Eet je Gezond Dieet

Gratis een dieetboek downloaden? probeer dan eens het “eet je gezond dieet”

In de hoofdstukken 1 en 2 van dit boek gaat Patricia Schutte in op de invloed van eten en drinken op je gezondheid in het algemeen. In deze hoofdstukken kun je lezen hoe gezonde eetgewoontes kunnen bijdragen aan je gezondheid. In hoofdstuk 1 staat informatie over hoe je precies gezond kunt eten, terwijl hoofdstuk 2 veel praktische adviezen geeft om lekker, makkelijk en betaalbaar gezond te kunnen eten.

Hoofdstuk 3 gaat over hoe ongezonde eetgewoontes kunnen leiden tot allerlei ziekten. Zo is te lezen dat eten een belangrijke rol kan spelen bij onder andere overgewicht, kanker en hart- en vaatziekten.

Hoofdstuk 4 ten slotte gaat over de veiligheid van eten en wat je hier zelf aan kunt doen.Klik op de onderstaande knop om het boek gratis te downloaden.

Patricia Schutte (1959) heeft jarenlange ervaring op het gebied van voeding. Ze is werkzaam als voedingskundige en persvoorlichter bij het Voedingscentrum in Den Haag.

In die functie verschijnt zij regelmatig in diverse radio- en televisieprogramma’s, zoals TROS Radar, Kassa, Gezondheidsplein, Aperitivo, Editie NL en het Elfde Uur. Daarnaast geeft ze diverse voedingsadviezen en -tips in onder andere dagbladen en lifestylemagazines, zoals Santé, Viva, Kinderen, CosmoGIRL en Plus Magazine.

Auteur: Patricia Schutte

ISBN: 978-87-7061-107-6
Bestandsgrootte: 2,38 MB

bron: bookboon.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in