Erica Terpstra bij Edwin Evers 538 in Vancouver

Misschien heb je het vanmorgen wel op de radio gehoord. Erica Terpstra was te gast in de studio bij Edwin Evers in Vancouver. Meteen na de uitzending was er veel kritiek op Erica omdat er stemmen opgingen dat ze een drankje teveel op had. Mocht dit zo zijn dan vinden wij het niet zo vreemd, want Nederland mocht dan in de ochtendspits staan, maar in Canada was het inmiddels 22.30 ’s avonds.

Bekijk hier de video van Erica in de 538 studio in Vancouver.

http://www.youtube.com/watch?v=31yDONbjwD4

Erica Terpstra heeft inmiddels aangegeven dat ze het interview voor 538 beter niet had kunnen geven omdat een glaasje wijn geen goede combinatie is met de inspanning rondom de olympische winterspelen.

Wij zijn van mening dat Evers dit had moeten voorzien en Erica een andere keer in de uitzending had moeten uitnodigen. Aan de andere kant heeft de oud voorzitter van NOC-NCF genoeg credits om zich dit te veroorloven. No problem Erica!

Ook De Wereld Draait Door is fan van Erica. Dorine Wiersma zong dit loflied over Erica Terpstra

4 Reacties

  1. Als ingezetene van Hardenberg, waar ook Edwin Evers is geboren,vind ik het toch nodig hem even op de vingers te tikken. Hij had Erika in bescherming moeten nemen, hij heeft toch gemerkt voor aanvang van het gesprekje, dat ze niet helemaal helder was. Hij had kunnen zeggen: Erika we doen het morgen wel, ik zit hier nog wel een tijdje, en dan ben je goed spraakzaam. Nogal wiedes, ze was moe, ze gaat iedereen aanmoedigen, ze heeft kou geleden bij de snowboard wedstrijd (waar we goud wonnen) Moe, koud, een glaasje wijn wat dan een dubbele uitwerking heeft en dan onder die warme lampen, wat denk je dat er dan gebeurd?. Edwin de volgende keer je gasten in bescherming nemen,dat ben je aan hun verplicht.

  2. Kritiek op Erica ?? Evers door het ijs !!

    Ik zie niet zo’n groot verschil tussen het gebrabbel van een aangeschoten Erica Terpstra en vooral zichzelf met onderbroekenlol vermakende, nauwelijks te verstane lawaai- DJ ’s ; Evers voorop. Erica Terpstra heeft tenminste nog een alcoholisch excuus.
    Evers moest zich doodschamen Terpstra aangeschoten haar gang te laten gaan en dit uit te zenden. Zorgplicht? Dit was gewoon basisfatsoen !

  3. Ykema moet inderdaad zijn mond houden. zeker met zijn verleden! Het viel eigenlijk nog wel mee vind ik. Erica was gezellig aangeschoten. Niets mis mee!

  4. Mee eens, topvrouw erica! Jan Ykema moet trouwens zijn commentaar voor zich houden. Erica heeft zich netjes verontschuldigd. Je kunt tegenwoordig niet 1 klein misstapje meer maken of ze trekken je meteen helemaal onderuit. goed bezig Erica!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in