Home Reviews Easyslim Divinia Electroden Review

Easyslim Divinia Electroden Review

Easyslim is een van de meest bijzondere methoden om af te vallen met behulp van een Divinia Electroden Behandeling. Easyslim heeft een naar eigen zeggen uniek apparaat waarmee je plaatselijk af kunt slanken door middel van elektrostimulatie. Hiermee worden de spieren gestimuleerd en wordt er vet verbrand. Dit klinkt bijzonder natuurlijk – zou het echt zo simpel zijn af te vallen?

Wat is Easyslim?

Easyslim is een afslankmethode die gebruikt maakt van een apparaat dat door middel van elektrostimulatie de spieren stimuleert. Het apparaat, de DiViNia, wordt sinds 2015 in Nederland geïmporteerd door Karin Hut. De DiViNia wordt gemaakt door het Zwitserse bedrijf Neuro-Meditec. Karin Hut traint de franchisenemers van Easyslim bij het gebruiken van het apparaat. Inmiddels zijn er bijna 40 franchisevestigingen.

Easyslim is er specifiek op gericht om de spieren te stimuleren. Door de manier waarop de DiViNia je spieren stimuleert, zou je je spieren een stuk steviger moeten kunnen trainen dan wanneer je naar de sportschool gaat. Er wordt genoemd dat je je spieren drie keer zoveel traint als wanneer je naar de sportschool gaat. Desondanks zou er geen kans zijn op blessures.

Tegelijkertijd wordt door ultrasone techniek vet losgetrild uit de vetcellen. Dit vet wordt vervolgens afgevoerd door het lymfestelsel. Dit betekent dat je flink gaat zweten en je moet dus ook flink water drinken. Daarnaast wordt aangeraden om voor je sessie bij de Easyslim niet te zwaar te eten.

Easyslim Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easyslim ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easyslim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Alweer een trend om af te vallen, of mogen we Divinia geen trend noemen?Hollywoodsterren tegenwoordig bij deze hippe manier om hun strakke figuur weer terug te krijgen. Vooral na een zwangerschap schijnt Divinia de manier te zijn om snel weer strak en slank te worden, maar wat houdt een Divinia behandeling eigenlijk in?

Zo werkt een Divinia Behandeling

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat supermodellen als Doutzen Kroes en Niki Plessen binnen de kortste keren na hun bevalling weer op de catwalk te vinden zijn? Een PT (Personal Trainer) of een crashdieet? Dat is inderdaad een manier. Effectiever is echter een Divina Electroden Behandeling! Tijdens de behandeling krijg je 16 electroden op je lichaam geplakt, vervolgens volg je een lekkere, en stevige workout! De electroden openen de celwand van je vetcellen. De Divinia maakt gebruik van zwakstroom in combinatie met ultrageluid golven. Per behandeling raad je gemiddeld 3 cm overtollig (buik) vet kwijt.

Zwitserse Uitvinding

De oorsprong van Divinia ligt in Zwitserland. In principe is de electroden behandeling voldoende om af te rekenen met je overtollige gewicht. De workout is erop gericht om het (slap geworden) vel weer strak te krijgen. De specifieke oefeningen zijn gericht op spieropbouwen zorgen voor een strak eindresultaat. Je kunt een Divinia Electroden Behandeling uitsluitend volgen via geselecteerde sportcentra en beauty salons.

Voor wie is Easyslim geschikt?

In principe is Easyslim geschikt voor iedereen die van plan is van om af te vallen. Als je niet van plan bent om af te vallen, zou je in theorie ook het apparaat, de DiViNia, kunnen gebruiken om spierweefsel te creëren, maar de werking hiervan is nooit onderzocht.

Is de Easyslim Effectief?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij gekeken naar de wetenschappelijke literatuur over de stimulatie van vet- en spiercellen met ultrasone golven en elektriciteit. Ook hebben we drie proefpersonen naar verschillende vestigingen van Easyslim gestuurd.

