Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Enquête voor PDS patiënten

Enquête voor PDS patiënten

2
Enquête voor PDS patiënten

Het prikkelbare darmsyndroom (PDS) komt bij ongeveer 1 op de 5 mensen voor, een veelvoorkomende aandoening dus. Omdat PDS een grote impact op het dagelijks leven kan hebben, wordt onderzoek gedaan naar de impact van de aandoening op de kwaliteit van leven van patiënten. Het doel van dit onderzoek is het uitbreiden van bestaande kennis over PDS, wat wellicht kan leiden tot een verbetering van het behandelplan.Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling gezondheidspsychologie van de Universiteit van Leiden.

Indien u PDS heeft, wilt u dan onderstaande online enquête invullen? Het invullen van deze vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Als dank voor uw deelname kunt u kans maken op het winnen van 100 euro. Daarvoor kunt u aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres achterlaten. U kunt de vragen ook anoniem invullen.

Naar de vragenlijst

Deze enquête is afgerond. Invullen is niet meer mogelijk.

Indien u vragen heeft over de enquête kunt u contact opnemen met Marit de Boer via [email protected]

Vorig artikel Mannen worden dom van bikini
Volgend artikel Het geheim van het Eiwitdieet
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

2 REACTIES

  1. misschien eens naar dr Wullink?
    Is er hier iemand die ervaring heeft met de methode van dr Wullink? Dwz zg. darmsparende dieet v prof truelove zonder vezels, zonder melk, suiker, vet ed. in combi met enkele maanden antibiotica?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987