Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Eet wat bij je past

Eet wat bij je past

Er is nog maar weinig bekend over de invloed van voeding op pijn en vermoeidheid. Diëtiste Christine Tobback bestudeert al jaren het verband tussen chronische aandoeningen en onze moderne kook- en voedingsgewoontes. Zij ontdekte dat veel mensen last hebben van voedselintoleranties en dat chronische aandoeningen kunnen ontstaan of verergeren door voeding: maagzuur, hoofdpijn, migraine, reumatische pijnen, slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, gewichtsschommelingen en ADHD.

Een boeiend boek over de invloed van eten op je dagelijkse goedvoelen en gezondheid.

Christine Tobback (1964) is gespecialiseerd in voedselintoleranties. Als voedingsdeskundige begeleidt ze in binnen- en buitenland patiënten met chronische vermoeidheid en spierreuma. Ze geeft voedingsadvies aan sporters in het gezondheidscentrum Himmunitas (Brussel) en werkte voor de profs van voetbalclub R.S.C. Anderlecht. Haar nieuwe kijk op voeding kan verlichting brengen voor wie kampt met stress en pijn en zich onbegrepen voelt.

Bestel dit boek bij bol·com

Eet wat bij je past
Eet wat bij je past
Tobback, C.

Vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis

Eet wat bij je past – Christine Tobback
ISBN 9789002235115
304 blz. – paperback
Een uitgave van Standaard Uitgeverij

2 Reacties

  1. Beste, ik heb het boek “eet wat bij je past” met veel aandacht gelezen. Ik denk hulp nodig te hebben en zou graag weten bij wie ik terecht kan . Werken jullie samen met bepaalde diëtisten? Kunt u laten weten bij wie ik terecht voor een analyse en hulp zoals bespreven in het boek.

    • Dag Annemie, je berichtje is al wel heel oud, dus misschien lees je dit niet meer, maar de auteur van het boek is een praktiserende diëtiste, dus je kan met haar een afspraak maken. Ze werkt in gezondheidscentrum Himmunitas, in Neder Over Heembeek, bij Brussel.
      veel succes!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987