Home Dieet en Afvallen Dutch Body Control Review

Dutch Body Control Review

Normaal blijven eten en toch afvallen, wie wil dat nou niet? Het afslank programma Dutch Body Control zegt dit werkelijk te kunnen waar maken. Tijd voor een review, ik heb Dutch Body Control een week geprobeerd en zal ik vertellen wat ik ervan vind. Allereerst zal ik meer informatie over het afslankprogramma geven.

Dutch Body Control of DBC is een online afslankprogramma. Je krijgt exclusief toegang tot een persoonlijk gezondheids portaal. Hierin staan zijn dagelijkse voedingsschema’s en alle adviezen te vinden. Ook beschik je over een persoonlijke online coach die je begeleid tijdens het afslankproces. De coach helpt je om je streefgewicht zo snel en efficiënt mogelijk te bereiken.

Mijn verwachtingen

De website van Dutch Body Control gaat voornamelijk over afslanken, een gezonde leefstijl en persoonlijke coaches die je gaan helpen tijdens het afslank programma. Voornamelijk de persoonlijke coaching wekte mijn interesse omdat ik dit eigenlijk nog niet eerder heb gezien bij andere programma’s. Ik ben al jaren zwaarlijvig, ik word alleen maar zwaarder, heb een te hoge BMI, en ik was het simpelweg gewoon zat om tot een ‘probleem’ categorie te behoren! Met een persoonlijke coach verwacht ik dit te kunnen behalen.

Starten met Dutch Body Control

Starten met Dutch Body Control  is heel eenvoudig. Je vult je gegevens in op de website van DBC. Vervolgens krijg je direct toegang tot de persoonlijke pagina waar je informatie krijgt over het afslanktraject. Het is de bedoeling dat u zo snel mogelijk begint. Het persoonlijke gezondheids portaal geeft naast informatie zoals boodschappenlijstjes en recepten zodat je meteen aan de slag kunt. De boodschappenlijstjes zijn voor één week. Hierdoor kun je vooruit boodschappen halen en zorgeloos het voedingsschema volgen.

Het Gezondheidsportaal

Na mijn aanmelding via Dutch Body Control kreeg ik direct een welkomst e-mail met een linkje naar hun portaal, en een gebruikersnaam met wachtwoord. Ook kreeg ik een tweede e-mail met een voedingsschema voor ‘dag 1’. Ik besloot om meteen te starten. Het voedingsschema begreep ik niet helemaal, maar nadat ik was ingelogd op hun portaal werd het een stuk duidelijker. In dit portaal vind je de voedingsschema’s, drinkt tips, uw logboek, en algemene informatie over Dutch Body Control. In het portaal vind je voedingsschema’s waar je mee aan de slag gaat, er is ook een optie om deze schema’s iedere ochtend te ontvangen per mail zodat je er iedere dag mee aan de slag gaat. In het logboek kun je invullen hoe je je voelt, door middel van smileys. Ook kan je daar contact leggen met jouw eigen coach. Dit doe je door middel van feedback te geven aan je coach, jou coach kan dan weer feedback terug geven, en je eventueel verder helpen met je vragen.

Iedere dag ontvang je van Dutch Body Control een nieuw voedingsschema, in het portaal, en dus ook per e-mail. Handig, want dat scheelt veel moeite bij het inzien van je voedingsschema. Toch is het noodzakelijk om dagelijks even in te loggen op hun portaal.

Het portaal bied naast de mogelijkheid om je voedingsschema in te zien, ook een aantal andere hulpmiddelen om je streefgewicht te behalen. Zo kan je iedere dag je huidige gewicht doorgeven, je gemoedstoestand met smileys doorgeven, en in een tekst vak je gemoedstoestand toelichten, als je dat wil. Daarnaast kan je je streefgewicht zien, en aanpassen. Tot slot zie je op de eerste pagina altijd jouw coach en zijn/haar contactgegevens. Jouw coach kijkt mee met alle informatie die je op het portaal achterlaat. Het is, als het ware, een persoonlijk gezondheidsportaal.

Persoonlijke Coach

Nadat ik door de tips en adviezen op het portaal had gelezen, belde mijn persoonlijke coach mij op. Dat was wel even vreemd, vooral omdat ik niet verwachte dat zij mij oprecht wilde helpen met het bereiken van mijn doel. Na de prettige kennismaking nam de coach een intake lijst met mij af. Hij vroeg o.a. naar mijn leeftijd, leefstijl, huidige voeding, en hoeveelheid beweging. Het hele gesprek verliep soepel en prettig. Mijn coach maakte regelmatig aantekeningen over de informatie die ik hem gaf, en hij vroeg ook regelmatig door over bepaalde onderwerpen. Soms was ik benieuwd waarom hij bepaalde informatie nodig had, en dat werd mij netjes uitgelegd.

Een week Dutch Body Control

Zoals ik eerder schreef heb ik DBC een week voor je uitgetest. Iedere dag heb ik een klein dagboekje bijgehouden zodat je een indruk kunt krijgen van mijn vorderingen.

