Home Dieet Categorie Afslank Clubs EGA Eetwijzer Recepten

EGA Eetwijzer Recepten

7
EGA Eetwijzer Recepten

EGA is al meer dan 30 jaar actief in Nederland. Veel mensen hebben ondervonden dat het ‘appeltje eitje’ is om af te vallen met hulp van de EGA Eetwijzer. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat het EGA Dieet ook wel het Appeltje Eitje Dieet wordt genoemd.

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen of ervaring over EGA? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers van vetvrij.com

Drie EGA Maaltijdenega

Met drie gezonde maaltijden afvallen? Volgens EGA is het mogelijk. Afvallen betekent niet alleen minder wegen, maar ook bewust worden van een gezonde levensstijl. Geen liflafjes, maar met de pot mee eten. Geen eetprogramma met punten, maar gewoon gezonde en betaalpare producten kopen en eten.

Afvallen met EGA Online

Snel afvallen betekent in veel gevallen ook snel aankomen. Met EGA zou hier een einde aan komen, ‘slank worden, en slank blijven’ aldus EGA. De Eerste Goudse Afslankclub is dit jaar 33 jaar jong. De begeleidingsclub geeft individuele als groepssessies. Het is tegenwoordig ook mogelijk om EGA schriftelijk of via internet te volgen.

Voeding volgens de Eetwijzer

In de meeste gevallen in het onkunde of verkeerde voorlichting waardoor het mis gaat. De filosofie van EGA is om je te leren omgaan met de voedingswaarden van verschillende producten. Afvallen gaat hierdoor niet erg snel, maar wel verantwoord. Met hulp van de eetwijzer kun je de juiste keuzes maken.

Streefgewicht

EGA hanteert 10 euro inschrijfkosten en vraagt 7 euro per week voor een weeg en informatiesessie. Eenmaal op je streefgewicht kun je, na vier controleweken, levenslang gratis op iedere gewenste cursuslocatie blijven wegen. Leer gezond eten en voorkom ziekten die veroorzaakt kunnen worden door slechte of onverantwoorde voeding.

Ervaring met EGA

Heb jij vragen of ervaring over EGA? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers van vetvrij.com

 

Vorig artikel Het 2 Dagendieet
Volgend artikel Tips voor een Gezonde Avondmaaltijd
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

7 REACTIES

  1. Ik ben ook lid geweest, en ik ben er echt goed meegeholpen en ben zo,n 15.mee afgevallen, maar nu ben ik mijn boekje kwijt, dus nu kan ik niets meer naslaan, nu komt er zag jes aan weer wat kilootjes bij, maar ik kan dus niets meer nalezen, zou ik van U misschien een nieuw boekje,tegen betaling kunnen aanvragen?

  2. Ik ben weer helemaal E.G.A gaan eten ik kan het helemaal uit me hoofd ik vind dit de prettigste manier van dieet houden en me suiker is van gemiddeld 10.5 in 3 weken al gezakt naar 6.5 dus helemaal goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987