Home Dieet en Afvallen Eco Slim Fizzy Review en Ervaringen

Eco Slim Fizzy Review en Ervaringen

Afslankmiddelen zijn absoluut niet schaars en elke dag komt er weer wat nieuws op de markt. Veel van ze raken in de vergetelheid na verloop van tijd, maar Eco Slim Fizzy lijkt het tegenovergestelde te doen. Samen met KetoX24 Afslankdruppels is Ecoslim enorm snel is het gegroeid tot één van de populairste afslankformules van het moment.

Eco Slim Fizzy staat bekend als een 100% natuurlijke afslanksupplement. Tevens is hij makkelijk in gebruik, bewust houdt het de drempel laag zodat een ieder zijn of haar doel kan bereiken. Je neemt slechts enkele druppels in om het verbrandings- en detoxproces te activeren in je lichaam. Dat is immers het verkooppraatje van de fabrikant. In hoeverre dit op waarheid berust zullen we in dit artikel bekijken.

ketox24 korting

Ervaring met Eco Slim Fizzy

Heb je ervaring met Eco Slim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Eco Slim Testpanel

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. De afgelopen twee maanden hebben in totaal 100 personen deelgenomen aan deze test. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten. Wil je zelf starten met Eco Slim? Vul dan je gegeven in op deze pagina.

De gekozen ingrediënten geven ons een goed gevoel over de werking van dit product, vandaar ook de keuze om dit product onder de loep te nemen. Ben je ook benieuwd naar de werking van dit product? Lees dan verder.

Wat maakt Eco Slim zo Populair?

Afslanken en het behouden van een slank figuur is een echte uitdaging voor velen. Een dieet volhouden vergt best wat discipline en doorzettingsvermogen. Zo een dieet moet je dan nog combineren met een fitnessplan. Wanneer je streefgewicht is bereikt kom je in een lastige fase te zitten waar de kans groot is dat je die verloren kilootjes weer erbij krijgt. Dus je harde inzet kan ook voor niks zijn geweest.

De meeste experts zijn van mening dat je met gezonde voeding en voldoende beweging een slank figuur kunt krijgen en behouden. Theoretisch is dat correct, maar in de praktijk merken we dat dit doorgaans niet voldoende is. In zulke gevallen is de innovatieve formule van Eco Slim de oplossing waarop men zo lang heeft gewacht.

Hoe werkt Eco Slim?

eco-slim-review
eco-slim-review

Eco Slim is qua samenstelling 100% natuurlijk. De makers van dit product wilden een veilige en ook effectieve afslankmiddel op de markt brengen. Daarnaast was het de bedoeling om het heel laagdrempelig en makkelijk te maken om dit product te gebruiken. Je neemt druppels in die het volgende doen:

 • De verbranding versnellen,
 • de eetlust afremmen zodat je minder last hebt van snaaibuien,
 • je stemming verbeteren en
 • je bloedsuikerspiegel stabiliseren.

Hoe doet het dit?

Dat zijn allemaal geweldige beloften, maar hoe kan Eco Slim dit alles doen? Het geheim zit in de gekozen ingrediënten. De actieve bestanddelen zijn L-carnitine, Forskolin Extract, Cafeïne en Vitamine B. Deze 100% natuurlijke stoffen maken het afslankproces stukken eenvoudiger. Wil je meer weten over wat deze individuele stoffen doen? Lees hieronder dan verder.

L-Carnitine

Carnitine is een aminozuur en speelt een belangrijke rol in de energieproductie van het lichaam. Het komt veel voor in vlees en melk en bestaat in verschillende vormen, namelijk L-Carnitine, D-carnitine en Acetyl-L-carnitine. Wat L-Carnitine doet is het ondersteunen van het vervoeren van vetzuren naar de spiercellen. Hierdoor kan het de verbranding van vetten stimuleren. In 2016 heeft World Obesity bevestigd dat hoge concentraties van deze stof gewichtsverlies bevordert.

Forskolin Extract

Forskolin Extact geniet als een zelfstandig supplement ook al enige populariteit, door de krachtige werking als natuurlijke vetverbrander. Dit maakte het de ideale keus voor een afslankmiddel.

Cafeïne

Cafeïne houdt je niet alleen wakker door je energieniveau een boost te geven, het geeft diezelfde boost ook aan je stofwisseling. Die werkt dan 3 tot 11% sneller, waardoor het verbranden van vetten sneller gebeurt.

