Eco Slim Fizzy Review en Ervaringen

Afslankmiddelen zijn absoluut niet schaars en elke dag komt er weer wat nieuws op de markt. Veel van ze raken in de vergetelheid na verloop van tijd, maar Eco Slim Fizzy lijkt het tegenovergestelde te doen. Samen met KetoX24 Afslankdruppels is Ecoslim enorm snel is het gegroeid tot één van de populairste afslankformules van het moment.

Eco Slim Fizzy staat bekend als een 100% natuurlijke afslanksupplement. Tevens is hij makkelijk in gebruik, bewust houdt het de drempel laag zodat een ieder zijn of haar doel kan bereiken. Je neemt slechts enkele druppels in om het verbrandings- en detoxproces te activeren in je lichaam. Dat is immers het verkooppraatje van de fabrikant. In hoeverre dit op waarheid berust zullen we in dit artikel bekijken.

ketox24 korting

Ervaring met Eco Slim Fizzy

Heb je ervaring met Eco Slim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Eco Slim Testpanel

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. De afgelopen twee maanden hebben in totaal 100 personen deelgenomen aan deze test. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten. Wil je zelf starten met Eco Slim? Vul dan je gegeven in op deze pagina.

Eco Slim Eco Slim Fizzy Review en Ervaringen Eco slim button

De gekozen ingrediënten geven ons een goed gevoel over de werking van dit product, vandaar ook de keuze om dit product onder de loep te nemen. Ben je ook benieuwd naar de werking van dit product? Lees dan verder.

Wat maakt Eco Slim zo Populair?

Afslanken en het behouden van een slank figuur is een echte uitdaging voor velen. Een dieet volhouden vergt best wat discipline en doorzettingsvermogen. Zo een dieet moet je dan nog combineren met een fitnessplan. Wanneer je streefgewicht is bereikt kom je in een lastige fase te zitten waar de kans groot is dat je die verloren kilootjes weer erbij krijgt. Dus je harde inzet kan ook voor niks zijn geweest.

De meeste experts zijn van mening dat je met gezonde voeding en voldoende beweging een slank figuur kunt krijgen en behouden. Theoretisch is dat correct, maar in de praktijk merken we dat dit doorgaans niet voldoende is. In zulke gevallen is de innovatieve formule van Eco Slim de oplossing waarop men zo lang heeft gewacht.

Hoe werkt Eco Slim?

eco-slim-review
eco-slim-review

Eco Slim is qua samenstelling 100% natuurlijk. De makers van dit product wilden een veilige en ook effectieve afslankmiddel op de markt brengen. Daarnaast was het de bedoeling om het heel laagdrempelig en makkelijk te maken om dit product te gebruiken. Je neemt druppels in die het volgende doen:

 • De verbranding versnellen,
 • de eetlust afremmen zodat je minder last hebt van snaaibuien,
 • je stemming verbeteren en
 • je bloedsuikerspiegel stabiliseren.

Hoe doet het dit?

Dat zijn allemaal geweldige beloften, maar hoe kan Eco Slim dit alles doen? Het geheim zit in de gekozen ingrediënten. De actieve bestanddelen zijn L-carnitine, Forskolin Extract, Cafeïne en Vitamine B. Deze 100% natuurlijke stoffen maken het afslankproces stukken eenvoudiger. Wil je meer weten over wat deze individuele stoffen doen? Lees hieronder dan verder.

L-Carnitine

Carnitine is een aminozuur en speelt een belangrijke rol in de energieproductie van het lichaam. Het komt veel voor in vlees en melk en bestaat in verschillende vormen, namelijk L-Carnitine, D-carnitine en Acetyl-L-carnitine. Wat L-Carnitine doet is het ondersteunen van het vervoeren van vetzuren naar de spiercellen. Hierdoor kan het de verbranding van vetten stimuleren. In 2016 heeft World Obesity bevestigd dat hoge concentraties van deze stof gewichtsverlies bevordert.

Forskolin Extract

Forskolin Extact geniet als een zelfstandig supplement ook al enige populariteit, door de krachtige werking als natuurlijke vetverbrander. Dit maakte het de ideale keus voor een afslankmiddel.

Cafeïne

Cafeïne houdt je niet alleen wakker door je energieniveau een boost te geven, het geeft diezelfde boost ook aan je stofwisseling. Die werkt dan 3 tot 11% sneller, waardoor het verbranden van vetten sneller gebeurt.

Vitamine B

Eco Slim maakt gebruik van vitamine B uit bessen om het afslanken te stimuleren. Vitamine B1 is goed voor het verbranden van koolhydraten. Deze koolhydraten worden dan niet opgeslagen als vetten in het lichaam. Daarnaast speelt vitamine B5 ook een onmisbare rol bij de verbranding van vetten. Het zorgt namelijk ervoor dat vetweefsel loskomt uit de vetreserves. Dit vetweefsel wordt dan verbrandt. Vitamine B is daarom essentieel voor gewichtsverlies en een belangrijk onderdeel van de formule van dit product.

