Dry Nutrition Sport Supplementen Review en ervaringen

Dry Nutrition uit Bergen op Zoom is een Nederlands bedrijf dat verschillende voedingssupplementen levert voor mensen die willen werken aan hun gezondheid. Er zijn zowel supplementen voor sporters als voor mensen die af willen vallen. In dit artikel beoordelen we de eiwitshakes van Dry Nutrition.

Wat is Dry Nutrition?

Dry Nutrition is een Nederlandse webwinkel die verschillende supplementen verkoopt voor sporters en afvallers. Via de website vind je eenvoudig de supplementen die passen bij jouw gezondheidsdoel. Er zijn ook verschillende pakketten verkrijgbaar, waarin je diverse supplementen aantreft die elkaar ondersteunen.

In deze review bekijken we de eiwitshake van Dry Nutrition. Er zijn in totaal vier; whey isolate en whey protein zijn allebei in twee varianten beschikbaar, chocolade en vanille.

Als je een shake wilt maken, voeg je een maatschep van 30 gram toe aan 200ml water of melk. Je schudt dit geheel goed in een shakebeker en je kunt drinken.

Het belangrijkste verschil tussen isolate en protein zit hem vooral in de hoeveelheid eiwitten in de supplementen. Het isolaat bevat wat meer eiwitten, maar de proteïne is weer uitgerust met vertakte keten aminozuren (BCAA’s).

Dry Nutrition is een merk van Nederlandse origine. Het bedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom. Bestellingen worden geleverd via PostNL. Contact met de klantenservice is alleen mogelijk via een mailformulier.

Dry Nutrition Producten drynutritionpreview

 • Fatburners
 • Eiwitshakes
 • Weight Gainers
 • Pre Workouts
 • Creatine
 • Shakebekers
 • Accesoires
 • Vitamines&Mineralen
 • Essentiele Vetzuren

Dry Nutrition Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Barley Plus zijn we op zoek naar 100 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

Aanmelden kan door het formulier rechts onderaan op deze pagina in te vullen. Je krijgt de pennen en de review instructies automatisch gratis thuisgestuurd.

Dry Nutrition Sport Supplementen Review en ervaringen Meer informatie

Voor wie is Dry Nutrition geschikt?

In deze Dry Nutrition Review kijken we specifiek naar de eiwitshakes. Deze zijn gemaakt van wei-eiwitten, een bestanddeel van melk. Er zit in beide producten dan ook lactose. De hoeveelheid lactose is wel lager in het isolaat, maar helemaal lactosevrij is het niet.

Daarnaast zijn er situaties waarin je eiwitshakes beter kunt vermijden. Een voorbeeld hiervan is wanneer je last hebt van je nieren. In dat geval kan een grote inname van eiwitten slechte gevolgen hebben. Bij twijfel kun je dan ook beter een arts raadplegen. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen weinig onderzoek doen voordat zij eiwitrijke producten innemen (bron).

xl-mass-pack
xl-mass-pack

drynutritionpreview

Is Dry Nutrition effectief?

Er zijn grofweg twee redenen waarom je een eiwitshake als die van Dry Nutrition wilt gebruiken. De eerste reden is als je spiermassa wilt opbouwen. Uit onderzoek is gebleken dat wei-eiwitten bijzonder effectief zijn in het stimuleren van de spieropbouw (bron). Dit gaat vooral op wanneer de supplementen worden gebruikt in combinatie met krachttraining.

De andere reden is wanneer je wilt afvallen. In principe werken eiwitshakes hier ook goed voor (bron), maar uiteindelijk zijn de shakes van Dry Nutrition te beperkt. Je krijgt dan te weinig voedingsstoffen en voedingsvezels binnen. Als je wilt afvallen, zijn er andere shakes die veel beter werken. Deze hebben wel de nodige toevoegingen.

Wat kost Dry Nutrition?

De prijs van de producten van Dry Nutrition loopt uiteen van €29,95 tot en met €37,95 per verpakking. Er komen verzendkosten bij van €3,95 per bestelling. Levering vindt plaats via PostNL.

Dry Nutrition Pakketten

Er zijn verschillende pakketten, hieronder een overzicht.

Spieropbouw pakket 1

Haal met dit spieropbouw pakket jouw doelen. * Pre Workout Watermelon/Strawberry High Caffeine * Whey Isolate Chocolate madness * Weight Gainer Ice Cream Vanilla * Gratis shakebeker

XL MASS PACK

Weight Gainer Ice Cream Vanilla Whey Isolate Vanilla Ice Cream Pre Workout Tropical Caffeine free Creatine Monohydraat Curcuma+Peperine Met gratis shake beker

drynutrition-producten
drynutrition-producte

Spieropbouw pakket 2

Haal met dit spieropbouw pakket jouw doelen. * Pre Workout Tropical Caffeine Free * Whey Isolate Ice Cream Vanilla * Weight Gainer Ice Cream Vanilla * Gratis shakebeker

Voordelen

Het isolate van whey van Dry Nutrition bevat heel veel eiwitten en ook het aminozuurprofiel is best goed.

Nadelen

Dry Nutrition Protein komt in grote potten. Dit is niet altijd even handig. Soms heb je liever een sachet die je makkelijk in je tas kan stoppen/ Daarnaast komt het soms voor dat het eiwitpoeder klontert. Dit is vervelend al je een shake probeert te maken. Een derde en laatste nadeel is dat er maar twee verschillende smaken zijn.

Conclusie

De eiwitshakes van Dry Nutrition zijn qua samenstelling goed, maar eigenlijk alleen geschikt voor sporters die spiermassa op willen bouwen. Wanneer je af wilt vallen, dan is de samenstelling veel te eenzijdig. Er zitten geen toegevoegde vitaminen en mineralen in het product. Daarnaast zijn er ook geen voedingsvezels of andere hulpstoffen toegevoegd. Ben je op zoek naar een alternatief, kijk dan bijvoorbeeld eens naar Timfit.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringCapsivit Review
Eenvoudig AfvallenBiologisch Afslankprogramma de Afslanktrend van 2023 ?
dry-nutritionDe eiwitshakes van Dry Nutrition zijn qua samenstelling goed, maar eigenlijk alleen geschikt voor sporters die spiermassa op willen bouwen. Wanneer je af wilt vallen, dan is de samenstelling veel te eenzijdig. Er zitten geen toegevoegde vitaminen en mineralen in het product. Daarnaast zijn er ook geen voedingsvezels of andere hulpstoffen toegevoegd.

1 reactie

 1. Is mij gelukt om 5 kilo af te vallen met ketox24. Dit werkt super goed maar is helaas nergens meet te koop. Weet iemand waar ik ketox24 kan bestellen please. Ook zou ik dit product graag willen testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in