Vitamine B

Eco Slim maakt gebruik van vitamine B uit bessen om het afslanken te stimuleren. Vitamine B1 is goed voor het verbranden van koolhydraten. Deze koolhydraten worden dan niet opgeslagen als vetten in het lichaam. Daarnaast speelt vitamine B5 ook een onmisbare rol bij de verbranding van vetten. Het zorgt namelijk ervoor dat vetweefsel loskomt uit de vetreserves. Dit vetweefsel wordt dan verbrandt. Vitamine B is daarom essentieel voor gewichtsverlies en een belangrijk onderdeel van de formule van dit product.

Alternatieven voor Ecoslim

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Ecoslim is de afslank combinatie van KetoX24 Afsslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Het uniek voordeel van Eco Slim

Ongetwijfeld is het belangrijkste voordeel van dit afslankmiddel het feit dat het 100% natuurlijk en ecologisch is. De concurrerende middelen zijn synthetisch en hebben daardoor lastige bijwerkingen. Tevens kunnen zij door hun onnatuurlijke samenstelling de gezondheid schaden, door de chemische stoffen die men gebruikt. Deze werkwijze is doorgaans gunstiger voor de fabrikant, omdat het goedkoper is om met zulke stoffen te werken. Natuurlijke stoffen zijn veel duurder. De synthetische supplementen kunnen daarom sterk concurreren met de prijs en de fabrikanten kunnen hoge marges hanteren.

Eco Slim gelooft niet in deze werkwijze. Zij gaan voor 100% puur natuur, ook al is het prijziger om zo een strategie te volgen. Dit product is hierdoor wat duurder, maar daartegenover is het beter voor het lichaam. Ook de resultaten spreken voor zich, en dat kun je niet zeggen van de synthetische supplementen.

En wat zijn de resultaten?

In Nederland is Eco Slim nog maar pas op de markt te verkrijgen. Je zult daarom weinig recensies over vinden, maar de beschikbare recensies zijn overwegend positief. Men spreekt zelfs van gewichtsverlies van 1 tot 12 kilo.

Toch blijft het slim om realistische verwachtingen te hebben. Dit product heeft een krachtige werking, maar het is geen wondermiddel. Verwacht dus niet dat je binnen een week 20 kilo aan overtollig vet zult kwijtraken. Het product dat dit op een gezonde manier kan doen bestaat niet.

Hoeveel kost Ecoslim?

Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Een basispakket Ecoslim kost 49 euro en is goed voor een maand.

Conclusie

Voor zij die nog op zoek zijn naar een effectief afslankmiddeltje is Eco Slim een goede keus. Hij is beter voor de gezondheid dan de andere supplementen die worden verkocht, maar dan ook wat prijziger. Laat dat je niet weerhouden. Je gezondheid is immers de investering waard.

De gekozen ingrediënten hebben zich afzonderlijk al bewezen gewichtsverlies te stimuleren. Nu heeft de samensteller een speciale formule in elkaar gezet, waarbij de kracht van al deze middelen het beste tot uiting komt. Het resultaat is een effectief afslankmiddel dat qua kwaliteit ver boven de concurrenten staat. Tevens is het lekker makkelijk in gebruik.

Ga dus voor de 100% natuurlijke en krachtige werking van Eco Slim bij het kiezen van je afslankformule. Je gezondheid is het waard.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groeten,

natascha

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleSambrosa Original Slaapsap CBD Review en Ervaringen
Next articleCarnivoor Dieet Review en Recepten
eco-slimVoor zij die nog op zoek zijn naar een effectief afslankmiddeltje is Eco Slim een goede keus. Hij is beter voor de gezondheid dan de andere supplementen die worden verkocht, maar dan ook wat prijziger. Laat dat je niet weerhouden. Je gezondheid is immers de investering waard.

791 Reacties

 1. Lijkt hoopvol. Wanneer je het eenmaal gebruikt kom je erachter dat je 3 verpakkingen nodig hebt. 3x 49 euro. Dat suggereert de site niet.
  Afvallen? Ik denk hooguit 2 kilo omdat je minder eet doordat je je vol voelt. Ik heb uitraard ook mijn voedingspatroon aangepast (1500 cal op een dag). Dat lijkt mij de reden van mijn afvallen.