Vet verwijderen

Er is vrij veel onderzoek gedaan naar het effect van ultrasone golven op het vetweefsel. Hier is uit gekomen dat er wel degelijk sprake is van een positief effect. Het is mogelijk om vet te laten afvoeren door het lichaam, en het is zelfs mogelijk om dit gericht te doen (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in onderzoeken op ratten (bron) en bij varkens (bron). Bij de varkens wordt het vet inderdaad afgevoerd via het lymfestelsel. Wel is onduidelijk of er gevolgen zijn voor het lichaam op de lange termijn.

Elektrostimulatie van de spieren

De andere manier waarop Easyslim zou moeten werken is door middel van elektrostimulatie van de spieren. In theorie zou je de spieren moeten kunnen stimuleren door middel van elektrische schokjes. Dit is in de praktijk getest, onder andere bij mensen die ernstig ziek zijn (bron). Uit andere onderzoeken blijkt dat de invloed wel erg afhankelijk is van hoe actief iemand gedurende de dag is (bron). Het effect is sterk bij mensen die bedlegerig zijn, terwijl de resultaten erg beperkt zijn bij mensen die al actief zijn.

De Testresultaten

Drie mensen met overgewicht, twee mannen en een vrouw, zijn namens ons naar verschillende vestigingen van Easyslim gegaan. Hier hebben ze een aantal behandelingen gevolgd om te kijken of de techniek doet wat het belooft.

Uit de meningen van onze drie proefpersonen blijkt als eerste dat er wat verschillen zijn tussen de vestigingen. Een vestiging was in een soort bedrijfsverzamelgebouw op een industrieterrein, terwijl een andere vestiging een aparte ruimte was in een sportschool. De begeleiding werd over het algemeen als goed ervaren. De begeleiders namen de tijd om het proces goed uit te leggen. Wel is een deelnemer van tevoren niet verteld dat zij licht moest eten voor de sessie.

De deelnemers vonden de sessies iets aan de zware kant, maar niet onprettig. De sessies duren in totaal veertig minuten, maar dat is niet vervelend lang. De resultaten na afloop van de sessies logen er niet om. De deelnemers waren gelijk een aantal kilo’s kwijt (gemiddeld twee) en ook de centimeterband liet een duidelijk resultaat zien. Over de gehele linie waren er een aantal centimeters verdwenen. Dit gebeurde ook na een aantal vervolgbehandelingen.

Wat kost Easyslim

Een introductiesessie bij Easyslim kost €59. Een vervolgsessie kost €45. Meestal heb je minimaal een sessie of tien nodig om in de buurt te komen van je streefgewicht.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel is ongetwijfeld dat je gelijk resultaat hebt. En flink resultaat ook.

Nadelen

Er zijn twee belangrijke nadelen aan Easyslim. Het eerste nadeel is dat je de oorzaak van de gewichtstoename niet wegneemt. De kans is best aanwezig dat je eens in de paar jaar terug moet voor behandelingen. Een ander struikelblok voor veel mensen is de prijs. Je bent al snel tussen de €500-€1000 kwijt voor je op gewicht bent.

Conclusie

Easyslim is een effectieve manier van afvallen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Bovendien neem je de oorzaak van het overgewicht niet weg. Voor sommige mensen is dit wellicht geen probleem, maar de kans bestaat dat je je over een paar jaar weer meldt bij de Easyslim vestiging in jouw buurt.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleHollywood Body Shaper
Next articleTips om je Vetverbranding te Boosten
easyslimEasyslim is een effectieve manier van afvallen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Bovendien neem je de oorzaak van het overgewicht niet weg. Voor sommige mensen is dit wellicht geen probleem, maar de kans bestaat dat je je over een paar jaar weer meldt bij de Easyslim vestiging in jouw buurt.

