Eet je slank Dieet

Eten en slank worden gaan niet samen, of toch wel? Het ‘eet je slank dieet’ leert je met eenvoudige dagmenu’s dat lekker eten en afvallen prima samen gaan.

Smakelijk, verantwoord, resultaatgericht, praktisch. In Eet je slank vindt u de nieuwste inzichten op voedingsgebied verwerkt in vele dagmenu’s. Door de opzet van het boek kunt u uitgebreid variëren. Ook voor degenen die weinig tijd hebben, is dit boek een uitkomst. U kunt namelijk zelf variatie in uw voeding aanbrengen, maar u kunt zich ook laten leiden door de menu’s die voor u zijn samengesteld. Naast de vele dagmenu’s zijn ook veel tips, dagelijkse overdenkingen en bewegingsadviezen in dit boek te vinden. Eet je slank zal hierdoor niet alleen een dieet bieden, maar een nieuwe manier van leven waarbij u zich goed in uw vel voelt!

Bestel dit boek bij bol·com

Eet je slank
Eet je slank
Angelique Becks

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Arnold Vanderlyde, expert op het gebied van het vinden van kracht in jezelf, heeft het voorwoord geschreven. Hij schrijft onder andere: ‘Zie Eet je slank als een coach. Een voedingscoach (wegwijzer) die je helpt om op je levensweg verstandig met voeding bezig te zijn en zo je dagelijkse energie, je vitaliteit en je lichaamsgewicht op een kwalitatief goed niveau te houden. Ik ben ervan overtuigd dat dit boek je motivatie positief kan beïnvloeden. Het kan ook een inspiratie voor je zijn, die je in beweging houdt op weg naar je gewichtsdoelen.’

bron: bol.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in