Drenthe is op zoek naar sportieve bedrijven

Sindskort is de strijd om de titel ‘sportiefste organisatie in Drenthe’ weer van start gegaan. Deze titel is onderdeel van een grote stimuleringsprijs, die uitgaat van De Friesland Zorgverzekeraar, in samenwerking met SportDrenthe.

Bedrijven die zich op het gebied van sport en gezondheid willen profileren, kunnen meedingen naar deze prijs. Als organisaties vinden dat zij het verdienen om zich ‘de sportiefste organisatie in Drenthe’ te noemen, dan kunnen ze zich hiervoor nog tot 15 november aanmelden.

De winnaar van deze prijs wordt tijdens het TVM Sportgala 2007 bekend gemaakt.

De Friesland Zorgverzekeraar ondersteunt het Drentse Sportgala op 23 januari 2008 voor de tweede keer. Tijdens dit gala reikt deze verzekeraar ‘De Friesland Stimuleringsprijs’ uit aan de organisatie in Drenthe die zich het meest geprofileerd heeft op het gebied van sport en gezondheid voor werknemers. De prijs is een bedrag van € 2500,-. Dit geld is bedoeld om sportactiviteiten, gerelateerd aan de gezondheid van werknemers, binnen de organisatie verder te stimuleren en te implementeren.

De prijs staat in het teken van sport, omdat sport net als gezonde voeding, rust en ontspanning van grote invloed is op de gezondheid van werknemers. Naast de verschillende reguliere verzekeringen die De Friesland aanbiedt heeft deze zorgverzekeraar een stimuleringsprijs ontwikkeld. Op deze manier wil De Friesland organisaties een extra mogelijkheid geven om een steentje bij te dragen aan de gezondheid van medewerkers.

Organisaties die graag mee willen dingen naar de prijs, kunnen zich voor 15 november aanmelden via www.sportdrenthe.nl. Na aanmelding krijgen organisaties een vragenlijst waarmee wordt getoetst of deelnemers aan de nominatiecriteria voldoen.
De eerste tien aanmeldingen ontvangen twee kaartjes voor het TVM Sportgala 2007.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in