  Alle resensies op hen site zijn uitmuntend. Een minder positieve recentie lees je niet. Ik geloof geen snars van al die verhalen over bijvoorbeeld 10 kilo. Als je vervolgens black latte aanschrijft, zeggen ze het effect is persoonlijk. Natuurlijk!

  Wellicht een negatieve reactie van mij, maar wel eerlijk.

 2. Ik ben sinds 2 weken bezig met de bruistabletten van ecoslim, eerst dacht ik dat het niet werkte. Maar nu zitten de broeken wat wijder, mijn lichaam had even tijd nodig om eraan te wennen. Ben nu met het 2e potje bezig en heb er nog 2 staan. Het zal mij benieuwen hoeveel ik afval, graag 10 kilo. Ik zit nu in de overgang en merk dat de kilo’s er gemakkelijk bijkomen. Ik let goed dat ik gezond eet en niet teveel. Ook niet meer snoepen en alleen in het weekend snacken. We gaan het zien.

  • Gebruik dan de afslankdruppels van ketox24. Ik ben hier afgelopen zomer 18 kilo mee afgevallen (in combinatie met het detox pakket)

  • Zorgen voor evenwichtig voedingspatroon, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Bij de basis beginnen is beter dan al je hoop vestigen op een wondermiddel. Allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Zo zit in edelgistvlokken chroom en zink, die belangrijk zijn voor je bloedsuikerspiegel en hormonen. Veel mensen hebben namelijk te maken met insulineresistentie. Kan je genoeg over vinden op internet. Lichaamsbeweging voor het ontbijt zet ook je vetverbranding aan. In de praktijk kan het wel lastig zijn om dat te realiseren, i.v.m. werk. Niet direct ontbijten maar iets later kan ook schelen.

 3. Werkt voor geen meter, maar als je de telefonist moet geloven duurt het een poosje voor je lichaam in de “afslankstand” komt te staan, kreeg 5 flesjes voor 156 euro, met een maand proberen, je zou 1 maand moeten kunnen doen met 1 zo,n flesje, nou hoe goed ik ook telde, met 2x per dag innemen van 25 druppels is het flesje echt LEEG binnen 2 weken, ben gestopt nadat ik het 2e flesje ophad en ondanks de druppels en een 1200 calorieën dieet 2 kg aangekomen was, ook flink last van mijn darmen, en een zwaar opgeblazen gevoel, in mijn opinie is het een waardeloos product

  • het is bijna onmogelijk om met een 1200 kcal dieet in gewicht aan te komen, dan heb je een BMR- gewicht van 48.5 kg bij een lengte van 160 een redelijke twiggy. Je moet dus echt goed calorieen leren tellen anders start je al vanuit de verkeerde positie

 4. Ik werkte als boekhouder bij een klein regionaal bedrijf. Tijdens de crisis ging de firma ten onder en verloor ik mijn baan. Ik kon geen andere bezigheden vinden en raakte al gauw in een depressie. Ik begon mijn problemen en stress “weg te eten” en kwam heel snel aan. Ik zag er echt slecht uit. Elke dag schaamde ik me wanneer ik in de spiegel keek. Ik heb met veel diëten geprobeerd om gewicht te verliezen , maar ik verloor niet veel, te veel moeite. Op een dag veranderde alles. Ik was gewoonweg tot alles in staat om eindelijk van dat overgewicht af te komen! Ik ben heel snel afgevallen dankzij KetoX24 maar wat nog belangrijker is, het is niet meer teruggekomen zoals vroeger! En de cellulitis is ook weg. Dat is een wonder! I ben heel blij mee! Mij is het gelukt, dus jullie kunnen het ook! ???????????? Ik deel hier mijn resultaten, zoals beloofd.

 5. ECo-Slim is fake , wat ze zeggen is niet waar. Ik heb 5 flesjes besteld , 1 flesje gebruikt , gebeurde totaal niets, tweede flesje naar lab gestuurd om te controleren wat ze mensen aansmeren voor 49.- euro per flesje, is toch niet normaal mensen? trap er niet in! ik heb 3 flesjes terug gestuurd, moest ook nog rond 8.- voor betalen, al met al , wij trappen er in en hun vullen hun zakken uit een flesje met water met een smaakje , ze hebben je psychische zo onder controle. Doet het niet mensen, er bestaat geen pil of drankje om af te vallen. ECHT NIET! IK MOET NU VOOR TWEE FLESJES 104.- BETALEN!!!! Is dat de moeite waard?? het is geld klopperij!!!!

