Ease4life proteïne of eiwitdieet

Een proteinedieet of eiwitdieet is hèt dieet van 2010. Wat regelmatig vergeten wordt is dat begeleiding een belangrijke sleutel om dit dieet te laten slagen. De experts van @ease4life geven je deze begeleiding.

Koolhydraten zijn normaal gesproken de eerste brandstof van het lichaam. Door de koolhydraten in je voeding tijdelijk tot een minimum te beperken gaat het lichaam in plaats van koolhydraten over op vet verbranden. Doordat in de producten producten weinig vetten zitten zul je voornamelijk je lichaamseigen vetreserves aanspreken en dus afvallen. Dit proces heet ketose. Het duurt ongeveer twee dagen na de start van het dieet voordat je alle koolhydraatreserves hebt opgebruikt en in ketose bent.

Tijdens het proteinedieet of eiwitdieet gebruik je, vanzelfsprekend, een aantal proteineproducten. De eiwitten in de producten zorgen ervoor dat je lichaam geen spieren gaat afbreken. Dit heeft als voordeel dat je alleen maar vet verbrandt en je daardoor het jojo-effect, wat vaak het gevolg is van een verminderde spiermassa en dus een mindere energiebehoefte, voorkomt. Een bijkomend voordeel van de eiwitten is dat ze een verzadigend effect hebben, waardoor je tijdens het dieet geen hongergevoel hebt.

Een aanbieder van het proteinedieet, @ease4life, heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij de voordelen van het proteinedieet worden gecombineerd met online vakkundige begeleiding. Deelnemers van @ease4life krijgen daarnaast toegang tot een persoonlijke pagina met vele recepten en kunnen gratis met professionele diëtisten contact opnemen.

Wil je meer weten over het @ease4life proteinedieet? bezoek dan de website.

4 Reacties

  1. Via groupon een weekpakket aangeschaft voor dames. Geen positieve ervaring. Gebruiksaanwijzingen lijken niet te kloppen voor pannenkoek (die krijg je je bijgeleverde shakebeker niet uit, wordt 1 grote klont), broodmix: dit wordt een waterige kledderzooi waar je onmogelijk een bal van kunt kneden. Enige dat wel lekker smaakt is de kruidenomelet en de abrikozenkwark. Ik ben overgestapt naar eiwitshakes (gewoon ff goed Googlen). Goedkoper en bevalt beter.

  2. Via groupon een weekpakket aangeschaft voor dames. Geen positieve ervaring. Gebruiksaanwijzingen lijken niet te kloppen voor pannenkoek (die krijg je je bijgeleverde shakebeker niet uit, wordt 1 grote klont), broodmix: dit wordt een waterige kledderzooi waar je onmogelijk een bal van kunt kneden. Enige dat wel lekker smaakt is de kruidenomelet en de abrikozenkwark. Ik ben overgestapt naar eiwitshakes van eiwitpoeder.nl. Goedkoper en bevalt beter.

  3. Ik had nog niet van dit dieet gehoord maar moet zeggen dat het me erg aanspreekt, ik ga een proefpakket bestellen. iemand anders al ervaring met dit dieet?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in