Een persoonlijke Avatar bij je reactie

Als je een reactie plaatst op vetvrij.com krijg je automatisch een afbeelding toegewezen die te zien is bij je reactie. Deze afbeelding noemen we een avatar. Hierdoor kan iedereen die de reacties leest in een oogopslag zien wie de reactie heeft geplaatst. Op deze manier ontstaat een overzichtelijk beeld, zeker als je weet dat bij sommige onderwerpen duizenden reacties te lezen zijn. Aan de linkerkant zie je een standaard avatar.

Jouw persoonlijke avatar

Gelukkig is het ook mogelijk om een persoonlijke avatar te gebruiken. Er zijn steeds meer bezoekers van deze website die kiezen om automatisch een persoonlijke afbeelding bij hun reactie te plaatsen. Op deze manier wordt je reactie nog persoonlijker.

In het voorbeeld hieronder kun je bij de rode pijl een voorbeeld zien van een bezoeker die een persoonlijke avatar gebruikt. In plaats van de standaard afbeelding is een eigen afbeelding te zien.

Zo krijg je een gratis avatar bij je reacties

Een persoonlijke avatar bij je reactie plaatsen is zo gebeurd. Ga naar de website van Gravatar en vul je email adres in. Binnen enkele minuten krijg je een mailtje met een link. Klik op deze link en volg de instructies op de site van Gravatar. Je kunt kiezen uit standaard avatars, of zelf een avatar uploaden. Binnen enkele minuten is je avatar automatisch zichtbaar bij je reacties op vetvrij.com. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk.