Home Dieet Categorie Allergieën & Ziekten Een radicale en vernieuwende benadering van kanker

Een radicale en vernieuwende benadering van kanker

Kanker is een vreselijke ziekte. Bijna iedereen kent helaas wel iemand in zijn of haar omgeving die de vaak niet te winnen strijd is aangegaan deze ziekte. Onlangs is er een boek verschenen met een nieuwe kijk op kanker. Volgens Andreas Moritz is kanker één van de laatste redmiddelen van je lichaam. Kanker ontstaat als gevolg van eerdere gezondheidsproblemen die niet opgelost zijn en het is het ultieme wapen tegen levensbedreigende crises.

Kanker is geen ziekte ...
Kanker is geen ziekte …
Moritz, A.

Het opruimen van deze problemen is absoluut noodzakelijk om uiteindelijk de genezing van lichaam, geest en ziel mogelijk te maken. De traditionele aanpak van kanker bestaat nog steeds uit het vernietigen van de kankercellen, het operatief verwijderen van de cellen, of deze door middel van bestraling te verbranden; iets wat slechts in zeven procent van de gevallen succes heeft. In dit boek wordt duidelijk gemaakt, hoe het komt dat de klassieke behandelmethodes dodelijk kunnen zijn, wat de werkelijke oorzaken van kanker zijn, en hoe je zelfgenezing kunt bevorderen. Een radicale en vernieuwende benadering van kanker

bron: bol.com

1 reactie

  1. Ik snap niet dat jullie dit soort adverteerders op jullie site plaatsen; symplistisch, populistisch en gevaarlijk (“klassieke behandelmethodes kunnen dodelijk zijn”) Dit tast, althans voor mij, jullie geloofwaardigheid aan.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987