134 Reacties

 1. Tijdens mijn burnout ben ik heel veel kilo’s aangekomen. Inmiddels zit ik helemaal weer op de goede weg gelukkig. Ik heb ontslag genomen en gestart met een opleiding. Kortom het roer omgegooid. Maar die kilo’s zitten mij dwars. Ik heb al een dieet geprobeerd. Het lukt dan om een 2 a 3 kilo’s kwijt te raken, maar meer niet. Ik zou heel graag easyslim proberen, maar hik tegen de hoge kosten aan. Ik heb momenteel geen vast inkomen doordat ik ontslag genomen heb en nu weer studeer. Wat zou het geweldig zijn om weer blij met mijn lijf te zijn!

 2. Ik wil graag deelnemen aan het testprogramma van Easyslim.
  Ik zou graag 5 of meer kilo willen afvallen in taille en buik.

 3. Ik ben heel benieuwd, er mogen wel wat kilo’s af.
  Maar ben best wel sceptisch, maar ook heel benieuwd.

 4. Ik ben een vrouw van 52 jaar en inmiddels in ongeveer een jaar 30 kilo afgevallen door gezonder en minder te eten en meer te bewegen. Er is echter nog wat buikvet blijven zitten en de huid van mijn benen is wat slapper geworden. Om dit aan te pakken zou ik graag wat ondersteuning willen door middel van Easy Slim. Ik hoef niet veel kilo’s meer kwijt te raken, alleen wat meer stevigheid en vorm aanbrengen.

 5. Ik ben 52 en heb jaren sportlessen gegeven, maar kreeg artrose. Door het directe stoppen vlogen de kilo’s eraan. Ik heb geprobeert met gewichtjes te werken, maar dat moet zo licht dat het niet genoeg doe. Ik merk ook dat ik minder sterk wordt.
  Heel graag zou ik weer op een gezond gewicht komen ( ongeveer 12 kilo) en meer energie krijgen. Als mijn spieren weer sterker zijn zou me dat ook erg helpen in mijn dagelijkse bezigheden.

 6. Is er nog behoefte aan testpersonen voor Easyslim?
  Ik zou heel graag willen deelnemen, omdat ik benieuwd ben of je met deze methode ook plaatselijk goed kan afvallen. Ik ben nl vrij smal van boven maar heb brede heupen en heel zware bovenbenen. Een dieet geeft bij mij dan niet het gewenste resultaat omdat ik dan juist afval op de verkeerde plekken, terwijl mijn benen heel dik blijven.
  Ik hoor graag jullie reactie.

 7. Mijn gewicht wil moeilijk naar beneden. Ben benieuwd wat voor resultaat het geeft. Wil graag als test persoon fungeren.

 8. Ik zou graag mee willen doen als testpersoon omdat ik maar niet mijn buikvet kwijt raak en ik hoop dat dat wel lukt met EasySlim ik heb wel helaas mijn leeftijd tegen 71 jaar gelukkig wel gezond maar een slappe huis en veel buikvet.

 9. Mijn motivatie om aan deze test deel te willen nemen is, om mijn diabetes type 2 (begin fase) waarbij ik nu medicijnen gebruik, door afvallen en aanpassen levensstijl een halt toe te roepen of te genezen, zodat is geen medicijnen voor diabetes type 2 meer nodig heb.

 10. Ik zou graag willen meedoen aan het testpanel omdat als ik zeg dat ik graag een paar kilo kwijt wil, ik vaak te horen krijg dat dat belachelijk is omdat mensen mij niet dik vinden. Toch voel ik mijzelf fijner met een paar kilo’s lichter (ik ben nu 60/ 61 kilo met lengte van 1,68) toch merk je dat na een bepaalde leeftijd afvallen niet meer lukt en je lijf slapper wordt. Ik zou graag willen testen of de easyslim ook werkt voor mensen zoals ik.

 11. Graag zou ik mee willen doen. Heb diverse lichamelijke klachten. Eet vaak te weinig, maar kom alleen maar aan. Ik kom niet in de positieve flow terecht om door te zetten.
  Inmiddels zit ik echt in de zware obesitas zone.
  ik hoop dat ik door middel van deze behandeling en de resultaten in een positieve flow terecht kom om door te zetten.

