Dukan Dieet Receptenboek en E-Boek

Nederland heeft dr. Frank, Frankrijk heeft Dr. Dukan. De recepten en gerechten van het Dukan Dieet zijn ook in Nederland in een korte tijd enorm populair geworden. In eerste instantie was er uitsluitend een E-Book te koop van het Dukan Dieet, onlangs is daarnaast ook een papieren versie van Dr. Dukan verschenen. Inmiddels is er ook een receptenboek leverbaar. Wil je gratis kennismaken met de recepten van Dr. Dukan? vul dan het formulier verderop op deze pagina in en ontvang kosteloos een aantal heerlijke Dukan recepten per mail.

Dr. Dukan Receptenboek

De Dukan-dieet recepten
De Dukan-dieet recepten
Dr. Pierre Dukan

Gratis Dukan Recepten

Wil je gratis kennismaken met de recepten van Dr. Pierre Dukan? Vul dan dit formulier in en ontvang kosteloos het unieke Dr. Dukan Receptenboek. eenmalig gratis per mail. Wil je het E-Book van het Dr. Dukan Dieet bestellen? klik dan op deze link om het Dukan Dieetboek te downloaden in PDF formaat.

Jouw ervaring met het Dukan Dieet

Veel Nederlanders en Vlamingen zijn erg enthousiast over de methode van Dr. Dukan. Wat is jouw ervaring? Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van anderen.

De dieetmethode van Dr. Dukan in het kort

  • afvallen in 4 simpele fases
  • gemiddeld 4-5 kilo gewichtsverlies in de eerste 10 dagen, daarna 1 kilo per week
  • een lijst van 100 voedingsmiddelen die altijd en onbeperkt gegeten mogen worden
  • gebaseerd op jarenlange, medische ervaringen
  • meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht in Frankrijk

Gratis Dukan Recepten E-Book

Wil je meteen aan de slag met de koolhydraatarme recepten van Dr. Dukan? Download dan het Dukan Receptenboek in PDF formaat en start vandaag nog!

Dukan Dieet Receptenboek en E-Boek Dukan dieet nl ebook recepten

Afvallen met de Franse keuken

Het Dukan dieet is goed vol te houden. Het is gebaseerd op de Franse keuken en biedt dus culinair aantrekkelijke maaltijden. Het is prima in te passen in de Nederlandse en Belgische eetcultuur: lunchgerechten die makkelijk mee te nemen zijn. Geleidelijk afvallen zorgt voor een langdurig resultaat!

Bestel het boek van Dr. Dukan bij bol·com

Dukan,dieet, Het
Dukan,dieet, Het
Dr. Pierre Dukan

Gratis Dr. Dukan  Recepten

Wil je kennismaken met het Dr. Pierre Dukan Dieet ? Speciaal voor vetvrij.com is er een gratis E-Book samengesteld met meer informatie en heerlijke en verantwoorde recepten voor het Dukan Dieet. Vul hieronder je mail adres in en ontvang het unieke Dr. Dukan Receptenboek gratis eenmalig gratis per mail.

[contact-form 15 “Gratis Dukan Dieet Proberen”]

we bewaren je mail adres niet en gebruiken het dus ook niet voor andere doeleinden als het eenmalig verzenden van het gratis Dukan Receptenboek. Lees hier meer over het gratis E-Book.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in