Een leven lang slank en fit

Een leven lang fit is het best verkochte voedingsboek ter wereld. Alleen al in het Nederlandse taalgebied zijn meer dan 450.000 exemplaren verkocht en het bock bereikte drie jaar achtereen de eerste plaats van de non fictie-bestsellerlijst. Het bijzondere van Een leven lang fit is dat het aantoont waarom diëten nooit écht werken. De filosofie van Harvey & Marilyn Diamond staat soms lijnrecht tegenover gevestigde ideeën.Het ‘Een leven lang slank dieet’ heeft veel raakvlakken met het bekende ‘Fit 4 Life’ Dieet.

Bijvoorbeeld:
Een stevig ontbijt is goed voor u – Melk en melkprodukten moeten – De schijf van vier – Om af te vallen moet u voedsel met veel calorieën vermijden Fruit is een goed nagerecht waar u niet dik van wordt – Om af te vallen moet u een dieet volgen. Volgens de Diamonds zijn deze ‘wijsheden’ achterhaald en soms zelfs een gevaar voor uw gezondheid. In Een leven lang fit leest u alles over de natuurlijke methode voor blijvend gewichtsverlies die aantoont dat het er niet zo zeer om gaat wat u eet, maar wanneer en hoe.

Bestel dit boek bij bol·com

Een leven lang fit / 2 Leef gezond
Een leven lang fit / 2 Leef gezond
Harvey Diamond

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Heb je ervaring met het dit dieet of heb je het boek gelezen? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

 1. Ik zou graag het boek willen lezen of kopen van een leven lang fit. is er iemand die dit boek af wil staan en tegen welk vergoeding.
  groetjes liesabella

 2. ik zelf eet ook fruit,en dit alleen voor 12uur in de ochtend.
  ik merk dat ik meer energie heb.toch heb ik een vraag…n.l;
  IK MAAK VAN HET FRUIT,WAT ALLEEN FRUIT BEVAT,SMOOTHIES,ik drink
  deze fruit smoothies direct op,omdat ik gehoord heb dat de vitamienes kunnen
  vervliegen,als je het fruit door de blender haalt.is dit zo????is het echt beter
  om het fruit zo te eten of kan het geen kwaad als je er een smoothie van maakt???
  mijn tweede vraag is mag je het fruit mengen met elkaar???dus b.v.een banaan met kiwie??of grapfruit met mango???ik hoorde n.l dat dit de vitamine zou kunnen
  beinvloeden ..als dit zo is welk fruit gaat samen met elkaar,en welk fruit niet???
  ik hoop dat u mijn vraag kan beantwoorden.alvast bedankt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in