Erica Terpstra en Bolle Bart de Beer

Erica Terpstra ging volledig op in haar rol toen ze in de studio stond. De afslankkoningin sprak de stem van Bolle Bart de Beer voor een luisterboek vol overgave in. Wat ze echter niet wist is dat ze voor het Bananasplit karretje van Frans Bauer was gespannen.erica-banaan

Als voorzitter van het NOC*NSF was Erica de geknipte persoon om de stem van Bart in te spreken. Bolle Bart de Beer is een verhaal van een de dikste beer van het bos die enthousiast gaat sporten om zijn dikke buikje kwijt te raken.

Dit verhaal sloot natuurlijk perfect aan bij het recente afval-succes van Erica. Mede daardoor vond ze het een geweldig idee om de Nederlandse jeugd op een speelse manier bewust te maken van het belang van goede voeding en regelmatig bewegen.

Toen bleek dat de oud zwemster door Frans Bauer in de maling was genomen kon ze hartelijk lachen om de grap. Maar het bleef voor Erica echter niet bij deze grap. Ze vroeg de TROS toestemming om haar ingesproken tekst te gebruiken om het luisterboek van Bolle Bart de Beer alsnog uit te brengen.

De TROS gaf lachend toestemming en na haar succesvolle boek ‘help ik val af‘ zal het luisterboek van Bolle Bart vanaf maandag in de boekhandel liggen.

Aanstaande zondag 22 maart is Erica Terpstra is als Bolle Bart te zien in het programma Bananasplit bij de TROS op Nederland 1.

Erica lijkt vastberaden om vast te houden aan haar gezonde slanke levensttijl.  We kunnen niet wachten op haar volgende gezonde boek!

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

12 Reacties

 1. Hoi Christien,

  Bij de Blokker is de DVD helaas uitverkocht. Bij de Free Record Shop weet ik het niet, dat zou je even moeten navragen.
  Hij is in elk geval de moeite waard voor de €4

 2. Hallo,
  Kunt u mij misschien vertellen of de cd/luisterboek van bolle bart de beer van Erica Terpstra nog te koop is? Zo ja, waar kan ik die dan bestellen?
  Ik heb erg genoten van de bananensplit aflevering en vind Erica Terpstra een geweldige positieve vrouw. Het luisterboek is voor mijn kleinzoon.
  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet,
  Christien Freeling

 3. De dvd is zowel bij blokker als bij de freerecordshop alleen in de winkel verkrijgbaar, helaas niet via de website.
  ALLE opbrengsten gaan naar het diabetes fonds.

 4. Hoi Manon, hartstikke bedankt voor je update. Heb je de DVD gekocht bij Blokker? Ik zag het nog niet op hun website staan. Ik heb begrepen dat (een deel van) de opbrengst naar het diabetesfonds gaat. Ook een goede zaak!

 5. Als Laatste Update:
  Ik heb hem gisteren gekocht :)
  Je krijgt een dvd met 2 dingen.
  1) Het volledige ingesproken verhaal van Erica, cpleet met ondertiteling zodat je zelf kan melezen (vandaar het luisterboek)
  2) De aflevering van Bananasplit waar nog eens uitgebreid om en vooral met Erica gelachen kan worden.
  Voor 4 euro zeker de moeite waard, leuk voor kidenren, en volwassenen!

 6. Oké, dit is wat ik heb:
  Het gaat om 1 en hetzelfde item, namelijk de combo van de bananasplit opname EN het luisterboek samen op 1 dvd. Hij zou al vanaf maandag, uiterlijk dinsdag verkrijgbaar hebben moeten zijn bij Blokker, eerlijk gezegd heb ik geen idee van de freerecordshop.

  Groetjes,

  Manon

 7. Gesproken met de woordvoerder van Erica! Het is geen geintje, hij zou vandaag of morgen beschikbaar moeten zijn!
  Yahooo!

 8. Vreemd genoeg was het wel bij de leverancier van mijn boekhandel bekend, maar kon het niet besteld worden. Bij Blokker en freerecordshop wisten ze echter van niets, erg teleurstellend :(
  Ik hoop niet dat we in het ootje genomen worden!

 9. Vreemd genoeg kennen nog de Freerecordshop, nog de Blokker de DVD, terwijl de boekhandel hem niet voor me kon bestellen!
  Heel frustrerend!

 10. @Manon, ik denk dat je nog even geduld moet hebben, als er meer over bekend is laten we het meteen hier weten. Je krijgt dan automatisch een mailtje. Of zouden we allemaal door bananasplit in de maling worden genomen?

 11. haha dat was leuk in bananen split….heb erg gelachen…je zult er zelf maar staan….te kukkelen….hahaha leuk hoor!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in