Droog Trainen Academie Review en Ervaringen

Heb je altijd al een gespierder lichaam gewild en is het nooit echt gelukt om dat voor elkaar te krijgen. Dat is ook het verhaal van Rinus, een van de heren achter Droog Trainen Academie. Het lukte hem ook maar niet om gespierd te worden, totdat hij erachter kwam dat hij al jaren verkeerd bezig. Samen met Henry, zijn collega achter de Droog Trainen Academie, legde hij hun kennis en ervaringen vast en deelden deze in de vorm van het Droog Trainen Protocol.

Wat is Droog Trainen Academie?

De Droog Trainen Academie is een bedrijf dat het Droog Trainen Protocol uitbrengt. Dit is een programma dat je kunt volgen om je spiermassa te vergroten. Omdat mannen en vrouwen van elkaar verschillen, zijn er twee protocollen.

Droog Trainen Academie Droog Trainen Academie Review en Ervaringen Droogtrainen academie review testen

Het programma voor mannen bevat e-books over voeding en krachttraining. In het pakket voor de vrouwen zijn deze e-books vervangen door een lijst met voedingsproducten. Beide pakketten bevatten een e-book over het meten van je progressie. Op deze manier kun je eenvoudig zien of jij voortgang maakt en hoe. Je krijgt verder een macrocalculator waarmee je uit kunt vinden hoeveel jij kunt eten. Tot slot zijn er trainingsschema’s voorhanden, welke je gedurende de twaalf weken kunt gebruiken.

Voor wie is de Droog Trainen Academie geschikt?

Een succesvolle deelname aan de Droog Trainen Academie vraagt wel wat van je. Je moet gedurende een periode van twaalf weken meerdere keren per week trainen. Vervolgens moet je dit natuurlijk onderhouden. Tenzij je lichamelijke ongemakken hebt, bijvoorbeeld blessures, is de methode in principe geschikt voor iedereen die gespierd wil worden.

Is deelname aan de Droog Trainen Academie effectief?

Voor je deel gaat nemen aan de Droog Trainen Academie is het eerst belangrijk om te weten of het wel werkt. We bekijken daarvoor of de belangrijkste principes van het Protocol kloppen.

gratis schema-droogtrainen-12-weken-training-protocol-vrouwen
droogtrainen schema

Als eerste keken we naar het voorgestelde voedingspatroon. Hoewel afvallen niet per se het doel is van het protocol, is het wel van belang om hiernaar te kijken. Het protocol biedt door middel van de macrocalculator een goed middel om je hoeveelheid calorieën goed te bepalen. Dit is belangrijk omdat een calorietekort noodzakelijk is voor gewichtsverlies (bron). Genoeg eiwitten eten is wel belangrijk voor het in stand houden van je spiermassa (bron).

Dat krachttraining leidt tot spiermassa lijkt logisch. Studies laten ook zien wat wij al lange tijd weten, dat het een kwestie is van de lange adem voordat je resultaat merkt (bron). De gehele combinatie, het eten van minder calorieën in combinatie met krachttraining, zorgt voor een verlies aan vetmassa en meer spiermassa (bron). In andere woorden, de theorie die de Droog Trainen Academie je wil leren klopt.

Test met proefpersonen Droog Trainen Academie Droog Trainen Academie Review en Ervaringen Droogtrainen academie gratis boek

We hebben tien proefpersonen, vijf mannen en vijf vrouwen, de training van de Droog Trainen Academie laten volgen. Sommige van de deelnemers waren al wat sportiever en wilden hun spiermassa vergroten. Voor andere deelnemers was het een eerste kennismaken met krachttraining en het kweken van spiermassa.

De proefpersonen waren erg tevreden over de kwaliteit van de uitleg. De materialen zijn eenvoudig geschreven, waardoor de meeste principes goed duidelijk worden. Het enige wat niet helemaal duidelijk was, was het belang van het eten van eiwitten. Dit staat anders in het boek dan in de calculator. De proefpersonen stonden met elkaar in contact en hebben uiteindelijk de calculator gevolgd. Het volgen van het protocol werd wel als zwaar ervaren. Het kost vrij veel tijd om veel te trainen en anders te eten. Na een tijdje weet je wel beter wat je moet eten en ben je hier minder tijd aan kwijt. Droog Trainen Academie Droog Trainen Academie Review en Ervaringen Droogtrainen academie review team

De trainingsschema’s waren duidelijk, maar als je niet veel ervaring met krachttraining hebt, heb je meer instructie nodig. Het is belangrijk om de juiste technieken te gebruiken bij oefeningen. Mocht je dus voor het eerst gaan krachttrainen, zorg dan dat je goede begeleiding krijgt, omdat anders de kans op blessures best groot is.

Uiteindelijk zijn het de resultaten die tellen. En die zijn uitstekend. Het gemiddelde vetpercentage daalde met 4%. Omdat er veel spiermassa bij kwam, hebben we geen gewichtsverlies gemeten (sommige deelnemers waren zelfs zwaarder), maar dat is ook niet van belang. De foto’s van voor en na de training waren niet zo overtuigend als op de website, maar er was zeker verschil zichtbaar.

Wat kost Droog Trainen Academie?

Je kunt het totale protocol voor €47 kopen. Om het protocol te volgen is een abonnement bij de sportschool wel noodzakelijk.

Voordelen Droog Trainen Academie Droog Trainen Academie Review en Ervaringen Droogtrainen academie ervaringen

Bij het volgen van het Droog Trainen Protocol kun je grote voortgang boeken als het gaat om gewichtsverlies en groei van spiermassa.

Nadelen

Het vereist veel discipline om alles te volgen. Onze proefpersonen hebben het protocol volgehouden omdat ze deelnamen aan onze test. Als je er blanco instapt moet je best veel veranderingen doorvoeren in je levensstijl. Het is dan maar de vraag of je het vol kan houden zonder persoonlijke begeleiding.

Conclusie

Rinus en Henry, de heren achter de Droog Trainen Academie leggen duidelijk de principes achter het kweken van spiermassa uit. Het Droog Trainen Protocol is best zwaar om te volgen. Sommige deelnemers zijn er misschien beter bij gebaar als ze langzaam het protocol gaan volgen, in plaats van in een keer all-in te gaan.

Droog Trainen Academie Droog Trainen Academie Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringPremium Sleep Comfort Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenHydrodermal Anti-Aging Creme Review en Evaringen
droog-trainen-academieRinus en Henry, de heren achter de Droog Trainen Academie leggen duidelijk de principes achter het kweken van spiermassa uit. Het Droog Trainen Protocol is best zwaar om te volgen. Sommige deelnemers zijn er misschien beter bij gebaar als ze langzaam het protocol gaan volgen, in plaats van in een keer all-in te gaan.

1 reactie

 1. goedendag Miriam
  Ik heb een vraag, is het voor iedereen geschikt ???
  aangezien mijn lichaam aardig kapot is van binnen, het is niet meer zoals het wezen moet zeg maar !!!
  ik ben een familiare adenomateuze polyposis patient .
  ik heb geen dikke darm meer , dunne darm is nog hooguit 20 cm , 12 vingerige darm is ook verwijderd, de galblaas is er ook uit, en ik heb nog maar een halve maag. en een kunstheup en nog een heup die versleten is. JAJA een medische wonder hoor ik je denken !!!! wat zijn de mogelijkheden voor mij om gezonde voeding binnen te krijgen, zodat ik geen mineralen en vitamines tekort kom. want ik ga frequent naar het toilet, en verlies dan ook veel vocht.!!!
  ik hoop dat je hier iets mee kunt!!!!

  Mvg Frank Meulendijk

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in