 12. Kristel,
  Goedendag, Na 4 zwangerschappen zou ik graag met deze test willen meedoen.
  Ivm bekkenklachten gaat sporten ook niet zoals het zou moeten en hoop hiervoor dan in aanmerking te kunnen komen. Ook ik zou cm en kilos kwijt willen.

 13. Ik zou heel graag meedoen als testpersoon. Ik heb diabetes type 1, ik heb inmiddels 3 zwangerschappen achter de rug,waarvan we bij 1 zwangerschap ons kindje vroegtijdig zijn verloren. De zwangerschappen in combinatie met diabetes type 1 is een grote aanslag geweest op mijn lichaam. Ik heb ook veel maanden te maken gehad met extreme vermoeidheid. Sporten of fit blijven,was hierdoor extra moeilijk voor mij.. ik ben altijd erg gedisciplineerd geweest om gezond te eten. Toch ben ik tijdens de zwangerschappen veel kilo’s aangekomen die er zeer moeizaam weer af gaan. Sporten in combinatie met mijn diabetes type 1 ervaar ik ook als lastig, ik moet vaak extra suikers nemen omdat door de inspanning mijn glucose te laag wordt, waardoor het effect van het sporten/ bewegen niet effectief genoeg is. Dat is voor mij soms erg frustrerend, begeleiding hierin is lastig te vinden. Ik zou daarom heel graag testpersoon willen zijn en op deze manier ervaren of ik wat kilo’s kwijt kan raken.

 14. Na een werkzaam actief en sportief leven ben ik in het medisch circuit terecht gekomen en van 2016 tot 2019 9x geopereerd onder volle narcose aan gezicht huidkanker. Na deze periode viel bezoek aan de sportschool (2/3 per week) te zwaar en ben ik van 76 naar 85 kilo gegaan vooral rond de buik. Ik had niet perse een wasbord maar nooit van mijn leven een buik. Ik wil terug naar 76 kg en middel van 98 cm , nu 1.11 com. Heb maandag 3 mei ïntake” gesprek in Haarlem. Han

 15. Goedemiddag ik kwam door middel van surfen over het web op jullie site terecht en dit klinkt als muziek in mijn oren. Ik ben al jaren bezig met afvallen.Soms lukt het even, maar meestal niet helaas.Ik heb zelfs veel geld uitgegeven aan een virtuele maagband gehad maar ook zonder resultaat. Ik zou het een fantastische kans vinden als ik mag aanschuiven als testpersoon. Please:)

 16. Ik ben iemand die veel sport (elke dag) wielrennen, hardlopen, wandelen. Ook let ik op mijn voeding. Toch lukt het niet om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik zou het graag proberen, juist omdat ik er niet van overtuigd ben dat deze methode zou kunnen helpen. Ik hoop dat jullie het tegendeel kunnen bewijzen!

 17. Ik wil het graag proberen, omdat ik mij afvraag of het überhaupt voor mij werkt: mijn hypofyse doet het niet en ik moet veel hormonen slikken. Verder ben ik actief met veel lopen, ben 51 en eigenlijk 10 kg te zwaar.

 18. Sinds ik gescheiden ben ben ik veel aangekomen en heb daardoor mijn zelfvertrouwen verloren. Hierdoor kan ik geen motivatie vinden om af te vallen. Ik hoop hiermee weer mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en mezelf weer belangrijk te vinden en weer een mooi figuur te krijgen.

 19. Hallo,

  Graag zouden wij easyslim testen. Vanwege schaamte om je gewicht niet naar de sportschool ‘durven’.
  Al zo vaak geprobeerd af te vallen maar steeds weer hoger uitkomen..
  Om weer goed in ons vel te zitten en met goede moed er weer tegenaan te gaan omdat ze ziet dat het resultaat geeft!