Alternatieven voor Ecoslim

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Ecoslim is de afslank combinatie van KetoX24 Afsslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur. Eco Slim Eco Slim Fizzy Review en Ervaringen Ketox detox combinatie pakket

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Het uniek voordeel van Eco Slim

Ongetwijfeld is het belangrijkste voordeel van dit afslankmiddel het feit dat het 100% natuurlijk en ecologisch is. De concurrerende middelen zijn synthetisch en hebben daardoor lastige bijwerkingen. Tevens kunnen zij door hun onnatuurlijke samenstelling de gezondheid schaden, door de chemische stoffen die men gebruikt. Deze werkwijze is doorgaans gunstiger voor de fabrikant, omdat het goedkoper is om met zulke stoffen te werken. Natuurlijke stoffen zijn veel duurder. De synthetische supplementen kunnen daarom sterk concurreren met de prijs en de fabrikanten kunnen hoge marges hanteren.

Eco Slim gelooft niet in deze werkwijze. Zij gaan voor 100% puur natuur, ook al is het prijziger om zo een strategie te volgen. Dit product is hierdoor wat duurder, maar daartegenover is het beter voor het lichaam. Ook de resultaten spreken voor zich, en dat kun je niet zeggen van de synthetische supplementen.

En wat zijn de resultaten?

In Nederland is Eco Slim nog maar pas op de markt te verkrijgen. Je zult daarom weinig recensies over vinden, maar de beschikbare recensies zijn overwegend positief. Men spreekt zelfs van gewichtsverlies van 1 tot 12 kilo.

Toch blijft het slim om realistische verwachtingen te hebben. Dit product heeft een krachtige werking, maar het is geen wondermiddel. Verwacht dus niet dat je binnen een week 20 kilo aan overtollig vet zult kwijtraken. Het product dat dit op een gezonde manier kan doen bestaat niet.

Hoeveel kost Ecoslim?

Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Een basispakket Ecoslim kost 49 euro en is goed voor een maand.

Conclusie

Voor zij die nog op zoek zijn naar een effectief afslankmiddeltje is Eco Slim een goede keus. Hij is beter voor de gezondheid dan de andere supplementen die worden verkocht, maar dan ook wat prijziger. Laat dat je niet weerhouden. Je gezondheid is immers de investering waard.

Eco Slim Eco Slim Fizzy Review en Ervaringen Ecoslim

De gekozen ingrediënten hebben zich afzonderlijk al bewezen gewichtsverlies te stimuleren. Nu heeft de samensteller een speciale formule in elkaar gezet, waarbij de kracht van al deze middelen het beste tot uiting komt. Het resultaat is een effectief afslankmiddel dat qua kwaliteit ver boven de concurrenten staat. Tevens is het lekker makkelijk in gebruik.

Ga dus voor de 100% natuurlijke en krachtige werking van Eco Slim bij het kiezen van je afslankformule. Je gezondheid is het waard.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSambrosa Original Slaapsap CBD Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenCarnivoor Dieet Review en Recepten
eco-slimVoor zij die nog op zoek zijn naar een effectief afslankmiddeltje is Eco Slim een goede keus. Hij is beter voor de gezondheid dan de andere supplementen die worden verkocht, maar dan ook wat prijziger. Laat dat je niet weerhouden. Je gezondheid is immers de investering waard.

791 Reacties

 1. Er zijn al zoveel “wondermiddeltjes” op de markt dat ik wel een beetje mijn bedenkingen heb vooral ook omdat er geen contactgegevens van de fabrikant op de site te vinden zijn. Aangezien eco slim enkel natuurlijke ingrediënten bevat wil ik het toch wel graag eens uitproberen, . Ik eet gezond en doe regelmatig aan sport maar geraak het buikvet niet meer kwijt, dit is ook een reden waarom ik eco slim wil testen.

 2. Heb alles gelezen en zou dit best willen proberen wil zeker 15 kilo kwijt maar wat ik ook probeer het lukt me niet als dit indd werkt heb ik er wel geld voor over
  Stuur me maar een proef pakket

 3. Ik ben nu 44 en wil graag weer fit worden. Ik ben dit jaar begonnen met sporten, maar doordat mijn man thuis zit vanwege een herseninfarct en wij een zoontje van 5 hebben die veel aandacht vraagt kan ik helaas niet vaker naar de sportschool. Hierdoor blijft het tobben en val ik niet af. Ik zou graag 10 kilo minimaal kwijt raken. Door mijn zittend werk en te weinig beweging kom ik niet van mijn zwangerschap kilo’s af. Ik zou dit graag willen proberen.

 4. Graag wil ik eco slim gratis testen. Na een ingrijpende buikoperatie
  waarbij 2 grote cysten zijn verwijderd ben ik 15 kilo aangekomen.
  Dit gewicht raak ik niet kwijt wat ik ook probeer.

