Enquête voor PDS patiënten

Het prikkelbare darmsyndroom (PDS) komt bij ongeveer 1 op de 5 mensen voor, een veelvoorkomende aandoening dus. Omdat PDS een grote impact op het dagelijks leven kan hebben, wordt onderzoek gedaan naar de impact van de aandoening op de kwaliteit van leven van patiënten. Het doel van dit onderzoek is het uitbreiden van bestaande kennis over PDS, wat wellicht kan leiden tot een verbetering van het behandelplan.Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling gezondheidspsychologie van de Universiteit van Leiden.

Indien u PDS heeft, wilt u dan onderstaande online enquête invullen? Het invullen van deze vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Als dank voor uw deelname kunt u kans maken op het winnen van 100 euro. Daarvoor kunt u aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres achterlaten. U kunt de vragen ook anoniem invullen.

Naar de vragenlijst

Deze enquête is afgerond. Invullen is niet meer mogelijk.

Indien u vragen heeft over de enquête kunt u contact opnemen met Marit de Boer via [email protected]

2 Reacties

  1. misschien eens naar dr Wullink?
    Is er hier iemand die ervaring heeft met de methode van dr Wullink? Dwz zg. darmsparende dieet v prof truelove zonder vezels, zonder melk, suiker, vet ed. in combi met enkele maanden antibiotica?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in