Erica op Reis met Omroep MAX

Erica Terpstra gaat op reis met Max. Dat wil zeggen, Erica gaat voor Omroep Max een eigen TV programma presenteren! Nog geen twee jaar geleden verraste Erica iedereen met een geweldige metamorfose. Dankzij het Prodimed Eiwitdieet en haar ijzeren discipline viel de oud olympisch zwemster bijna 40 kilo af! Erica heeft een boek geschreven over haar afslanksucces en heeft inmiddels bewezen dat het wel degelijk mogelijk is om je streefgewicht te behouden.

Spiritueel Reizen

Dit jaar begint Erica met haar eigen programma voor omroep MAX waarin ze  spiritueel gaat reizen. Spiritualiteit is niet vreemd voor Erica, het concept komt dus niet uit de lucht vallen. De serie met de titel ‘Erica op reis’ start het einde van dit jaar en laat zien hoe Terpstra de hele wereld over reist om spirituele leiders te ontmoeten en interviewen. Erica speelde al langer met het idee, want vlak na haar aftreden bij NOC*NSF maakte Erica Terpstra al bekend dat ze iets wilde gaan doen met spiritueel leiders. Niemand minder dan Ivo Niehe helpt Erica Terpstra en Max met het ontwikkelen van de serie.

Spiritueel Boek van Erica Terpstra

Aanvankelijk wilde ze er een boek over schrijven maar dit is uiteindelijk een TV programma geworden. Erica sluit niet uit dat er alsnog een boek zal verschijnen met een Spiritueel tintje.

2 Reacties

    • momenteel ben ik in Dharamsla, India, is het mogelijk langs te komen bi de opnames? of in de buurt te zijn, lijkt me heel erg speciaal!

      met vriedelijke groet,
      Ingrid

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in