Home Dieet en Afvallen Easy Way ACTION Review

Easy Way ACTION Review

Easy Way Maaltijdshaks van ACTION

Altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van afvallen kwam ik bij een vestiging van Action, het voor mij nieuwe dieet, Easy Way tegen. Omdat ik van gemak hou en maximaal 2 maaltijden per dag wil vervangen voor een maaltijdshake leek mij dit dieet voor mij op het lijf geschreven. Ik heb inmiddels van de smaak aardbei en vanille 1 verpakking gebruikt en zal hieronder mijn ervaringen delen. Ook heb ik kort beschreven hoe het dieet kan worden gevolgd.

Wat houdt het Easy Way dieet in?

Easy Way maaltijdshakes zijn shakes die bedoeld zijn als vervanging van 1 of 2 maaltijden. De meest voor de hand liggende maaltijden om te vervangen zijn het ontbijt en de lunch. Op de website van Easy Way staat een eetschema voor een week waarin dagelijks 2 shakes gecombineerd worden met gezonde voeding. Dit maakte het makkelijk te volgen omdat je er veel inspiratie uit kan halen wat je naast de 2 shakes kunt eten op een dag.

Hoe gebruik je Easy Way?

Een verpakking Easy Way Dieet shake bevat 425 gram poeder dat genoeg is voor 17 maaltijden. Je mengt de inhoud van 1 maatschep (27 gram) met 250 ml magere melk waardoor een maaltijd 200 kcal bevat. Het is dus de bedoeling om een shake als ontbijt te nemen en een shake als lunch. ’s Avonds eet je gewoon je avondeten waardoor het ook makkelijk is toe te passen als je met het gezin ’s avonds samen wilt eten. Hierdoor heeft niemand er erg in dat jij een dieet aan het volgen bent.

Werkt het?

Ja het werkt, zeker wanneer je het gratis eetschema volgt dat op de site www.easywayshakes.nl te downloaden is dan val je zeker af van Easy Way. Doordat je met je ontbijt en lunch samen slechts 400 kcal binnen krijgt beperk je het aantal kilocalorieën dat je per dag binnen krijgt waardoor je afvalt.

Voordelen Easy Way

Je eet verspreid over de dag gezonde voeding en vervangt 2 maaltijden (geen crash dieet)

 • Makkelijk vol te houden
 • Lekkere shakes in de smaken aardbei en vanille
 • Het is betaalbaar (maar liefst 17 maaltijden voor € 2,99 bij Action)
 • Bevat koolhydraten, eiwitten, vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren.

Eind oordeel

De shakes zijn heerlijk als ontbijt en als lunch. Omdat ze verkrijgbaar zijn in 2 smaken kun je lekker afwisselen. Voor de prijs hoef je het niet te laten omdat een pot met 17 maaltijdshakes slechts € 2,99 kost bij de Action. Dit komt neer op nog geen € 0,18 per maaltijd. Omdat je naast de twee shakes gezonde voeding blijft eten heb je amper door dat je een dieet aan het volgen bent. Ook heb je de hele dag geen honger. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en toe te passen in een gezinsleven. Omdat de maaltijdshakes naast koolhydraten en eiwitten ook alle vitamines en mineralen bevatten krijg je geen tekorten aan voedingsstoffen.

Gezonde Groeten,

esther

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleVeilig Buiten Sporten in de Wintertijd
Next articleSporten met Kinderen (5 tips)
easy-wayDe shakes zijn heerlijk als ontbijt en als lunch. Omdat ze verkrijgbaar zijn in 2 smaken kun je lekker afwisselen. Omdat je naast de twee shakes gezonde voeding blijft eten heb je amper door dat je een dieet aan het volgen bent. Ook heb je de hele dag geen honger. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en toe te passen in een gezinsleven.

18 Reacties

 1. Ze moeten dit verbieden. Dieetproduct met 45 gram suiker en 50 gram koolhydraten. Dus dikmakers, veel meer suiker dan cola. Misleidende info.

 2. Er staat op dieetshake met zoetstof maar is vals. Bevat 50 gram koolhydraten en 45 gram suiker per 100 gram. De grote dikmakers. Valse e-mails nfo op verpakking en v slechte koolhydraten!

 3. smerig spul, emorm veel suiker, jmr wat met veel minder suiker had het een goed product kunnen zijn.. ligt nu in de vuilnisbak,,

 4. Gebruikte Easy Way Shake van Action ! Was in korte tijd vier (4) kg afgevallen.
  Action heeft produkt niet meer op voorraad !
  Waar kan ik produkt kopen ???

 5. ZEER tevreden ! Kost weinig moeite, zeer goedkoop, lekker en met duidelijk resultaat . DANKJEWEL Action ! ! !

 6. week menu kun je wel downloaden als je de link gebruikt die je toegestuurd krijgt …ik heb hem ook ..alleen jammer dat bij het weekmenu niet word vermeld hoeveel aardappels en groente je mag nemen ik ben een week bezig al 2 kilo kwijt incl sporten 3 k p week

 7. Volgens de website is het vooral een suikerbom: per 100 gram zit er bijna 43 gram suiker in!

  De ingrediënten staan niet op de site, maar ik vrees dat het nogal een ‘chemisch goedje’ is. Gezond lijkt het me sowieso niet; een goed eetpatroon lijkt me een betere manier om gewicht te verliezen. En je voorkomt meteen ook dat je weer aankomt, wat natuurlijk wel gebeurd als je stopt met de shakes en weer vast voedsel gaat eten …

 8. Even een korte mededeling: de potten afslankpoeder kosten tegenwoordig bij de Action ( in Schiedam) € 3,50, dus de prijs is iets omhoog gegaan.

  Met vriendelijke groet,
  Cobie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987