Drukke Dames Dieet

Het drukke damesdieet is een dieet wat beschreven staat in een boek. Het bevat geen spectaculaire visie opDrukke Dames Dieet Drukkedames eten, er worden geen magische trucjes of sausjes opgediend. Het is geen hype, maar men zegt dat het werkt.

Hoe werkt het Drukke Damesdieet

De schrijvers van het dieetboek verloren in een half jaar tijd 64 kilo!

Na vele diëten geprobeerd te hebben, moesten India en Neris concluderen dat het onmogelijk was om als werkende moeder een dieet te volgen. De partners, kinderen (en hun huiswerk), de hond, het huis, hun sociale leven, alles leed eronder. In de meeste gevallen kwam het erop neer dat je voor jezelf aparte maaltijden in elkaar moest flansen, de handige supermarkt links moest laten liggen en naar de fitness moest. Een onmogelijke opgave. En toch moesten die kilo’s eraf.

In Het drukke-damesdieet beschrijven India en Neris niet alleen hun high-protein, low carb-dieet, maar vertellen ze ook op uitermate grappige wijze hun persoonlijke dieet-verhaal. Ze biechten en detail hun leugens, mislukkingen en overwinningen op. En ze bieden een vracht aan noodoplossingen voor al die moeilijke situaties waar elk normaal mens dagelijks voor komt te staan: (kinder)feestjes, zakenlunch, kerstdiner, zwangerschap, avondje uit, en een slechte adem in de eerste dieetweek.

Het drukke-damesdieet is een dieetboek voor iedereen die wil (di)eten, leven en genieten. Afvallen is dus ook mogelijk voor drukke dames!

Boekbeschrijving:

Altijd al verlangd naar een dieetboek voor normale mensen? Mensen met werk, partner, kinderen (en hun huiswerk), vrienden, een huishouden, en huisdieren. Mensen die geen tijd hebben om elke dag naar de sportschool te gaan en drie blokken om te fietsen naar die ene speciale supermarkt. Gefeliciteerd, je hebt je dieetboek gevonden! Voordat India en Neris aan dit dieet begonnen, hadden ze allebei maat 46. Hun doel was om binnen een jaar samen 64 kilo te verliezen en weer in maat 40 te passen. En ze zijn geslaagd! Dus als het twee cocktailliefhebbende moeders lukt om zonder al te grote inspanning zoveel gewicht te verliezen, dan kan iedereen het. In Het drukke-damesdieet beschrijven India en Neris niet alleen hun eiwitrijke en koolhydraatarme dieet, maar vertellen ze ook met veel gevoel voor humor en zelfspot hun persoonlijk dieetverhaal. Naast de maaltijdplanners gecombineerd met recepten voor meerdere weken, geven ze kleding-, mak-up- en haaradvies en dragen ze een vracht aan noodoplossingen aan voor moeilijke momenten. Weggelaten zijn de onmogelijke gymoefeningen en de smakeloze tussendoortjes. Want Het drukke-damesdieet is bij uitstek het dieetboek voor álle vrouwen die willen (di)eten, leven én genieten.

Bestel dit boek bij bol·com

Het drukke-damesdieet
Het drukke-damesdieet
India Knight & N. Thomas

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | 220 Pagina’s | Archipel, Uitgeverij
ISBN10: 9063052804 | ISBN13: 9789063052805

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

1 reactie

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in