 5. Vanwege enorme rugklachten gedurende meer dan een jaar lang, ben ik genoodzaakt om met krukken te lopen en kan ik geen oefeningen doen. Wachtend op een rugoperatie, zou ik graag wat willen afvallen. Immers het gewicht van de buik, hangt aan de ruggenwervel. Tevens ben ik door lange tijd immobiel te zijn, behoorlijk aangekomen. Ik moet 30 kilo verminderen.

 6. Ik zou het graag willen proberen. Ik heb Lipoedeem en het is dus lastig om af te vallen. Ik let op mijn voeding en beweeg regelmatig. Zou graag dat extra duwtje krijgen en mijn gewicht ook onder controle krijgen word er zo moedeloos van. Als het hiermee zou lukken is dat een positieve opening voor heel veel mensen die dit probleem hebben..

 7. Ik zou dit graag willen testen. Ik ben diabeet en veel te zwaar. Van alles geprobeerd maar met tegenvallend resultaat.

 8. Ik zou het heel graag willen proberen. Momenteel kan ik het zelf niet betalen. Ben een emotie eter en sinds een paar dagen eindelijk na urgentie een eigen plekje voor mij en mijn kindjes! Dus tijd om af te vallen!

 9. Ik zou dit heel graag gratis testen! Heb al veel geprobeerd en mij blauw betaald en helpt niet! Het enige dat helpt is niet eten! Maar dat is helemaal niet goed! Ik zou graag gewichten verliezen tegen dat mijn broer trouwt in september dat ik een leuke outfit kan kiezen. Dank u

 10. Na verschillende dieet pogingen lukt het me niet meer om af te vallen. Sinds ik in de overgang terecht kwam zit er 10 kg extra bij die ik dus niet meer kwijt raak. Daarnaast een drukke baan en ook weinig tijd om dieet programma’s te volgen. Daarom zou ik ecoslim heel graag willen proberen.

 11. Hoi, ik ben reeds jaren bezig met afvallen voor mijn gezondheid. Ben benieuwd wat econoom voor mij kan betekenen. Graag hoor ik van u. Met de vriendelijke groet. Mops Bouterse.

 12. Ik zou deze graag testen omdat ik het moeilijk kan geloven dat dit effectief werkt. Ik hoop een resultaat te zien zodat ik dit kan doorgeven aan de mensen rond mij. Bij deze stel ik mezelf kandidaat als testpersoon!

 13. Ik zou deze graag testen omdat ik het moeilijk kan geloven dat dit effectief werkt. Ik hoop een resultaat te zien zodat ik dit kan doorgeven aan de mensen rond mij. Bij deze stel ik mezelf kandidaat als testpersoon!

 14. Ik las er eerder al iets over, maar heb mijn bedenkingen bij dit zogenaamde wondermiddel. Heb al veel geprobeerd en niets dat werkt, dus wil dit wel graag eens uitproberen.

 15. Ik zou het heel graag willen testen
  Ik ben op anderhalf jaar tijd helaas bijna 20kg zwaarder. En wat ik ook doe er gaat geen grammetje vanaf. Hopelijk mag ik dit testen met het gewenste resultaat!

 16. Ik heb mag bijna niets eten om iets af te vallen wat bijna niet vol te houden
  Ik wil dit ook zeker eens gratis proberen

 17. ik zou dit product wel gratis willen testen. Heb meerdere dingen geprobeerd wat niet heeft geholpen dus ben benieuwd wat eco slim dan wel kan en wat t beloofd. Daarnaast door mijn oververmoeidheid lukt mij moeilijk iets t ondernemen sta nu wel ingeschreven bij een sportschool voor 1x in de week en ga ook dit ook 1x pw t doen dus dan zou ecoslim een goede aanvulling kunnen zijn om tog wat proberen af t vallen. Dus hoop dat ik hem mag uit testen????

 18. Graag wil ik afvallen .lukt met dieet niet erg goed.Uit de reviews lijkt het fantastisch ik zou het zelf graag ook ervaren.

 19. Vroeger mocht ik elke dag fastfood eten er kwam geen gram bij, spijtig genoeg gebeurt er iets met je lichaam naar gelang je ouder begint te worden.
  Nu ga ik 2 keer in de week naar de bokstraining en nog heb ik het gevoel dat ik bijkom enkel door naar het eten te kijken.
  Ik zou dan ook graag meer weten over ecoslim. Een wonder middel zal het niet zijn maar als het die extra 7 a 8 kg zou kunnen verbranden ( samen met wat sport en gezonde voeding) zou ik al heel blij zijn.

 20. Graag wil ik het gratis testen. Moet 15 kg nog afvallen en als het echt werkt wil ik er zeker 49 euro voor betalen.

 21. Ik ben sinds mijn ongeval niet meer in staat om te sporten en ik zo ongeveer mijn hele leven al dieet en tot dusver geen middel heb kunnen vinden wat mij kan ondersteunen bij het afvallen. Dus ja heel erg graag.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in