  • Het gaat om een goede basis. Eerst beginnen met een evenwichtig voedingspatroon, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment en ook niet te vaak eten, om insulinepieken te vermijden. Ik denk dat het middel of bepaalde ingrediënten erin best kunnen helpen, zo bevordert carnitine de vetverbranding, maar het is geen wondermiddel.

 6. Graag wil ik proefpersoon zijn, die laatste 2 kilo gaat er niet af, kan ik in aanmerking komen voor proefpakket?

 7. Graag 1 week wil ik de ‘Eco Slim’ bestellen. Het werkt! dan ga ik basispakket Ecoslim bestellen, want ik wil alleen 6 kilo afvallen.

 8. Graag 1 week de ‘Eco Slim’ op proef om te zien of het ECHT werkt!!
  Is het werkt dan ga ik basispakket Ecoslim bestellen, want ik wil alleen 6 kilo afvallen.

 9. Ik lees hier alleen maar reacties van mensen die het graag willen proberen maar waar zijn de revieuws van mensen die het wel gebruikt hebben? Zou zo graag 10 kg willen verliezen en bij een wondermiddel dat echt werkt zal ik op de eerste rij staan maar zoals mijn arts zegt: er bestaan GEEN wondermiddelen. Overtuig mij van het tegenovergestelde.

  • Ik heb ketox24 wel mogen testen, dit heeft mij enorm geholpen. Naast de druppels krijg je een detox van 5 dagen en een receptenboek. Vragen kon ik stellen aan mijn coach (vrijblijvend) Totaal 14 kilo afgevallen. Een aanrader! -> https://shop.ketox24.com

  • Ik heb ketox24 mogen gebruiken, dit heeft mij enorm geholpen. Ik ben in eerste instantie 9.5 kilo afgevallen. Vervolgens ben ik het weekmenu blijven volgen (gratis bij de kuur) en hierdoor val ik nog steeds af!! KetoX24 een 24 daagse reiniging- en afslankkuur op basis van natuurlijke producten. Tijdens deze 24 dagen wordt je gehele maag- en darmstelsel grondig gereinigd. Al je opgebouwde afvalstoffen die zich daar nu bevinden zullen worden afgevoerd waardoor je dus schoon wordt van binnen. Daarna kan je lichaam weer de goede voedingstoffen vast gaan houden. Een voordeel is dat je in deze 24 dagen ook minimaal 10% lichaamsvet verliest. (Als je minimaal wilt afvallen dan kan dat ook) Je krijgt door je schone darmen meer energie. Voelt je dus fitter. Je krijgt een betere weerstand en je krijgt een mooiere huid, haren en nagels. Ketox24 heeft mij uitstekend geholpen. Ik heb naast de kuur, het gratis weekmenu en de tips regelmatig contact gehad met Dianne van de klantenservice. Uitstekende begeleiding en goede tips. Een aanrader! -> https://shop.ketox24.com

 10. Bij deze wilden wij mijn dochter en ik ons graag aanmelden als gratis testpersonen dit ivm dat wij beide willen stralen als mijn dochter haar diploma met wat kilotjes minder in ontvangst kan nemen, help ons weekbudeget is bijna evenveel als de bestelling en wij willen de mensen duidelijk maken dat jullie product ook echt werkt!!! En daarom willen wij t gratis proberen elke kilo is er een. En stralend en zelfverzekerd je diploma in handen nemen door KetoX24 zeker. Alvast bedankt. Groetjes Diana en Melanie

 11. Graag 1 week op proef om te zien of het ECHT werkt!! Is het resultaat ok bestel ik daarna een kuur voor een paar weken.

