EAT Het ABC Dieet Dagboek

en voor eens en EAT! is een nieuwe manier van vermageren. Met het ABC-Dieetdagboek krijg je inzicht in een verantwoord eetpatroon met gezonde en gevarieerde voeding. Een bewust eetpatroon en geleidelijk afvallen is een eitje met EAT!

Het ABC Dieetdagboek is is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Esther Janssen, zij heeft niet alleen vele studies gedaan om het ABC Dieetdagboek te onderbouwen, daarnaast is zij ook ervaringsdeskundige. Zij heeft gemerkt dat er behoefte is aan een werkboek waarin ook wordt ingespeeld op het onbewuste, de emoties van het eten. Deze orale behoefte is een bodemloze put waar oneindig eten in wordt ge-stopt om de emoties niet te voelen die hier onder liggen.

Zonder inzicht in de reden waarom men gevoelens weg-stopt en zonder kennis wat voeding nu eigenlijk met het lichaam doet, komt men in een vicieuze cirkel terecht en dit wordt dan een negatieve spiraal. Deze heeft direct zijn weerslag op het gewicht en het gewicht zal door het jojo effect uiteindelijk alleen maar stijgen.

Voordat je het boek gaat lezen moet je jezelf wel een aantal vragen stellen:

  • Wil ik voor eens en voor altijd mijn voedingspatroon veranderen?
  • Wil ik zelf de verantwoordelijkheid nemen over mijn eetgedrag?
  • Wil ik inzicht krijgen in wat voeding voor mijn lichaam betekent?
  • Ben ik bereid om met mezelf aan de slag te gaan?
  • Wil ik me bewust worden van mijn orale behoefte?

Iedereen die volmondig JA kan antwoorden is helemaal klaar voor EAT! Bestel hier het ABC-Dieetdagboek en start morgen met EAT!

 

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in