Effectieve Vet Verbranders

Je zou misschien denken dat een strakke buik alleen weggelegd is voor fanatieke sporters die een streng sportdieet volgen, maar dat is absoluut een fabeltje. Ook als je niet de sportschool bezoekt en gewoon gezond eet kun je afkomen van jouw buikje, want de mate waarin je in staat bent buikvet te verbranden heeft vrijwel niets te maken met wat je eet. Het heeft veel meer te maken met je hormoonspiegel, want als daar een disbalans in is gaat dat buikje niet makkelijk weg, hoe weinig je ook eet. Een disbalans in de hormonen is heel eenvoudig op te lossen met een paar specifieke trainingsoefeningen die ontwikkeld zijn door Personal Trainer Jesse van der Velde en waarvan wetenschappelijk is bewezen dat je er veel sneller buikvet mee verliest. Het grootste voordeel van deze oefeningen is dat je ze gewoon thuis kunt doen, in je eigen tijd en zonder fitnessmaterialen.

Gratis Vet-Killer Preview

De Vet-Killer Workout serie is een thuis-fitness programma van Personal Trainer Jesse van der Velde, een succesvol programma waarbij de focus wordt gelegd op intervaltraining met hoge intensiteit. Dat dit programma ook echt werkt wordt wel bewezen door het feit dat Jesse van der Velde inmiddels meer dan 6000 mensen heeft geholpen een strakke buik te krijgen. Bovendien is de effectiviteit van intervaltraining met hoge intensiteit wetenschappelijk aangetoond. Voor bezoekers van vetvrij.com zijn er gratis Vet-Killer training video’s beschikbaar. Ook kun je het Vet-Killer E-Book downloaden, helemaal gratis!

Een belangrijk verschil tussen intervaltraining met hoge intensiteit en gewone trainingen zoals cardio of gewichtheffen is dat bij intervaltraining met hoge intensiteit diverse spiergroepen tegelijkertijd worden getraind en dat de oefeningen vaak worden herhaald. In 2010 ontdekten onderzoekers aan de Amerikaanse Universiteit van Wisconsin dat mensen die een intervaltraining met hoge intensiteit doen in 20 minuten veel meer vet verbranden dan mensen die 1 uur lang in de sportschool hardlopen en gewichtheffen. Intervaltraining met hoge intensiteit is dus veel effectiever, en de vetverbranding gaat daardoor veel sneller.

4 Workout Programma’s

De Vet-Killer serie bestaat uit 4 verschillende workout programma’s:

  • De Vet-Killer 320 Workout cover_vetkiller_320_300
  • De Vet-Killer 360 Workout
  • De Vet-Killer Bootcamp Workout
  • De Vet-Killer X-treme Workout

Om je op weg te helpen met een paar oefeningen die je thuis gemakkelijk kunt uitvoeren zonder gebruik te maken van fitnessmaterialen ontvang je hierbij namens Jesse van der Velde het eerste deel van de Vet-Killer 320 Workout helemaal gratis. De vier oefeningen die Jesse gratis weggeeft zijn voor jou op YouTube gezet, zodat je een goed beeld kunt krijgen van de oefeningen en hoe je ze dient uit te voeren. Deze 4 gratis oefeningen vormen samen een introductie tot de eerste Vet-Killer Workout, die in totaal uit 8 oefeningen bestaat. De hele Vet-Killer serie bevat 4 Vet-Killer Workouts, dus 4 verschillende programma’s met elk een groot aantal oefeningen.

Zoals je kunt zien aan de oefeningen op de video’s kun je ze gewoon thuis uitvoeren en heb je er geen fitnessmaterialen voor nodig. Bij de oefeningen wordt namelijk gebruikt gemaakt van je lichaamsgewicht om vet te verbranden.

Snel en Blijvend Resultaat

Uiteindelijk heeft de Vet-Killer 320 Workout slechts een doel: de training zo snel mogelijk uitvoeren, want hoe minder tijd een training kost, hoe groter de trainingsprikkel voor je lichaam. Op die manier zal je uithoudingsvermogen en spierkracht snel toenemen, waardoor je de oefeningen nog sneller kunt uitvoeren (meteen een goede maatstaf om te zien hoe je training vordert) en uiteindelijk razendsnel vet zult verliezen.

Gratis Vet-Killer Workout E-Book

Effectieve Vet Verbranders Vetkiller
download het gratis ebook

In het gratis vet-killer e-book dat je via deze pagina kunt downloaden staat een introductie tot de Vet-Killer 320 Workout.

Download het e-book (PDF) hieronder voor meer informatie.

Wil je meteen starten met de volledige Workout, inclusief de Vet-Killer 360 Workout, klik hier voor meer informatie.

Veel succes met trainen!

DownloadPDF_btn

Nadat je 3 tot 6 keer de gratis introductie oefeningen van de workout hebt gedaan raadt Jesse aan om door te gaan naar de complete Vet-Killer 320 Workout. Bezoek hiervoor de Vet-Killer Website. Je lichaam went namelijk snel aan een training, en dan geeft de training minder resultaat. Variëren is de beste methode om doorlopend veel vet te verliezen.

Vet-Killer Training Video’s

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com heb ik een viertal eenvoudige, maar effectieve trainingsvideo’s opgenomen. Klik op de onderstaande afbeelding om de gratis video’s te bekijken.

jesse-vetkiller

Bij deze introductie workout maakte je kennis met 4 oefeningen. De 320 Workout bevat echter nog 4 oefeningen, die je nodig hebt om de beste resultaten te boeken. Wil je de rest van de workout ook volgen, inclusief de Vet-Killer 360 Workout (het vervolg)?

Klik hier voor meer informatie.

Jesse van der Velde

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in