 12. En hier, verrassen. Een nieuwigheid van een heel andere aard. Ik besloot een kleine verkenning uit te voeren en te bekijken of deze druppels echt werken. Helaas is de Eco Slim line-up aan het begin teleurstellend. De formule van het product is niet ongebruikelijk. Extract van Indiase brandnetel, cafeïne, chitosan, guarana en amberzuur. Dat is, dat is bekend en wordt al jaren gebruikt voor ontgiftende stoffen. Daarnaast bevat Eco Slim een vrij grote dosis vitaminen en mineralen, die volgens de fabrikant bedoeld zijn om energieverlies bij gewichtsverlies te voorkomen. De originele Eco Slim is niet beschikbaar in allegro, online en stationaire winkels of apotheken. We raden een sensationeel, volledig natuurlijk en origineel ketox24 sterk aan, dat tot nu toe moeilijk te vinden is voor een product dat de effectiviteit van ketox24 druppels effectiever zou maken. Het product is al lange tijd op de markt en verzamelt veel sensationele meningen, gedocumenteerd door lichaamsveranderingen in korte tijd. Veilig en natuurlijk. En de fabrikant stuurt te allen tijde 3 pakketten tegen prijs 2.

  • Hallo Selma,
   Heb zojuist je suggestie gelezen i.v.m. de ketox24.
   Waar kan ik die bestellen? Heb je meer info voor mij?
   Ik zou je zeer dankbaar zijn.
   Mvg
   Suzy

 13. Ik heb gekocht ik ga vanaf morgen beginnen. Voorheen ketox24 druppels gebruikt en 12 kilo afgevallen. Helaas nergens meer te vinden. Ik ga kijken hoe veel kilo ga ik afvallen .

 14. Ik zou eco slim voor mijn man willen bestellen. Hij heeft al van alles geprobeerd maar niets helpt. Doet ook veel aan beweging. Wil graag kilo’s kwijt zodat hij makkelijker met zijn kleinkinderen kan omgaan

 15. Ik ben al jaren depressief, 14 maanden geleden bevallen van een prachtzoon maar ben de kilo’s nog steeds niet kwijt.
  Door de depressie heb ik geen energie dus sporten is voor mij niet te doen.
  Ik ga met Eco slim starten zodat ik in ieder geval weer wat beter in mijn vel kan zitten wat uiteindelijk dan ook een positieve invloed zal hebben op mijn depressie

  • Dan zou ik vooral de insulineresistentie en oestrogeendominantie aanpakken. Allereerst met goede voeding, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment en voedingssupplementen om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren en de insulinegevoeligheid te verbeteren.

 16. ik ben gestart met eco slim omdat ik eigenlijk ten einde raad ben ivm afvallen. Ik ben sinds kort diabeet wat mij bijna het leven koste. Nu moet ik nog 13 kg afvallen willen ik op eensgezind gewicht komen en vooral blijven. Ik las de reacties en
  dacht dit ga ik nog proberen en anders weet ik het ook niet meer. Zelfs choc slim hielp niet.

  Gr Bernadette

  • Dan belangrijk om de insulineresistentie aan te pakken. Allereerst met de juiste voeding en voedingssupplementen die helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Misschien dat die middel erbij kan helpen maar niet in plaats van een gezonde leefstijl.

 17. Ik probeer al jaren om dmv minder en gevarieerd te eten en meer te bewegen af te vallen maar het wil mij maar niet lukken. Wellicht is dit middel wel de juiste en daarom kom ik graag in aanmerking om dit product te testen.
  Met vriendelijke groet
  Cees Muilenburg

 18. Goedendag, ik zou graag eco slim willen uitproberen. Ik zal het product testen en voor en na foto’s maken.

 19. Ik heb ecoslim besteld! Ik sport niet,maar ben altijd in de weer met de kinderen en op t werk.ik zou heel graag 20 kilo kwijt willen,maar dat is me tot nu toe nog niet gelukt.natuurlijk schrijf ik ook een review voor jullie!
  Gr suzanne

 20. Is deze acties nog steeds geldig?
  Gratis eco slim uitproberen
  Of ben ik terecht gekomen bij iets wat al verlopen is?
  Ik hoor het graag
  Gerda

 21. ik heb nog niet lang geleden een 10 dagen keur gedaan en hier 5 kilo mee afgevallen. alleen zitten er nu al weer 3 kilo erbij. op zich fijn dat niet alle kilo’s erbij zitten, maar ik wil nog verder afvallen. door tijd is zelf sporten niet echt mogelijk. ecoslim is echt iets voor mij!

 22. zijn er nog mensen die op dit moment ecoslim gebruiken? ik heb dit jaar een zwaar jaar gehad psychisch. daardoor ben ik wat kilo’s aangekomen. nu gaat het beter en wil ik graag van deze kilo’s af!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987