Ephedrine Bijwerkingen Sibutramine

Met de sterke opkomst van afslankpillen en poeders komt er ook steeds meer onduidelijkheid over de bestanddelen die in deze producten te vinden zijn.  Het het Comité voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik ziet toe op de veiligheid van de producten die we kunnen kopen. Er zijn al verschillende producten verboden voor verkoop op de Nederlandse markt.

Bijsluiter Sibutramine

Enige tijd geleden hebben Abbot Nederland en EMEA bijvoorbeeld het afslankmiddel Reductil van de Nederlandse markt gehaald. Reductil zou de stof Sibutramine bevatten. Ook Green Coffee Afslankkoffie kwam onlangs in opspraak door deze stof. Sibutramine is een geneesmiddel voor de behandeling van onder andere obesitas. Het middel werkt in op de hersenen en zorgt dat de behandelde persoon eerder een gevoel van verzadiging krijgt. Onderzoek heeft aangetoond dat patiënten behandeld met sibutramine 16% meer kans hebben op ernstige cardiovasculaire bijwerkingen in vergelijking met patiënten die het placebo toegediend kregen.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Ephedrine Bijwerkingen Sibutramine Ephedrine Bijwerkingen Sibutramine Meer informatie

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ephedrine

Ephedrine of  Ephidrine is ook een stof die gebruikt wordt in verschillende afslankproducten zoals bijvoorbeeld de afslankpillen van VitaSlim. De stof Ephedrine is in Nederland altijd verboden geweest omdat er teveel risico’s zouden zitten aan het gebruik van deze stof. Ephedrine werd voor die tijd veel gebruikt in afslankpillen zoals Stackers maar ook in producten zoals Herbal XTC en Herbal Dynamit. Ephidrine  mag nu uitsluitend worden gebruikt voor bepaalde geneesmiddelen.

Ephedrine is net als Sibutramine een stof die het centrale zenuwstelsel beïnvloed. Het geeft een opwekkend gevoel en je krijgt er een opgewekt gevoel van. Je vermoeidheid verdwijnt en je hartslag en bloeddruk gaan omhoog. Er zijn natuurlijk ook veel nadelen aan Ephedrine zoals nervositeit hartkloppingen, transpiratie, hoofdpijn, duizeligheid en slapeloosheid en zelfs psychoses.

Meer informatie over Geneesmiddelen en Afslankmiddelen

Voor meer informatie over de verschillende stoffen en de werking in afslank en geneesmiddelen kun je terecht op de volgende websites:

6 Reacties

 1. Het is veel veiliger en gezonder om gewicht te verliezen door te sporten en te diëten. Maar dat terzijde. Ephedrine is (als het aan de overheid ligt) lastig te krijgen omdat het nodig is bij de productie van methaphetamine.

 2. Hallo heb je voor mijwat adressen waar ik stackers kan kopen met ephidrine erin, heb ze jaren geleden gekocht en had nergenst last van. b.v.d. thea

  • Beste Pamela’s

   Wil zo graag gewicht verliezen en weet echt niet waar ik ephedrine kan kopen.
   Liefst in België of Nederland.

   Graag je hulp.

   Alvast bedankt

   Sonja

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in