EGA Eetwijzer Recepten

EGA is al meer dan 30 jaar actief in Nederland. Veel mensen hebben ondervonden dat het ‘appeltje eitje’ is om af te vallen met hulp van de EGA Eetwijzer. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat het EGA Dieet ook wel het Appeltje Eitje Dieet wordt genoemd.

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen of ervaring over EGA? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers van vetvrij.com

Drie EGA Maaltijden ega

Met drie gezonde maaltijden afvallen? Volgens EGA is het mogelijk. Afvallen betekent niet alleen minder wegen, maar ook bewust worden van een gezonde levensstijl. Geen liflafjes, maar met de pot mee eten. Geen eetprogramma met punten, maar gewoon gezonde en betaalpare producten kopen en eten.

Afvallen met EGA Online

Snel afvallen betekent in veel gevallen ook snel aankomen. Met EGA zou hier een einde aan komen, ‘slank worden, en slank blijven’ aldus EGA. De Eerste Goudse Afslankclub is dit jaar 33 jaar jong. De begeleidingsclub geeft individuele als groepssessies. Het is tegenwoordig ook mogelijk om EGA schriftelijk of via internet te volgen.

Voeding volgens de Eetwijzer

In de meeste gevallen in het onkunde of verkeerde voorlichting waardoor het mis gaat. De filosofie van EGA is om je te leren omgaan met de voedingswaarden van verschillende producten. Afvallen gaat hierdoor niet erg snel, maar wel verantwoord. Met hulp van de eetwijzer kun je de juiste keuzes maken.

Streefgewicht

EGA hanteert 10 euro inschrijfkosten en vraagt 7 euro per week voor een weeg en informatiesessie. Eenmaal op je streefgewicht kun je, na vier controleweken, levenslang gratis op iedere gewenste cursuslocatie blijven wegen. Leer gezond eten en voorkom ziekten die veroorzaakt kunnen worden door slechte of onverantwoorde voeding.

Ervaring met EGA

Heb jij vragen of ervaring over EGA? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers van vetvrij.com

 

7 Reacties

  1. Ik ben ook lid geweest, en ik ben er echt goed meegeholpen en ben zo,n 15.mee afgevallen, maar nu ben ik mijn boekje kwijt, dus nu kan ik niets meer naslaan, nu komt er zag jes aan weer wat kilootjes bij, maar ik kan dus niets meer nalezen, zou ik van U misschien een nieuw boekje,tegen betaling kunnen aanvragen?

  2. Ik ben weer helemaal E.G.A gaan eten ik kan het helemaal uit me hoofd ik vind dit de prettigste manier van dieet houden en me suiker is van gemiddeld 10.5 in 3 weken al gezakt naar 6.5 dus helemaal goed

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in