Dag 1: Ik ben goed gemotiveerd door mijn coach en ik wilde direct starten. Omdat ik een druk leven heb (ik werk 36 uur per week, en ben moeder van Thijmen 3, en Sophie 8) rade mijn coach mij aan om de boodschappen voor de eerste week alvast in huis te halen. En hij vertelde ook dat ik een aantal maaltijden kon voorbereiden. Dit zou mij helpen om het voedingsschema makkelijker te volgen.

dbc-review-1

Dag 2: Ik had alle ingrediënten voor het schema in huis en ik begon netjes volgens schema met de eerste maaltijd, het ontbijt. Dit was een vrij stevig ontbijt, voornamelijk omdat ik deze maaltijd regelmatig oversla. Tijdens de lunch begon ik redelijk trek te krijgen in een koekje (vrij voor het pakken op het werk) maar ik heb me ingehouden. Na de lunch was ik trots op mezelf. De volgende maaltijden in de middag, waren vrij lastig voor mij. Ik ben niet gewend om tussen de lunch en de avondmaaltijd nog te eten. Ik heb me toch aan alle maaltijden gehouden. De rest van de dag voelde ik mij vol. Geen trek in eten. Dit hield aan tot ik naar bed ging.

Dag 3: Wederom het schema gevolgd. Ik zag weer op tegen het ontbijt, en ik heb dit gemeld op het gezondheidsportaal. Mijn coach mailde mij terug, maar daar reageerde ik niet op, ik had daar geen tijd voor. Binnen een half uur werd ik gebeld door mijn coach omdat hij graag wilde weten waarom het ontbijt niet lukte. Ik kon mijn verhaal kwijt en kreeg weer een tip. VOLHOUDEN! Het went vanzelf.

Dag 4: Tot mijn verbazing zag ik een leeg voedingsschema in mijn e-mailbox staan. Op het gezondheidsportaal stond hij gelukkig wel. Omdat ik altijd ‘s ochtends mijn dagschema bekijk op mijn smart Phone, vind ik het juist handig als het schema ook per e-mail werk. Nu moest ik even mijn laptop erbij pakken. Ik heb gebeld naar Dutch Body Control om te vragen hoe dit zat, en het was binnen enkele minuten geregeld. Na weer een dag met een vol gevoel rond te lopen, merkte ik dat het ontbijt vanmorgen beter weg kreeg dan gister. Ook de volgende maaltijden kon ik gemakkelijk volhouden.

Dag 5: Vandaag wel netjes een e-mail met mijn voedingsschema ontvangen op mijn e-mail. Ook weer mijn gewicht doorgegeven op het portaal. De coach rade mij aan om iedere dag te wegen, maar dat lukt mij niet. Ik begrijp de voordelen ervan maar ik vond het wegen van mijn gewicht geen leuke bezigheid. Tot vandaag! Ik ben ondertussen al 0.4 Kg afgevallen. In 5 dagen! Dat was super!

dbc-review-2

Dag 6: Het eten van meerder maaltijden per dag went enorm snel. Ik voel veel meer energie in mijn lichaam dan een week geleden. En daarbij zakt mijn gewicht ook nog eens! Ik krijg op een of andere manier veel meer gedaan dan voorheen. Ik vind het zeer fijn dat er altijd een aanspreek punt voor mij klaar staat als ik mij even niet sterk voel. Ik ga zeker door met Dutch Body Control.

Dag 7: Dit was een beetje vreemd. Ik ontving weer een leeg schema!!! Iets met een out of control schema waar GEEN maaltijden in stonden?! Ik belde direct mijn coach om 09:00 om hem eens flink aan de tand te voelen. Hij wees mij op een heel belangrijk punt, namelijk dat het leven geen straf moet zijn. Daarom mag je volgens het programma van Dutch Body Control één dag per week, eten wat je zelf lekker vind. De hele dag! Het maakt niet uit wat je eet, zolang je de tijdstippen aanhoud die in het schema staan. Ik heb al mijn favoriete maaltijden gegeten.

Dag 8: Leuk zo een Dutch Out of Control dag, maar ik wilde toch graag met jullie meedelen dat het geen effect heeft gehad op mijn gewicht! Ik ga vol goede moed mijn tweede week in

Conclusie

Dutch Body Control is geen dieet maar een exclusief afslankprogramma waarbij je normaal kunt eten en tegelijk gewicht kwijt raakt. Het afslankprogramma van DBC is GEEN dieet! Je kunt afvallen, en je gewicht op peil houden, door normaal te eten!. Voor moeilijke momenten staat de persoonlijke coach klaar om je te adviseren en vragen te beantwoorden. Sporten en strenge koolhydraatbeperkte diëten zijn niet nodig aldus DBC. Mits je de discipline hebt om zelfstandig te lijnen is het ook nog effectief. De online coach kan je hierbij helpen. Wil je geen streng dieet maar geleidelijk en verantwoord afvallen, dan is DBC een prima keuze!

sanne

REVIEW OVERVIEW
Waardering
Previous articleAfvallen met L-Carnitine
Next articleBreng kleur in je maaltijd
dutch-body-control-reviewNormaal blijven eten en toch afvallen, wie wil dat nou niet? Het afslank programma Dutch Body Control zegt dit werkelijk te kunnen waar maken. Tijd voor een review, ik heb Dutch Body Control een week geprobeerd en zal ik vertellen wat ik ervan vind....

2 Reacties

  1. Ik kreeg er 3 tegelijk ( wat ik ook raar vind ovv 3 verschillende dosiernummers). Melden bij fraudedesk.laat hun het maar uitzoeken. En aangifte doen bij de politie.hun moeten met schriftelijke bewijzen kunnen komen dat er een overeenkomst is. Dat kunnen ze niet.

  2. Ik heb ook emails gehad dat ik 19,95 moet betalen ik heb me ook nooit hiervoor aangemeld! Vrijdag heb ik ook een brief van rapido incasso gekregen dat ik 19,95+40 euri incassokosten moet betalen. Telefonisch kan ik ze niet te pakken krijgen krijg alleen muziek te horen en na 11 min wachten heb ik opgehangen en weer een email gestuurd. Waar een mens allemaal tot in staat is voor GELD :(

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987