eetgewoonte – meer regelmaat, meer bewegen, minder stress en minder of liever niet roken.

Naar een gezond gewicht en tevreden zijn met jezelf.

Dream Line wil ook streven naar een gezond, verantwoord gewicht. Leidraad hiervoor is de Quetelet-index/B.M.I.-index. Tenslotte is het ideaal van een slanke, frivole dame uit de film, van de televisie of uit het tijdschrift maar voor een enkeling weggelegd.
Tevreden zijn met en je prettig voelen bij JOUW gezonde gewicht, daar gaat het om. Reëel blijven dus. Daarom ook een eetpatroon met alle­daagse voeding zonder liflafjes, maar wel smakelijk en heel gevarieerd. Daarom kan ook het hele gezin meedoen, ook de kinderen. En laten we er goed bij stil staan: de basis voor een gezonde toekomst wordt gelegd in de jeugdjaren. Alarmerende berichten over ons slechte, ongezonde consumptiepatroon geven de ouders en de cursist dus een belangrijke boodschap en Dream Line en haar cursusleidsters, gewichtsconsulentes een dankbare taak.

Elke maand ontvangt de cursist twee weeklijsten met een aantal smakelijke recepten.

Dream Line biedt u ook een kookboek met meer dan 300 smakelijke recepten à la Dream Line-menuplan.

Wat kost het?
Een Dream Line-cursist bezoekt elke week het cursusuur en betaalt  daarvoor elke week € 6,00. Het inschrijfgeld is € 10,00, maar er zijn regelmatig acties met € 5,00 of gratis.

Het Dream Line-menuplan is ook verwerkt in het prachtige boek van Greet van de Pol-Pouwels: “Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet

Bestel het boek van Greet Pouwels met Dreamline recepten bij bol.com

Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet
Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet
Pol-Pouwels, M. van de

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Voor meer informatie: dream-line.nl

Heb je ervaring met het Dreamline Dieet? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

  1. Ik ben 4 jaar geleden 15 kilo afgevallen met Dreamline. Vooral de wekelijkse bijeenkomsten werkten voor mij erg motiverend. Ook vond ik het erg fijn dat ik geen punten of calorieen hoefde te tellen.
    Binnenkort ga ik verder waar ik was gebleven (2 kinderen gekregen ondertussen), om mijn streefgewicht te bereiken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in