 20. Ik ben tegen de 50 en mijn buikvet krijg ik maar niet weg. Zelfs niet met sporten of dieeten. En dus ben ik op zoek naar een oplossing welke de buikspieren en buikvet effectief aanpakt. Hopelijk is EasySlim hetgeen waar ik al jaren naar op zoek ben.

 21. Trap er niet in!! Niet het apparaat helpt je af te vallen of je (buik)vet te verminderen, maar het strenge dieet dat je er naast moet volgen. Als je geen centimeters bent kwijtgeraakt ligt het niet aan het apparaat maar aan jou. Je bent na 10 behandelingen niets afgevallen maar wel € 1.500,- lichter.

 22. Als vrouw van in de vijftig is het moeilijker geworden om af te vallen en makkelijker om aan te komen… Ik ben op zoek naar andere manieren van afgevallen in combinatie met een dieet, hopend dat dat effectiever is.
  Ik woon in het Oosten van het land en wil deze methode graag onderzoeken! Ik ben bijvoorbeeld benieuwd of en hoeveel spierpijn of andere naweeën je krijgt van deze behandeling.

  Graag hoor ik van jullie of er iets voor elkaar kunnen betekenen!

  Hartelijke groet,
  Yvette

 23. Ik ben heel nieuwsgierig of EasySlim waar kan maken wat er in haar advertentie wordt aan gegeven. Het plaatselijk afvallen. Vrouwen van mijn leeftijd hebben vaak plaatselijk vetophopingen. Wanneer je daarvoor op dieet gaat , verdwijnt er vet op plaatsen waar je het niet wilt. B.v het gezicht. Er wordt na een dieet periode gezegd, “Wat zie je er slecht uit “i.p.v. wat zie je er goed uit. Vandaar mijn opgave.

 24. Sinds de overgang zijn intrede heeft gedaan heb ik last van buikvet en armvet. Er valt niet tegen op te sporten. Misschien dat de easyslim methode uitkomst biedt.

 25. Ik zou heel graag meedoen als testpersoon omdat ik een scheurtje in mijn meniscus heb, daardoor kan ik niet voluit mijn benen trainen omdat het steeds weer pijn gaat doen. De spieren rond mijn knie moeten echter juist sterk blijven omdat ik aan ballroom dansen doe.
  Als die knie spieren (om het zo maar even te noemen) te zwak zijn kan ik door een verkeerde beweging mijn hele meniscus door scheuren.
  Omdat ik lipodeem heb, is het ook juist nodig om mijn benen te trainen. Lipodeem maakt dat je veel moeilijker vet kan verbranden dan normale mensen.
  Ik hoop met deze behandeling mijn benen en ook vooral de spieren rond mijn knie te versterken en ook vet te verliezen.

 26. Door een whiplash, ca 20 jr geleden, is het sporten eigenlijk nooit meer “goed” gekomen. Binnenkort wordt ik 64 jr en heb aardig wat overgewicht opgebouwd. Deels: door niet sporten. Deels geen goede voeding (eet sinds kort koolhydraatarm) Mijn “rugzakje” is nu “doorgewerkt” en ik wil die dikke jas kwijt ! Is dit de manier?

 27. Ik wil graag easyslim testen om werkelijk te ervaren of het werkt, zoals de advertenties ons doen geloven. Wanneer het zomer wordt zie je steeds meer van deze advertenties. En als je het moet geloven zou iedere sportschool zijn deuren moeten sluiten en met easyslim moeten gaan werken om een mooi en gespierd lichaam te krijgen.
  Ik ben graag bereid om mee te doen als testpersoon. Ook omdat ik cellulite heb en een dikke buik die ik er niet sf krijg.

 28. Zoals vele vrouwen heb ik regelmatig allerlei diëten gevolgd. Met als gevolg het bekende jojo effect en steeds een paar kilo erbij. Inmiddels ruim 30 kilo te zwaar. Afvallen wordt steeds moeilijker (ben inmiddels 68). Graag zou ik in aanmerking komen als proefpersoon.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987